|
Právě je 06 úno 2025, 15:55
|
Pravidla fóra
Pravidla pro Hry - Strategie, Dungeony a RPG >>> ZDE <<<
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Legenda: Poselství Trůnu 2 (CZ)
|
Autor |
Zpráva |
PCmaniak87
Private
|
Legenda: Poselství Trůnu 2 (CZ)
Stará dobrá česká hra, totálne nikde nezohnatelná!! A konečne sa mi to podarilo zohnať, po tolkých rokoch!!Legenda - Poselství Trůnu 2 CZ!! Český dabing a titulky !! Realtimová strategie s prvky RPG a velmi silným příběhem! ...sága Poselství trůnu pokračuje - tentokrát s názvem Legenda. Jedná se o realtimovou strategii s prvky RPG a velmi silným příběhem, jehož atmosféra hráče ihned vtáhne do mystického světa Legendy, kde spolu soupeří o nadvládu světa čtyři rasy – lidé, barbaři, trpaslíci a elfové. Celý svět ve kterém se Legenda odehrává je situován do fantasy prostředí, inspirovaného dílem Pán prstenů. přes 30 singleplayer map 20 originálních charakterů přes 100 rozličných budov 3D herní povrch s výškovými rozdílyvaším rozhodnutím velké množství herních lokací desítky plně konfigurovatelných bojových jednotek množství magie a kouzel kompletní český dabing jedinečná původní hudba Windows 98, 2000, NT, XP, procesor 500MHz, paměť 128MB RAM, grafická karta s 16MB RAM, 4x CDROMOtestoval som to aj na Win 7 32-bit, a však neviem z akého dôvodu mi to seká. Otestoval som to aj na Win XP SP3 a už seká menej a dá sa hrať, neviem či je to XPčkom, alebo preto že PC je na tú hru už príliš moderný. netuším. Napíšte mi ako to ide vám, a aký máte PC.
V týchto zabalených raroch sa nachádza ISO.
Na ISO v priečinku legenda sa nachádzajú dôležité veci ako:
Patch 1.01, chýbajúce súbory, cheaty, návod, atďPostup na inštaláciu: 1. Stiahnuť 2. Rozbaliť 3. Klasika... mountnúť ISO alebo vypáliť (Nero, Alcohol, Daemon Tools, ak neviete čítajte návody) 4. Nainštalovať hru 5. Nainštalovať patch 1.01 6. Skopírovať alebo vytvoriť chýbajúce súbory do priečinka s nainštalovanou hrou napríklad C:/Hry/Legenda/DATA/!english.txt 7. Hraj14x 47.68 MB 1x 25.94 MB
Spolu: 693.51 MBBez Hesla
22 úno 2010, 20:00 |
|
|
PCmaniak87
Private
|
Re: Legenda - Poselství Trůnu 2 CZ
Rapidupload.sk je free server.Verzia 2Toto je druhý upload, obsahuje verziu ISO prispôsobenú na vypálenie pre klasické 700 MB CD, ak si to chcete napáliť na normálne CD, odporúčam stiahnuť túto verziu.
Predchádzajúci upload nieje možné vypáliť na klasické 700 MB CD, z toho dôvodu som patch zazipoval, a spravil som druhú verziu uploadu.10x 66.76 MB 1x 29.00 MBBez Hesla
23 úno 2010, 15:01 |
|
|
simurkav
Private
|
Legenda: Poselství trůnu 2
Legenda: Poselství trůnu 2"Legenda je realtimová strategie s prvky RPG a velmi silným příběhem, jehož atmosféra hráče ihned vtáhne do mystického světa Legendy, kde spolu soupeří o nadvládu světa čtyři rasy - lidé, barbaři, trpaslíci a elfové. Svět Legendy je situován do fantasy prostředí, inspirovaného ságou Pán prstenů. Ve hře se můžete těšit na : přes 30 singleplayer map, 20 originálních charakterů, přes 100 rozličných budov, 3D herní povrch s výškovými rozdíly, velké množství herních lokací, desítky plně konfigurovatelných bojových jednotek, množství magie a kouzel, kompletní český dabing a jedinečná původní hudba..." Po dlouhém pátrání a stahování po kouskách přes torrenty se mi podařilo tuto hru "zachránit" pro další lidi.Je to super hra,doporučuji všem,ti co ji znají netřeba představovat. Nyní už jsem hru zkompletoval. Našel jsem i opravný patch,je přiložen ve složce legenda na disku. Nainstaluj hru,poté patch a hurá do boje. Hodně zábavy. Není žádné !!!
|
05 bře 2010, 14:08 |
|
|
kropovez
Private
|
Re: Legenda: Poselství Trůnu 2 (CZ)
Pokud by někdo chtěl v této suprové strategii vytvořit vlastní mapu,tak zde přikládám prográmek v češtině,ve kterém je to sranda.
|
07 srp 2011, 14:48 |
|
|
soul1
Private
|
kropovez píše: Pokud by někdo chtěl v této suprové strategii vytvořit vlastní mapu,tak zde přikládám prográmek v češtině,ve kterém je to sranda. pišu pozdě ale to je jedno... tohle je jedna z mala her ktere jsem si davno koupil a byla pecka ale srala mě jedna věc... neměl jsem to co ty jsi našel! DĚKUJI TI MOC!!!! JSI FRAJER! .) ne važně dik tohle je jedina věc co mi ke hře schazela
|
27 říj 2011, 11:34 |
|
|
kropovez
Private
|
Zde přidávám ještě 2 skvělé multiplayerové mapy: A druhý patch(1.02):
|
08 pro 2011, 00:24 |
|
|
kropovez
Private
|
A zde Patch 1.03, se kterým se už dá hrát pěkně i multiplayer.
|
28 úno 2012, 16:48 |
|
|
kropovez
Private
|
Legenda: Poselství trůnu 2 [CZ]- výborná česká strategie s českým dabingem i titulky - hra mého dětství !! Návod pro rozběhnutí na Windows 8 a 10 na www.legenda.wbs.cz !!! CheatyAktivace horkých kláves které fungují pouze v single playeru: Hru spusťte s parametrem "-thelegend" nebo stiskněte klávesu [Scroll Lock] [Shift] +(b) - Zobrazí seznam všech budov. Z nabídky lze libovolnou budovu postavit. (nabídka je přístupná pouze, je-li označena nějaká budova) [Shift] +[S] - Zobrazí seznam všech jednotek. Lze získat libovolnou jednotku. (nabídka je přístupná pouze, je-li označena nějaká jednotka) [Shift] +[K] - Zobrazí seznam všech kouzel. Lze vyčarovat libovolné kouzlo. (nabídka je přístupná pouze, je-li označena nějaká magická jednotka) [Shift] +[O] - zobrazeni cele mapu [Shift] +[M] - přidá peníze a suroviny Samotná hra:První patch, pouze nainstalovat:Druhý patch, rozbalit do složky s hrou:Třetí patch, rozbalit do složky s hrou:Kartograf, program pro vytváření vlastních map (zkopírovat do složky se hrou)Nějaké mapy, včetně mé (rozbalit do složky se hrou - Maps)Program pro rozbalení dat hry (zkopírovat do složky s hrou a otevřít, pokud chcete ignorovat originální image soubory, tak spouštět pt2.exe s příkazem -i ):
|
20 pro 2016, 01:18 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|