fastshare
Zobrazit téma - Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 08:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
 Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!

H3ROo píše:
ELMARC píše:
H3ROo píše:
Moje sestava:

Procesor: AMD Athlon X2 2.80GHz 7850 Black Edition
Grafika: ATI Radeon HD4850™ 512Mb DDR3
Základní deska: MB Gigabyte M720 US3
RAM: Kingston 4GB DDR3 800MHz
HDD: Sata Samsung 500GB
Zdroj: 400W Forton

a BF3 ti ide na Ultra?

ULTRA ne pouze na HIGH ale taky mě napadlo že jestli to nebude jako s GTA 4 že se taky muselo počkat na lepší crack a patche protože to bylo nehratelný a teď už GTA jede v pohodě.

to je pravda mozno to tak bude...

15 lis 2011, 13:59
Private
Private

Mimochodem stahuju přes torrenty nějakou odemčenou verzi, je možné že by to chtělo instalaci? Jde mi o to aby to nedělalo problémy s BF3 ...

15 lis 2011, 14:00
Captain
Captain

Dneska už tady doufám bude relase od Skidrow či jiné grupy a doufám že bude lepší crack nebo vydaný patch.

15 lis 2011, 15:01
Private
Private

Zdavím hele já hru v pohodě spustím i třeba s češtinou ,menu mi běhá bez chybiček (pcčko na to mám) jenže jak pustím karieru.. tak mi naběhne první video ,které přetrpím a pak to chce náznak akce stisknutím klávesy.. a přesně v tom případě hra spadne!! Vím že crack od asiata Aliho je nestabilní ,ale je zatím první a když to i tady na warcentru to rozjedou ,tak si to chci také zahrát..Také jsem četl na jednom celosvětovém warezu ,že hra běha jen na 64bit softwaru což je celkem problém a ani tomu celkem nevěřím je to kravina :D v pc mám furu věcí (např. win 8) a znova pc přeinstalovat nechci...Co s tím????

Koukal jsem se i na videa uploaderu jak hru rozběhnout ,ale je to banda hnupu..sice tam dají video jak hru spustit ale ,že by tu hru hráli to sem neviděl ratši ukažou jak vypadá menu hry a pak hru vypnou...jen blazen by jim věřil že hru hráli!! Vypadá to ,že se uploadeři starají jen o své učty na rapidu apod..

15 lis 2011, 16:02
Corporal
Corporal

takže situace u mě je taková to:

hra ne a ne se spustit,zkusil jsem čistou instalaci systému+nové ovladače na GK+direct+ c++ a situace stále stejná-hru odkliknu a naběhne jenom tabulka,že program přestal pracovat.

Tak pozor,pozor,ani jsem to neodeslal a už mi hra běží-zkusil jsem celou složku se hrou nakopírovat na disk C:
takže pokud jste to někdo nezkoušel,tak to zkuste :)

15 lis 2011, 16:28
Private
Private

Julinaa píše:
takže situace u mě je taková to:

hra ne a ne se spustit,zkusil jsem čistou instalaci systému+nové ovladače na GK+direct+ c++ a situace stále stejná-hru odkliknu a naběhne jenom tabulka,že program přestal pracovat.

Tak pozor,pozor,ani jsem to neodeslal a už mi hra běží-zkusil jsem celou složku se hrou nakopírovat na disk C:
takže pokud jste to někdo nezkoušel,tak to zkuste :)

Takže problém se hrou je vyřešen :D NFS RUN zatím funguje jen na systémovém disku C: (Písmeno sys. disku se muže lišit ,ale je to ten oddíl harddisku na kterém mate nainstalovaný System windows!!)

Mě to tak funguje konečně!! :D

15 lis 2011, 18:02
Corporal
Corporal

tak to jsem rád,že jsme aspoň dva komu to takhle jede :)

15 lis 2011, 18:15
Captain
Captain

Závidím všem komu to jede plynule :(

15 lis 2011, 18:33
Private
Private

Neporadil by mi někdo jak to rozbalit z toho debilního .ARCu? Nejdřív byly chyby v CRC RARů, ty party jsem stáhl znovu. Až jsem konečně nainstaloval ten FreeArc, tak to pokáždé okolo 30% extrakce vyhodí chybu ve stylu: " Non-exhaustive patterns in lambda " a konec. Nevíte někdo co s tím? Nechce se mi znova stahovat plná 18 gb verze... Díky za radu

15 lis 2011, 19:02
Private
Private

Julinaa píše:
tak to jsem rád,že jsme aspoň dva komu to takhle jede :)

jo fakt paráda :) dík za radu !! Taky mě to neběhá nějak extra ,ale to jsem čekal :D

15 lis 2011, 19:21
Corporal
Corporal

Celkem mě překvapili nízké nároky..... na mém starém

Core 2 Duo Quad Q6600 a ATI 5970 to jede na max ..ale jak tady nekdo psal je to lock na 30 fps..

15 lis 2011, 21:03
Private
Private

mam takový divný problem. hru v pohodě spustim vše běží, ale jedu hrozně pomalu tak jako na půl plynu a nefunguje mi řazení, i když si řadím sám tak jedu hrozně pomalu. nevíte co s tím?

15 lis 2011, 21:55
Corporal
Corporal

Phenom II x4 3.7GHz
ATI 5770
RAM 4GB

hra jede na ultra taky v pohode-teda jen nekdy fps poklesne o 2 snimky na 28fps :D

15 lis 2011, 21:57
Private
Private

Hra mi také jede na ultra, (GeForce 8800 GT, 4GB ram, AMD Phenom 9550 Q-Core a mám win 7 64 bit sp1) a hra mi vykazuje kotel chyb... teda až při prvním závodě s protivníky... takový dlouhý černý čáry přes půlku monitoru klidně a pak není přes ně vidět, kam jedu, to samý mi dělá i bf3, tam sem ten problém nevyřešil a tady zatím taky ne...
Má někdo nějaký řešení jak na to? (u bf3 jsem instaloval nejnovější ovladače, ale bez úspěchu)

15 lis 2011, 22:10
Private
Private

Pripájam sa. Hra aj mne beží strašne pomaly. Pri rýchlosti 250km/h to vyzerá ako keby som šiel 100km/h. Vidieť to aj na čase, 1 sekunda trvá 2 sekundy. Dúfam, že sa to čoskoro vyrieši, lebo to chcem hrať. :(

15 lis 2011, 22:21
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]