|
Právě je 04 črc 2025, 02:33
|
Driver San Francisco-všechny problémy sem!
|
Autor |
Zpráva |
epix
Private
|
Re: Driver San Francisco-všechny problémy sem!
zkoušel někdo hrát na volantu? já mam logitech Formula Force EX ale nejdou mi na tom nějak pedály není třeba nějaky patch na to?
|
27 zář 2011, 12:18 |
|
 |
Warpig
Private 1 st class
|
Tak uz jsem to vyresil,ja jsem totiz pouzival vzdy ten update od skidrow+crack,a ten alespon mne nefunguje,takze jsem to nechal normalne stahnout a patchnout pres to gui a slape to.takze tak.
|
27 zář 2011, 12:44 |
|
 |
vancouver
Private
|
Mam volant Genius... a nejde mi nastavit zatáčení. Neví někdo co s tím? Díky
|
27 zář 2011, 15:18 |
|
 |
ssjimbou
Lieutenant
|
v ovládacích panelech si skus přepnout zvuk na Stereo, pořípadě si pohraj s nastavením herzů, skus dát menší. (asi to bude spůsobeno tim, že máte více repráku, třeba 5.1 a víš, a že jedou na viší Frekvency, než ta hra umí)
mno skuste to.[/quote] pomohlo to, dekuji za radu, klid a mir v dusi jimbou:)
|
27 zář 2011, 16:46 |
|
 |
StalinM
Sergeant
|
stejny jak vancouver pedaly aspol funguje jen ne zataceni
|
27 zář 2011, 16:57 |
|
 |
bboywill
Private
|
Zdravim mam problem jako vetsina lidi a nevim co stim ... naistaluju driver necham stahnout patch a zkousel jsem jak smazat ten soubor .ylm nebo co je zac nefunguje to proste nacita se to ale nic se nestane pote zkousim preinstalovat znova opatchovat pak to zkouset spustit jako spravce nic nefunguje proc ? mam Win7
|
27 zář 2011, 19:29 |
|
 |
AxCris
Private
|
mam podobny problem .. hru pustim a program prestal pracovat .. skusal som to aj s druhymi crackmi a patchmi
_________________ Šťastie je nepriateľ. Oslabuje ťa. Zasadí ti do hlavy neistotu. Zrazu máš čo stratiť
|
27 zář 2011, 19:41 |
|
 |
cockin75
Private
|
zdravím potřeboval bych radu hra mi funguje ale po nějaké době hraní se restartuje pc tak jsem aktualizoval grafiku a furt problém přetrváva a mam Win XP nevěděl by někdo čím to muže být díky
|
27 zář 2011, 21:56 |
|
 |
TaPravaLopata
Private
|
cockin75 píše: zdravím potřeboval bych radu hra mi funguje ale po nějaké době hraní se restartuje pc tak jsem aktualizoval grafiku a furt problém přetrváva a mam Win XP nevěděl by někdo čím to muže být díky no a co mas za hardware ? a crack si pouzil jak ?, nesmis se s tim tak srat... nejdriv stahni patch pres GU a pak nahod crack... takhle mi to zafungovalo. pouzil sem crack od "Heckerfcb" http://beta.bezvadata.cz/stahnout/84041_driver-crack.rar. predtim sem smazal vsechy ubisoft slozky v program files x86 a v dokumentech ubisoft, nez sem instaloval znovu hru a zvolil sem anglictinu v auto patch... tak to proste takhle zkus a napis jestli ti to jede... jinak nevim mozna je HWckem
|
28 zář 2011, 03:37 |
|
 |
cockin75
Private
|
TaPravaLopata píše: cockin75 píše: zdravím potřeboval bych radu hra mi funguje ale po nějaké době hraní se restartuje pc tak jsem aktualizoval grafiku a furt problém přetrváva a mam Win XP nevěděl by někdo čím to muže být díky no a co mas za hardware ? a crack si pouzil jak ?, nesmis se s tim tak srat... nejdriv stahni patch pres GU a pak nahod crack... takhle mi to zafungovalo. pouzil sem crack od "Heckerfcb" http://beta.bezvadata.cz/stahnout/84041_driver-crack.rar. predtim sem smazal vsechy ubisoft slozky v program files x86 a v dokumentech ubisoft, nez sem instaloval znovu hru a zvolil sem anglictinu v auto patch... tak to proste takhle zkus a napis jestli ti to jede... jinak nevim mozna je HWckem dneska jsem ji přeinstaloval a udělal vše jak mam podle návodu i vymazal složky který jsem měl ale teď už se nerestartuje ale kousne tak ze to samy ale synátor má skoro stejný PC o něco mladší a to mu funguje bez problému tak nevím a hardware mam: GA-MA78GM-S2H,ati HD 3850, 2giga ram, CPU AMD athlon 64 x2 5000+ ale mam ho od roku 2008 a první instalace byla taky 2008 tak možná přeinstalovat uz asi bude zasranej vším možným ale do toho se mi moc nechce do kud si nekoupím win 7 ale díky za radu zkusím tam dát ten crack
|
28 zář 2011, 17:07 |
|
 |
TaPravaLopata
Private
|
Pro spravne fungovani gamepadu od logitechu, rumblepad dual action, je nutne pouzit xbox 360 emulator...
|
28 zář 2011, 18:21 |
|
 |
wartburg311
Private
|
bboywill píše: Zdravim mam problem jako vetsina lidi a nevim co stim ... naistaluju driver necham stahnout patch a zkousel jsem jak smazat ten soubor .ylm nebo co je zac nefunguje to proste nacita se to ale nic se nestane pote zkousim preinstalovat znova opatchovat pak to zkouset spustit jako spravce nic nefunguje proc ? mam Win7 Už jsi na to něják přišel ? když tak odpověz na [email protected] díky předem...
|
28 zář 2011, 18:34 |
|
 |
cockin75
Private
|
cockin75 píše: TaPravaLopata píše: cockin75 píše: zdravím potřeboval bych radu hra mi funguje ale po nějaké době hraní se restartuje pc tak jsem aktualizoval grafiku a furt problém přetrváva a mam Win XP nevěděl by někdo čím to muže být díky no a co mas za hardware ? a crack si pouzil jak ?, nesmis se s tim tak srat... nejdriv stahni patch pres GU a pak nahod crack... takhle mi to zafungovalo. pouzil sem crack od "Heckerfcb" http://beta.bezvadata.cz/stahnout/84041_driver-crack.rar. predtim sem smazal vsechy ubisoft slozky v program files x86 a v dokumentech ubisoft, nez sem instaloval znovu hru a zvolil sem anglictinu v auto patch... tak to proste takhle zkus a napis jestli ti to jede... jinak nevim mozna je HWckem dneska jsem ji přeinstaloval a udělal vše jak mam podle návodu i vymazal složky který jsem měl ale teď už se nerestartuje ale kousne tak ze to samy ale synátor má skoro stejný PC o něco mladší a to mu funguje bez problému tak nevím a hardware mam: GA-MA78GM-S2H,ati HD 3850, 2giga ram, CPU AMD athlon 64 x2 5000+ ale mam ho od roku 2008 a první instalace byla taky 2008 tak možná přeinstalovat uz asi bude zasranej vším možným ale do toho se mi moc nechce do kud si nekoupím win 7 ale díky za radu zkusím tam dát ten crack tak jsem tam dal ten crack který jsem si stáhnul s tvého odkazu a hra zatím bězi bez problému tak že moooooc děkuji za radu ale ten crack je skoro ten samí co je u ty hry tak nechápu co na tom blblo ještě se mi to nestalo ale neva teď to běží jak má bomba aspoň jsem testnul jestli mi to běží a půjdu koupit origo tisícka není moc ale ještě moc dík
|
28 zář 2011, 20:05 |
|
 |
Kottisko
Private 1 st class
|
wartburg311 píše: bboywill píše: Zdravim mam problem jako vetsina lidi a nevim co stim ... naistaluju driver necham stahnout patch a zkousel jsem jak smazat ten soubor .ylm nebo co je zac nefunguje to proste nacita se to ale nic se nestane pote zkousim preinstalovat znova opatchovat pak to zkouset spustit jako spravce nic nefunguje proc ? mam Win7 Už jsi na to něják přišel ? když tak odpověz na [email protected] díky předem... Mám úplně stejnej problém. Prosím o radu.
|
29 zář 2011, 19:23 |
|
 |
Neonym
Private
|
Zdravím, hru jsem nainstaloval, vše fungovalo na plné detaily, ale v poslední misy !!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!! jedu autem, slyším výbuch a hra spadne. Zkoušel jsem i ubrat detaily a nic. Neví někdo, kde by mohl být problém?
|
30 zář 2011, 19:57 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|