fastshare
Zobrazit téma - Battlefield 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 13 úno 2025, 00:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Další
 Battlefield 3 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Battlefield 3

vyřešil už někdo ten problém u toho mostu? chci hrát dál a nevím jak :(

28 říj 2011, 20:03
Private
Private

Slávekk píše:
vyřešil už někdo ten problém u toho mostu? chci hrát dál a nevím jak :(

ja to vyresil tak ze sem si stahl z gamecopywo*ld save game nahral do pc a ted mam zpristupneny vsechny mise tak sem zacal hrat od te dalsi po gilotine a mam klid..mise se spousti po sobe jako v kampani...ten most sem loudoval 8x chodil po cele mape a lulin se nai nepoh:)

28 říj 2011, 20:18
Private 1 st class
Private 1 st class

Nema nekdo problem s nastavenim? Ja v nem nic nevidim jenom napsano napr. rozliseni ale jaky tak to uz nevidim nebo nevidim na jakych detajlech hraju jenom tam vidim nazvi.

28 říj 2011, 23:07
Private
Private

Pokud jste hrdými vlastníky grafických karet od MSI gtx 560TI a GTX 580 dopuručuji upravit parametry GPU Voltage na 1050, Core clock na 772, Shared clock NA 1544 a Memory clock na 2048. Dále nainstalujte poslední verzi Microsoft C++ a Direct, poté zmizí problémy se zvukem. Všechny problémy které se tu řeší, jsem měl také, hra mi padala každých dvacet minut do oken a šla ukončit pouze ve správci úloh. Po těchto všech úpravách mi hra běžela 7 hodin v kuse na ultra detaily s PC sestavou:
CPU:I7 2600 3,4GHz
DDR: 8Gb DDR3 1800MHz ov
GPU: 2X MSI GTX 560 TI
WIN: 64b 7 Ultimate Edition

29 říj 2011, 10:55
Private
Private

Nazdar.

Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit?

29 říj 2011, 13:11
Private
Private

BloodRings: Nemáš ke kompu připíchlej volant? Mě se tohle stávalo u víc her a až po tejdnu asi mě napadlo vypojit volant a přestalo to :D

29 říj 2011, 13:37
Private
Private

Mám notebook a nemám tam připojený volant. Taky mě napadlo vypojit myš dokonce jsem si deaktivoval i TouchPad ale furt se točí

29 říj 2011, 13:43
Private
Private

laribar píše:
tychus píše:
zeraw píše:
Mám novej problém. V 8. misi nemám spolubojovníky. Auto na začátku řídí "samo" :D nikde nikdo. Copa o to. Zvlád bych to sám, ale ke konci mise potřebuju, aby vykopli dveře. Jenže když nikdo nepřijde, tak se nemůžu dostat dál. Že by nějakej bug v cracku?

mam to same akorat tam mam jen 1 typka .. ale pritom vystoupili oba z auta.... kamos ma Original a dela mu to same problem jako me

U mě to samé, nemám v autě nikoho.

Taky mi to dělalo, ani restart mise nepomohl. Ve složce s naistalovanou hrou je ta složka "__Installer". Nainstalujte/aktualizujte Visual C++ ! Já když sem to udělal tak už ty maniky v autě mám. Nemyslim si, že to je náhoda, ale že je to právě tim Visual C++. tak to mužete zkusit a dát vědět.

29 říj 2011, 16:04
Private
Private

BloodRings píše:
Nazdar.

Já si stáhl Battlefield 3 jde mi spustit po přepsání složky ale jak pustím první misi (všechno jede zatím v pořádku zvuk grafika...) a jak skočí tím oknem do vlaku vezme pistoli a vstane (v tu chvíli začíná hra) tak se mi začne točit dokola a točí se a točí a nejde zastavit. Prosím nevíte jak to opravit?

Opravdu nevíte? Hrozně mě to žere a něco mi říká že když to stáhnu znova bude to dělat to samé protože kámošovi to jde

29 říj 2011, 16:09
Master Sergant
Master Sergant

BloodRings píše:

zkus dat jinej crack, v bf bc2 byl taky tenhle problem kdyz byl spatnej crack postava se tocila porad dokola

29 říj 2011, 23:13
Private 1 st class
Private 1 st class

BloodRings píše:
Nazdar.

Taky mam tenhle problem. Netusim cim to je, ani sem se to nikde nedocetl..;) Mel sem rozbalovaci verzi a ted stahuju tu s instalaci, snad to bude pak ok.

30 říj 2011, 10:47
Private
Private

BloodRings píše:
BloodRings píše:
Nazdar.

Opravdu nevíte? Hrozně mě to žere a něco mi říká že když to stáhnu znova bude to dělat to samé protože kámošovi to jde

Mám taky noťas a vyřešil jsem to tím že nesmíš používat zkratky které má noťas,třeba nezesilovat zvuk přes noťas pokud nemáš repráčky externí. A nepoužívat prostě FN+ nějakou klávesu. A když už se ti to stane tak zmáčkni tlačítko pod escapem,otevře se ti konzole a tim to přestane ;)

30 říj 2011, 12:16
Private
Private

zeraw píše:
Zdravím,

vše šlo v pořádku, nainstaloval jsem Reloaded staženou z WC, musel jsem smazat "TM" a hra se rozběhla, ale narazil jsem na to, že mi trochu škube, tak jsem chtěl snížit nastavení grafiky a zjistil, jsem, že menu nefunguje. Žádná jeho část. Prostě v nastavení se nic neobjevuje, ani nejde na nic přepnout. Nevíte čím to může být? Díky!

Stejný problém :(((

30 říj 2011, 12:52
Corporal
Corporal

Zdravim,mam problem BF3 se mi spusti jenom jako proces ve spravci a nic dalsiho,nevi nekdo co s tim?

30 říj 2011, 13:39
Private
Private

nevíte jak rozjet multiplayer neni tam vubec nikde ve hre ke spusteni?? Dík moc za odpověď =)

30 říj 2011, 13:42
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]