fastshare
Zobrazit téma - Driver San Francisco-všechny problémy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 07:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
 Driver San Francisco-všechny problémy sem! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Driver San Francisco-všechny problémy sem!

Heckerfcb píše:
Zdravym, tak sem na to přišel.

1).Nainstalovat a spustit, nechat patchnout.
2).Zkopírovat Crack
3).Spustit hru, a vypnout hru.
4).Vymazat složku Ubisoft z adresáře Dokumenty.
5).Hrát..........100%...Funkční...................Spouštět Jako Správce............................................

Přeju hodně Zábavy /)

tak tohle taky nejde. zkusil sem to smazat komplet z pc a znovu nainstalovat a postupovat podle teto rady. furt nic. zacne nacitat ale hra se nespusti.

25 zář 2011, 17:19
Private
Private

Warfarýn píše:
ilomir píše:
some píše:
nejede to po nekolika reinstalech furt to same.. hru sem jednou spustil a ted uz nic.. poklikam a zacne se jako by spoustet ale po chvilce nic. cracku sem natahal taky kopec ale je to vesmes to same.

mám ten samý problém neví někdo co s tím ?

zkoušel jsi toto?

Nainstaluješ hru!
Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále
Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory
Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš play

tak toto taky nic.. porad stejny problem jako na zacatku..

25 zář 2011, 17:21
Lieutenant
Lieutenant

Bataglia píše:
ssjimbou píše:
a co muj problem, ze vse mi jede, ale jedine co nejde tak je hlasitost mluveni, zvuky jdou i hudba, ale hlasitost mluvy je nulova?

hola, stejny problem - vyreseno sluchatkama ... je to nejakym nastavenim beden ...

no me to prave nejde ani ve sluchatkach tak nevim kde je zakopan pes, nekdo dalsi z navrhem?

25 zář 2011, 18:26
Sergeant
Sergeant

Cau mam takovej problem....nemam since nejsilnejsi NTB ale hru jsem kupodivu rozjel na High na HD a jelo to uplne nesekane....jenze po chvilce se hra proste....zpomali :/ nevite cim to muze bejt?nepomuze ani zmena nastaveni(jde to porad stejne)

25 zář 2011, 22:40
Private 1 st class
Private 1 st class

Nevim co vam na tom nejde,udelal jsem to presne podle toho navodu,co tu daval warfaryn,a slape mne to uplne v pohode,hra je to docela dobra,hlavne to prepinani mezi vozy,muzete jak honit zlocince jako policajt,tak se nechat naopak honit policii,dle chuti :) jinak stahoval jsem tu verzi,kde bylo napsano to,SF steam 66,a system mam win 7.

26 zář 2011, 07:23
Private
Private

cus stahnul sem hru cracknul a udelal vse podle navodu ale kdyz dam spustit hru tak se jen nachvili ukazou presipacky a pak proste NIC... nevite pls nekdo co stim???

26 zář 2011, 09:46
Private
Private

zkoušel jsi toto?

Nainstaluješ hru!
Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále
Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš play[/quote]

tak toto taky nic.. porad stejny problem jako na zacatku..[/quote]

pravdepodobne vyreseno crackem od PzL uploudnuteho tu na foru.. hra se spousti normalne a i savy fungujou.. bez mazani cehokoliv.. stacilo pouze smazat ten soubor .yml a vse frci jak ma.. takze asi nekomu jde crack od SKIDROW a nekomu od PzL..

26 zář 2011, 11:07
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Zdar hodil sem tam ty dll a teď to píše ?supportsSsl@SslSocket@@SA_NXZ se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně QtNetwork4.dll nalézt přitom jsem to dll tam dával a je tam tak jak :?

26 zář 2011, 11:15
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

No šak když spustím Driver.exe tak to hodí tu hlášku dám ok a nic se nedějě

26 zář 2011, 11:40
Private
Private

Warfarýn píše:
picux8 píše:
cus stahnul sem hru cracknul a udelal vse podle navodu ale kdyz dam spustit hru tak se jen nachvili ukazou presipacky a pak proste NIC... nevite pls nekdo co stim???

HW v počítači či popř OS,musíš mít win7 jinak si nelegálku nezahraješ![/quote

Mam uplne ten samej problem.. ukaze se nacitani a nic.

Zkousel sem odinstalovat ubisoft Game launcher, odistalovat hru, spustit reg cleaner (CCleaner), smazat v dokumentech slozku ubisoftu, restartovat pc, znova naistalovat hru podle postupu:

Nainstaluješ hru!
Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš

porad mi to nejede, naskoci akorad loading na kurzoru a pak nic. budu rad za jakykoliv rady diky...

HW: i5 core duo 3.2 ghz, gigabyte 9800GT, 4GB ram
SW: windows 7 64bit

26 zář 2011, 13:16
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Takže jestli chápu dobře tak to na XP nerozjedu díky ;-)

26 zář 2011, 15:05
Private
Private

Chci se zeptat, nainstaluju hru, updatuju, cracknu, spustim sem v menu dam play, new game, chvili se to nahrava a pak to spadne a driver.exe prestal pracovat nevite co stim? Dela mi to uz u 4 verze co jsem stahnul. Díky za odpověď

26 zář 2011, 16:05
Private
Private

Cau...mam asi jiny prbolem nez ostatni :D...hru zapnu,vidim uvodni video,pak se mi nacte hra ale vidim jen mapu,tachometr a jinak je cerna obrazovka...nevite nekdo co s tim?

26 zář 2011, 17:27
Private
Private

TaPravaLopata píše:
Warfarýn píše:
picux8 píše:

HW v počítači či popř OS,musíš mít win7 jinak si nelegálku nezahraješ![/quote

Mam uplne ten samej problem.. ukaze se nacitani a nic.

Zkousel sem odinstalovat ubisoft Game launcher, odistalovat hru, spustit reg cleaner (CCleaner), smazat v dokumentech slozku ubisoftu, restartovat pc, znova naistalovat hru podle postupu:

Nainstaluješ hru!
Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš

porad mi to nejede, naskoci akorad loading na kurzoru a pak nic. budu rad za jakykoliv rady diky...

HW: i5 core duo 3.2 ghz, gigabyte 9800GT, 4GB ram
SW: windows 7 64bit

tak sem to nakonec nejak haluzacky rozjel nechapu v cem byl ten hacek, mozna v tom ze kdyz sem dal uninstall ubisoft game launcher pres ovladaci panely (odinstalovat programy) tak sem si vsimnul ze mi na "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher" jeste zustali soubory, celou slozku sem smazal. Preinstaloval hru a pouzil navod a crack z postu o stranku driv od "Heckerfcb" a vse funguje tak jak ma :D

mozna to nekomu pomuze, mozna ne... zatim diky parmeni

26 zář 2011, 20:44
Private 1 st class
Private 1 st class

Ja mam zase jinaci problem,je to opravdu k nepochopeni,vcera normalne hraju,a dnes uz mne to nejde vubec spustit,akorat to jakoby chvilku nacita a pak se nic nedeje,hru jsem i nekolikrat preinstaloval, a vycistil registry,a stale zadna zmena,nevim ale nic mne uz nenapada doufam ze ubisoft neco nechysta,pac mne to prijde opravdu divne.

27 zář 2011, 09:54
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]