|
Právě je 13 úno 2025, 00:31
|
Autor |
Zpráva |
Slávekk
Private
|
Re: Battlefield 3
vyřešil už někdo ten problém u toho mostu? chci hrát dál a nevím jak
|
28 říj 2011, 20:03 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
mumar
Private
|
Slávekk píše: vyřešil už někdo ten problém u toho mostu? chci hrát dál a nevím jak ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ja to vyresil tak ze sem si stahl z gamecopywo*ld save game nahral do pc a ted mam zpristupneny vsechny mise tak sem zacal hrat od te dalsi po gilotine a mam klid..mise se spousti po sobe jako v kampani...ten most sem loudoval 8x chodil po cele mape a lulin se nai nepoh:)
|
28 říj 2011, 20:18 |
|
sido007
Private 1 st class
|
Nema nekdo problem s nastavenim? Ja v nem nic nevidim jenom napsano napr. rozliseni ale jaky tak to uz nevidim nebo nevidim na jakych detajlech hraju jenom tam vidim nazvi.
_________________ My PC: MB: AUSU P8P67 / CPU: i5 2500k/ GPU: GIGABYTE R695OC-1GD/ COOLER: NOCTUA NH-D14/ CASE: CM HAF 912 PLUS/ RAM: KINGSTON 8GB KIT/ HDD: SAMSUNG F3 1000GB /PSU: CORSAIR TX 650 V2 /DVD: LG GH22LS
|
28 říj 2011, 23:07 |
|
samsplinter
Private
|
Pokud jste hrdými vlastníky grafických karet od MSI gtx 560TI a GTX 580 dopuručuji upravit parametry GPU Voltage na 1050, Core clock na 772, Shared clock NA 1544 a Memory clock na 2048. Dále nainstalujte poslední verzi Microsoft C++ a Direct, poté zmizí problémy se zvukem. Všechny problémy které se tu řeší, jsem měl také, hra mi padala každých dvacet minut do oken a šla ukončit pouze ve správci úloh. Po těchto všech úpravách mi hra běžela 7 hodin v kuse na ultra detaily s PC sestavou: CPU:I7 2600 3,4GHz DDR: 8Gb DDR3 1800MHz ov GPU: 2X MSI GTX 560 TI WIN: 64b 7 Ultimate Edition
|
29 říj 2011, 10:55 |
|
BloodRings
Private
|
Nazdar. Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit?
|
29 říj 2011, 13:11 |
|
laribar
Private
|
BloodRings: Nemáš ke kompu připíchlej volant? Mě se tohle stávalo u víc her a až po tejdnu asi mě napadlo vypojit volant a přestalo to
|
29 říj 2011, 13:37 |
|
BloodRings
Private
|
Mám notebook a nemám tam připojený volant. Taky mě napadlo vypojit myš dokonce jsem si deaktivoval i TouchPad ale furt se točí
|
29 říj 2011, 13:43 |
|
rapthor
Private
|
laribar píše: tychus píše: zeraw píše: Mám novej problém. V 8. misi nemám spolubojovníky. Auto na začátku řídí "samo" ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nikde nikdo. Copa o to. Zvlád bych to sám, ale ke konci mise potřebuju, aby vykopli dveře. Jenže když nikdo nepřijde, tak se nemůžu dostat dál. Že by nějakej bug v cracku? mam to same akorat tam mam jen 1 typka .. ale pritom vystoupili oba z auta.... kamos ma Original a dela mu to same problem jako me U mě to samé, nemám v autě nikoho. Taky mi to dělalo, ani restart mise nepomohl. Ve složce s naistalovanou hrou je ta složka "__Installer". Nainstalujte/aktualizujte Visual C++ ! Já když sem to udělal tak už ty maniky v autě mám. Nemyslim si, že to je náhoda, ale že je to právě tim Visual C++. tak to mužete zkusit a dát vědět.
|
29 říj 2011, 16:04 |
|
BloodRings
Private
|
BloodRings píše: Nazdar.
Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit? Opravdu nevíte? Hrozně mě to žere a něco mi říká že když to stáhnu znova bude to dělat to samé protože kámošovi to jde
|
29 říj 2011, 16:09 |
|
romanc
Master Sergant
|
zkus dat jinej crack, v bf bc2 byl taky tenhle problem kdyz byl spatnej crack postava se tocila porad dokola
|
29 říj 2011, 23:13 |
|
psychoman90
Private 1 st class
|
BloodRings píše: Nazdar.
Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit? Taky mam tenhle problem. Netusim cim to je, ani sem se to nikde nedocetl..;) Mel sem rozbalovaci verzi a ted stahuju tu s instalaci, snad to bude pak ok.
|
30 říj 2011, 10:47 |
|
Bighead_CZ
Private
|
BloodRings píše: BloodRings píše: Nazdar.
Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit? Opravdu nevíte? Hrozně mě to žere a něco mi říká že když to stáhnu znova bude to dělat to samé protože kámošovi to jde Mám taky noťas a vyřešil jsem to tím že nesmíš používat zkratky které má noťas,třeba nezesilovat zvuk přes noťas pokud nemáš repráčky externí. A nepoužívat prostě FN+ nějakou klávesu. A když už se ti to stane tak zmáčkni tlačítko pod escapem,otevře se ti konzole a tim to přestane ;)
|
30 říj 2011, 12:16 |
|
FreeeeeedX
Private
|
zeraw píše: Zdravím,
vše šlo v pořádku, nainstaloval jsem Reloaded staženou z WC, musel jsem smazat "TM" a hra se rozběhla, ale narazil jsem na to, že mi trochu škube, tak jsem chtěl snížit nastavení grafiky a zjistil, jsem, že menu nefunguje. Žádná jeho část. Prostě v nastavení se nic neobjevuje, ani nejde na nic přepnout. Nevíte čím to může být? Díky! Stejný problém ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ((
|
30 říj 2011, 12:52 |
|
Skupo125
Corporal
|
Zdravim,mam problem BF3 se mi spusti jenom jako proces ve spravci a nic dalsiho,nevi nekdo co s tim?
|
30 říj 2011, 13:39 |
|
maqks
Private
|
nevíte jak rozjet multiplayer neni tam vubec nikde ve hre ke spusteni?? Dík moc za odpověď =)
|
30 říj 2011, 13:42 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|