fastshare
Zobrazit téma - Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 01:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další
 Mafia 2 - Všechny problemy sem! 
Autor Zpráva
Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

pecosony píše:
Zdravim, mám takovej docela dost velkej problém..xDDD..://..Než jsem nainstaloval Mafii 2 tak šlo vše v pořádku..Stáhnul jsem ji přez cztorrent.net a když sem ji spustil..Obrazovka zčernala a pak něak zežloutla..Pořád tam jsou něaký černý tečky a něak to jakoby bliká. Nakonec se to vubec nerozjede takže musím dát Ctrl+Alt+ Del..A hru jednoduše vypnout..:'(((..Grafiku mam nVidia GeForce 9400GT 512MB, 2GB RAM a procesor Core2Duo e6300..Vubec nevim čim to může být..:'(( Help pls..:))(

Nainstalovat PsyX

02 bře 2011, 22:08
Private 1 st class
Private 1 st class

Jestli myslíš PhysX_9.10.0513_SystemSoftware....Tak to mi taky nejde :'( Nainstaluju to, pk spustim mafii a zase ta vym**ana žlutá obrazovka :'( Fakt nevim co s tim je :'( Přitom třeba CoD7:BO hraju uplně normálně..:'(

04 bře 2011, 07:51
Private
Private

Ja mam mensi problem, stahl sem mafii2 ale kdyz spustim pres daemona tak mi vyskoci okno ze to chce najit disk 1 ale mam to dane na plose a kdyz dam Browse, tak to nenajde. Pres power Iso to stejne. Nevi nekdo jak stim? Mam pres daemona dost her ale jedine mafia 2 takhle blbne:/

06 bře 2011, 15:29
Private 1 st class
Private 1 st class

Skus přez Alkohol 95% :)) Ale musíš to mít v ISO..xDDD Nebo si stáhni torrent přez cztorrent.net..:-)) Tam mi to jde ale pořád blbne obraz :'(

17 bře 2011, 21:15
Private
Private

Mishan píše:
to ddavidson:

zkoušel jsem aktualizovat přímo software grafické karty, PhysX i DirectX a pořád to dělá to samý..zkoušel jsem všechno možný i jiný cracky ten soubor info..fakt nevim..

Zdravím a prosím o rady...
...nějak jsem se nedočetl konce, tak se do toho vložím. Mám stejnej problém jako "Mishan", ale demoverze mi šlapala úplně v pohodě, takže grafikou na notebooku by to být nemělo, ne?
Já si myslím, že to je nějakej problém s tim SKIDROW, ale od nikoho jinýho jsem to nenašel. Mimochodem, když odbočím od Mafie, tak úplně ten samej problém mám se Splinter Cell Conviction a samozřejmě je to SKIDROW.

P.S. Už jsem to asi 20x přeinstaloval, stáhnul z 5ti různej serverů, různý cracky, patche, crackfixy apod., vše samozřejmě podle návodu a už fakt nevim... :-(

Zlatej RAZOR 1911 :-)

27 bře 2011, 02:30
Private
Private

Ahoj,vzdycky mi sla mafie v pohode nainstalovat a normalne jsem ji hral,najednou kdyz ji nainstaluji a chci ji spustit objevi se miá tabulka :Nedokončená instalace(55) a odkaz na podporu steamu.nevite co stim pls?????

28 črc 2011, 20:25
Private
Private

tomgolaso píše:
Ahoj,vzdycky mi sla mafie v pohode nainstalovat a normalne jsem ji hral,najednou kdyz ji nainstaluji a chci ji spustit objevi se miá tabulka :Nedokončená instalace(55) a odkaz na podporu steamu.nevite co stim pls?????

dobre uz sem si to vyresil

29 črc 2011, 14:33
Private
Private

Příspěvek Re: MAFIA 2 problém s obrazem (textury)

Terey540 píše:
Zdravím Vás,
mám problém s hrou Mafia 2.

Mám notebook HP - s konfigurací.
IntelCore2Duo T6570 s frekvencí 2,1 GHz
4 GB DDR2
WIN 7 64bit
ATI Radeon HD 4320 512MB nesdilena

Mafia 2 se mi v pohodě naistalovala. Nastavení jsem ve hře dal na LOW a hra jde bezvadně.
Když spustím příběh, tak na začátku je hra barevná, ale když se dostanu z války dále ve hře do města a jedu v autě s kámošem, tak po 1minutě jízdy zbledne obraz,barvy a zvuk se malinko zmení na tlumený (viz. přiložený obrázek)...nevím co mám dělat..prosím poraďte...
Přeinstalovala jsem directx a nvidia physix mi při instalaci hazí nějakou chybu :(
Naistaloval jsem i nejnovější ovladač na grafiku a nic.

Je zajímavé, že když dám ve hře volnou jízdu, tak je vše v pořádku.
Jen v příběhu je to divné.. :/
Hra je nelegální.
Nevíte zda existuje opravný patch nebo crack??

Budu Vám moc vděčný za radu.

''''''přeinstaluj hru. pokud to bude delat dál, tak znova. me to taky delalo'''''

02 srp 2011, 15:12
Private
Private

nevi nedko jak vypnout dlcka(packy) mam stahnuto nekolik packu, a nemuzu se dostat pres 10 kapitoli kvuli renegade packu, kde mam jet s joem a martym vyhodit hotel do vzduchu, jenze autem kterym mam jet je pro 2 osoby a nechce me to pustit dal, kdyz ten pack smazu tak hra hlasi ze nemam renegade pack a nepusti me to. Vi nekdo co s tim ? jak se da vypnout pack ?

03 zář 2011, 01:49
Private
Private

Mafii jsem měl celou dobu nainstalovanou, projel jsem ji, pak občas dále hrál, žádný problém. Teď na stejném PC, při stejné instalaci a žádných změnách mi Mafie nenajede. Jen černá obrazovka s gramodeskou "Nahrávání..." A dál nic, do menu mě to nepustí. Musím to vypnout ctrl+alt+del. Crackfix mám, update taky, reinstal nepomáhá. Nějaké návrhy co s tím?

Naposledy upravil hunterinho dne 04 zář 2011, 11:36, celkově upraveno 1

04 zář 2011, 01:15
Corporal
Corporal

Zřejmě špatný crack, stáhni si crackfix od SKiDROW a pak nainstaluj jeho všechny update SKiDROW UPDATE 1 až SKiDROW UPDATE 3, pak Ti půjdou všechny datadisky a podobné věci.

04 zář 2011, 08:37
Private
Private

Zdravím borci,
mám takovej zvláštní problém, ale nejsem v tom bohužel (i bohudík :D) zdaleka sám. Mám notebook Asus EeePC 1215N (dvoujádro Intel Atom D525 1,8 GHz, integrovaná grafická karta GMA 3150 + nesdílená ION 2 512 MB RAM, 4 GB RAM operační paměti, Win7 Professional).
Mafie 2 mi funguje bez problému (samozřejmě semtam notebook nestíhá a malilinko se kouše obraz, ale nic výrazného, žádné vypadávání textur apod.) do 6. kapitoly. Od 6. kapitoly počínaje příchodem do vězení blbnou textury, obraz skáče z barev na černobílý a zpět a hra je kompletně nehratelná. Při stáhnutí savů a přeskočení do 7. kapitoly a výše problém přetrvává, při spuštění starší mise vše funguje opět bez problému.
Vím, že nemám "herní" notebook, ale kdyby tu hru nezvládal, tak se nedostanu bez větších problémů až do 6. mise! Navíc stejná verze hry na mém dřívějším modelu M51Sn běžela stejně obstojně - jeho grafika je srovnatelná, procesor byl o něco silnější dvoujádro 2,4 GHz (ale to podle vytíženosti stávajícího procesoru není zas tak markantní rozdíl). Zkoušel jsem několik verzí hry tady z webu (všechny od Skidrow) doplněné o různé kombinace updatů a cracků včetně nejnovějších verzí, ale pořád bez kladného výsledku. Samozřejmě mám aktualizované ovladače grafické karty, DirectX i PhysX (který mám ale stejně vypnutý...).
Díky za jakoukoli rozumnou radu!

25 zář 2011, 22:08
Private
Private

Zdravím,

technický dotaz, nemáte někdo zkušenost, že nejde Mafia 2 v full screenu? Po instalaci nešla hra spustit vůbec, na několik vteřin se zobrazilo pouze malá úvodní ikona a hra spadla, pomohlo přepsání souboru videocanfig na jiné hodnoty. Bohužel od té doby nelze hru spustit ve full screenu. Dalším problémem je nastavení rpzlišení na hodnotu vyšší než 1366xcokoliv, okno hry zčerná a jsou slyšet pouze zvuky.
Pokud běží v okně, na střední detaily není s hraním žádný problém a vše jede v pohodě.
Asi bude na vině typ grafické karty. Na ostatních fórech (ani zahraničních) bohužel odpověď nenalezena.

Budu rád za každou radu či příspěvek. Díky.

HP Pavilion G7-1003em
W7 Ultimate 64bit
Core i3 390M 2,66 GHz
4096 MB DDR3
ATI Radeon HD6470 2714 MB Turbo Cache

29 zář 2011, 18:15
Private
Private

lotrmates píše:
Zdravím,

technický dotaz, nemáte někdo zkušenost, že nejde Mafia 2 v full screenu? Po instalaci nešla hra spustit vůbec, na několik vteřin se zobrazilo pouze malá úvodní ikona a hra spadla, pomohlo přepsání souboru videocanfig na jiné hodnoty. Bohužel od té doby nelze hru spustit ve full screenu. Dalším problémem je nastavení rpzlišení na hodnotu vyšší než 1366xcokoliv, okno hry zčerná a jsou slyšet pouze zvuky.
Pokud běží v okně, na střední detaily není s hraním žádný problém a vše jede v pohodě.
Asi bude na vině typ grafické karty. Na ostatních fórech (ani zahraničních) bohužel odpověď nenalezena.

Budu rád za každou radu či příspěvek. Díky.

HP Pavilion G7-1003em
W7 Ultimate 64bit
Core i3 390M 2,66 GHz
4096 MB DDR3
ATI Radeon HD6470 2714 MB Turbo Cache

Tak asi vyřešeno. Ne sice k mé spokojenosti (pojede stále na okno), alespoň se tím ale nebudu dál zabývat :-D
Grafika není hrou podporována. Pokud je GK přes Catalyst Control vypnutá, hra jede na integrované grafice na full screen. Samozřejmě ta ale nestíhá. Tak holt nezbývá nic jinýho, než pokračovat dál v okně.
Zajímavé, že jenom tahle hra blbne. Asi udělali soudruzi někde malinkatou chybičku ;-)

30 zář 2011, 08:15
Private 1 st class
Private 1 st class

Zdravim, prosim vas jak si zpristupnim tu volnou jizdu?

18 led 2012, 21:43
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]