|
Právě je 06 úno 2025, 15:59
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Battlestar Galactica / EN
|
Autor |
Zpráva |
inspicient
Private 1 st class
|
Battlestar Galactica / EN
440bx píše: uplne vsechno je mrtve, nebyl by jakykoliv upload kde se da stahovat free? (pripadne rapid:) ) když tak pište, mám doma, doufám, všechno... heslo: warforum
|
06 lis 2010, 14:49 |
|
|
Weatherman
Private
|
Re: Battlestar Galactica / EN
Na uloz.to, složka s2d1 chybný part 09 a chyba hesla u part 19...prosím o případný reupload...
|
15 lis 2010, 23:48 |
|
|
xJames
Private
|
Battlestar Galactica / EN Citace: Cyloni byli stvořeni lidmi. Povstali proti nim. Vyvinuli se. Vypadají a cítí jako lidé. Někteří jsou naprogramováni, aby si mysleli, že lidmi jsou. Existují v mnoha kopiích. A mají plán. Vesmírná loď Galactica v čele pronásledované flotily, která se po útoku Cylonů na lidské vesmírné kolonie vydává za novou nadějí a domovem - bájnou 13. kolonií zvanou Země.
Link:Quality:Citace: Jazyk: EN Titulky: CZ Kvalita zvuku: MPEG-1 Adio layer 3, 147Kbps, 48 KHz, 2 kanály (joint stereo) Kvalita videa: XviD (BVOP), 962 Kbps, 624*352(16/9), at 23,976 fps, Délka: Každá epizoda cca 45 minut
Season 1Season 2Season 3Season 4Battlestar Galactica - The PlanBattlestar Galactica - Razor FlashbacksBattlestar Galactica - The Resistance webisodeBattlestar Galactica - The Face of the Enemy webisode
|
28 lis 2010, 15:36 |
|
|
Jewane
Private
|
inspicient píše: 440bx píše: uplne vsechno je mrtve, nebyl by jakykoliv upload kde se da stahovat free? (pripadne rapid:) ) když tak pište, mám doma, doufám, všechno... heslo: warforum Tak já píšu:-) potřebovala bych všechny 4 série na rapidshare:-) Nemůžu tu najít žádné aktivní. Předem díky moc, jsi zlato:-)
|
01 pro 2010, 17:43 |
|
|
inspicient
Private 1 st class
|
Jewane píše: inspicient píše: 440bx píše: uplne vsechno je mrtve, nebyl by jakykoliv upload kde se da stahovat free? (pripadne rapid:) ) když tak pište, mám doma, doufám, všechno... heslo: warforum Tak já píšu:-) potřebovala bych všechny 4 série na rapidshare:-) Nemůžu tu najít žádné aktivní. Předem díky moc, jsi zlato:-) vždyť to tam pořád na rapidshare je, hned druhý adresář... - já jsem žádný problém neobjevil, všechno pořád aktivní...
|
01 pro 2010, 19:18 |
|
|
chevron-man
Master Sergant
|
Battlestar GalacticaBattlestar Galactica Miniserieshttp://www.csfd.cz/film/91983-battlestar-galactica/Sci-Fi / Akční / Dobrodružný USA, 2003, 180 minRežie: Michael Rymer, Michael Nankin Hrají: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Barclay Hope, Kandyse McClure, Alessandro Juliani, Suleka Mathew, Moneca Delain, Erica Cerra, Amanda Plummer, Fulvio Cecere, Amber Rothwell, Eric Larson, Lymari Nadal, Tahmoh Penikett, Ryan Robbins, Nicki Clyne, Ty Olsson Obsah: Léta panoval mezi lidmi a Cylony zdánlivý klid. Před 40 lety vyhlásili tito lidmi stvoření roboti lidstvu válku, ale během ní záhadně zmizeli. Teď se vracejí. Silnější, vyvinutější, s modely schopnými imitace člověka a s jediným cílem. 12 lidských vesmírných kolonií čelí drtivému a dopředu připravenému útoku, ve kterém se lidstvo brzy ocitne na pokraji zkázy. Pilotní minisérie k stejnojmennému seriálu. (berg.12) Battlestar Galactica http://www.csfd.cz/film/194413-battlestar-galactica/Drama / Sci-Fi / Akční / Dobrodružný USA / Velká Británie, 2004, 73x44 minRežie: Michael Rymer, Sergio Mimica-Gezzan, Jonas Pate, Félix Enríquez Alcalá, Anthony Hemingway, Jeff Woolnough, Gwyneth Horder-Payton, Edward James Olmos, Rod Hardy, Wayne Rose Hrají: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, James Callis, Grace Park, Tricia Helfer, Katee Sackhoff, Aaron Douglas, Michael Hogan, Tahmoh Penikett, Kandyse McClure, Nicki Clyne, Leah Cairns, Michael Trucco, Amanda Plummer, Fulvio Cecere, Amber Rothwell, Leela Savasta, Lucy Lawless, Mark Sheppard, James Remar, John Heard, Colm Feore, Bruce Davison, Carl Lumbly, Michelle Forbes, Bill Duke, Dominic Zamprogna, Amy Ciupak Lalonde, Tammy Hui, Claudette Mink, Colby Johannson, Steve Lawlor, Chelah Horsdal, Samuel Patrick Chu, Emilie Ullerup, Holly Dignard, Keegan Connor Tracy, Heather Doerksen, Raahul Singh, Christopher Jacot, Alessandro Juliani, Callum Keith Rennie, Haley Guiel, Ryan Robbins, Dan Payne, Erika-Shaye Gair, Ty Olsson, Jeremy Guilbaut, Dean Stockwell, James Lafazanos, Sam Witwer, Torrance Coombs, Tom Bower, Tiffany Lyndall-Knight, Rick Worthy, John Hodgman, Donnelly Rhodes, Kate Vernon, Paul Campbell Obsah: Cyloni byli stvořeni lidmi. Povstali proti nim. Vyvinuli se. Vypadají a cítí jako lidé. Někteří jsou naprogramováni, aby si mysleli, že lidmi jsou. Existují v mnoha kopiích. A mají plán. Vesmírná loď Galactica v čele pronásledované flotily, která se po útoku Cylonů na lidské vesmírné kolonie vydává za novou nadějí a domovem - bájnou 13. kolonií zvanou Země. (berg.12) 1. řada DVDripyBonus - smazané scény2. řada DVDripyBattlestar Galactica: The Resistancehttp://www.csfd.cz/film/235281-battlestar-galactica-the-resistance/3. řada DVDripyBattlestar Galactica Razor Flashbackshttp://www.csfd.cz/film/263293-battlestar-galactica-razor-flashbacks/Battlestar Galactica RazorDVDriphttp://www.csfd.cz/film/235280-battlestar-galactica-razor/4. řada DVDripyBattlestar Galactica The Face Of Enemyhttp://www.csfd.cz/film/251706-battlestar-galactica-the-face-of-the-enemy/Epizoda 4x19 - 4x20 - Daybreak - Prodloužená verze
|
06 pro 2010, 11:21 |
|
|
Jewane
Private
|
inspicient píše: Jewane píše: inspicient píše: když tak pište, mám doma, doufám, všechno... heslo: warforum Tak já píšu:-) potřebovala bych všechny 4 série na rapidshare:-) Nemůžu tu najít žádné aktivní. Předem díky moc, jsi zlato:-) vždyť to tam pořád na rapidshare je, hned druhý adresář... - já jsem žádný problém neobjevil, všechno pořád aktivní... No, odkazy mi fungují, ale když chci rozbalit soubory, tak mi to vyhodí chybu: "žádné soubory k extrakci" ...
|
11 pro 2010, 19:11 |
|
|
koloom
Private
|
inspicient píše: když tak pište, mám doma, doufám, všechno... heslo: warforum Slo by reupnout Galactica pilot.part21.rar - nejde to z uloz.to nahrat, dik.
|
27 led 2011, 19:24 |
|
|
spawn866
Private
|
Zdravim,mohl by mi nekdo prosim napsat jak to jde vsechno poporade?po 4. serii je tam nejaky webepisody nebo co pak tam jsou jeste nejaky druhy serii,mohl by mi nekdo popsat jak to jde vsechno poporade,pls?THX...
_________________ spawn866
|
18 úno 2011, 20:46 |
|
|
lm8
Private
|
Zdarec! po sobe to jde asi takto [v zavorce pocet dilu v serii] BSG 1978 original series [24] Galactica 1980 [10] Miniseries (2003) [2] Season 1 [13] Season 2 [20] Webisody - the resistance [10] Season 3 [20] Film - the razor Webisody - razor flashbacks [7] Season 4 [20] Webisody mezi epizodama 11 a 12 - The face of the enemy [10] Film po 4. serii - The plan tak asi tak nejak .. ;)
|
19 úno 2011, 20:23 |
|
|
st3pan
Private
|
Battlestar GalacticaPostupně přídám všechny čtyři řady. Jedná se o HDTV ripy, každý díl má velikost kolem 355mb. Party po 2GB, přídán záznam pro opravu dat. Titulky samozřejmě přibaleny. Bez hesla. V případě problému pište PM. Pilot1. série2. série3. série4. série
|
26 říj 2011, 18:22 |
|
|
Kottisko
Private 1 st class
|
Nemoch by prosím někdo kamkoli reuploadnout od 3. řady dál? Díky moc
|
25 úno 2013, 20:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|