|
Právě je 06 úno 2025, 06:43
|
Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
|
Autor |
Zpráva |
razer11
Captain
|
Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
klakson23 píše: tak to už nejsem schopen zjistit. :-( aha ja jen ze stahuju taky od RELOADED tak doufam ze nebudu mit stejnej problem protoze uz stahuju podruhy z myho uctu a 17GB je moc ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) pred tim me to slapalo ale nesla cestina tak ted snad cestina pujde
|
17 lis 2011, 11:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
klakson23
Corporal
|
no pokud jsem to správně dohledal, tak by to měl být "uploaderr" Ale není to na 100% Tak jestli to není on, omlouvám se mu
|
17 lis 2011, 11:56 |
|
Fila
Private
|
tak jsem přišel na to jak odstranit problém s řazením a s tím, že auto jede pomalo jak na půl plynu. zakázal jsem všechny gamepady a jde to v pohodě. snad vám to taky pomůže. čestinu se mi nastavit nepodařilo i když mám release od Reloaded, v registrech se to tváří správně, ale nejde to.
|
17 lis 2011, 12:06 |
|
kotel5555
Censura
|
presne tak cestina se nepodarila ikdyz v registrech se to tvari ok.byl bych rad za naky reseni,mam verzi reloaded a instaloval sem cesky..
|
17 lis 2011, 13:08 |
|
warcenter4829
Private
|
Fila píše: tak jsem přišel na to jak odstranit problém s řazením a s tím, že auto jede pomalo jak na půl plynu. zakázal jsem všechny gamepady a jde to v pohodě. snad vám to taky pomůže. čestinu se mi nastavit nepodařilo i když mám release od Reloaded, v registrech se to tváří správně, ale nejde to. Chci se zeptat jak zakázat ty gamepady? A jestli myslíš že to vyřeší ten problém jak hra jede jakoby zpomaleně budu rád.
|
17 lis 2011, 13:16 |
|
Neonym
Private
|
Netuší někdo, jak odemknout auta, která se odemykají v mulťáku nebo v autologu, pokud jsem jen offline? Nějaký cheat nebo tak něco? Díky
|
17 lis 2011, 13:37 |
|
psychoman90
Private 1 st class
|
T-Boy píše: cest , mam problem s originem - mam koupenou BF3ku a todle mam stahly - dycky kdyz to pustim tak se mi otevre origin a pak mi to zas preblikne zpatky na hru - pak mi to normalne nacte ukazky, hodi me to na tu obrazovku : Stiknete ENTER pro pokracovani - ja mackam ENTER ale porad mi to zustava na tej obrazovce - co s tim ?
diky Musis chvili pockat, ja to mam taky stahnuty a asi po necely minute te to pusti dal a vycucne to nakou hlasku o Originu, ze to neslo prihlasit ci co. Tak to zkus zmackout jen kdyz te to vyzve a pak chvili pockej.
|
17 lis 2011, 13:50 |
|
mirecmu
Private
|
Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym?
|
17 lis 2011, 14:41 |
|
kotel5555
Censura
|
nevyresil nekdo tu cestinu??v registrech mam cs-cz a hru mam od reloaded v cz
|
17 lis 2011, 14:42 |
|
Julinaa
Corporal
|
mirecmu píše: Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym? brzdí?? a mačkáš správné tlačítko? v defaultu klávesa "A"
|
17 lis 2011, 15:16 |
|
mirecmu
Private
|
Julinaa píše: mirecmu píše: Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym? brzdí?? a mačkáš správné tlačítko? v defaultu klávesa "A" Jasne ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , aj som si menil aj som nechal povodne a nič... nechapem...
|
17 lis 2011, 16:19 |
|
newets
Private
|
Ahoj,mam takovej problem ze se me nezobrazi menu nastaveni hry.nevite co s tim?
|
17 lis 2011, 19:05 |
|
Kotri
Private
|
Čau lidi nevíte co s tím? hra jede úplně v pohodě vše jak má a i čeština funguje čož se divim ale prostě je to nějaký zpomalený jedu 300 a připadám si jakobych jel tak 100-kou co s tím?
17 lis 2011, 19:48 |
|
funkYYtankYY
Private
|
S0MR0WN3R píše: 19.colin píše: Julinaa píše: takže situace u mě je taková to: hra ne a ne se spustit,zkusil jsem čistou instalaci systému+nové ovladače na GK+direct+ c++ a situace stále stejná-hru odkliknu a naběhne jenom tabulka,že program přestal pracovat. Tak pozor,pozor,ani jsem to neodeslal a už mi hra běží-zkusil jsem celou složku se hrou nakopírovat na disk C:takže pokud jste to někdo nezkoušel,tak to zkuste ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Takže problém se hrou je vyřešen ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) NFS RUN zatím funguje jen na systémovém disku C: (Písmeno sys. disku se muže lišit ,ale je to ten oddíl harddisku na kterém mate nainstalovaný System windows!!) Mě to tak funguje konečně!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Supeer nice tak tohle sem necekal to sou veci ze by se z nich clovek poblil stejne jako u BF3 smazte TM xD Zkusil jsem dát na C:, ovladač gk, dx, c++, ess vyplý a problém stejný... kolik MB má crack, se kterým vám to funguje? Stačí jen crack, nebo je tam něco navíc např. *.dll ? Funguje reloaded crack na repack verzi s arcem?? Thx
|
17 lis 2011, 20:08 |
|
Keoki
Private
|
Cs... já mám problém s gamepadem... když ho chcu nastavit, tak mám na výběr pouze klávesnici nebo volant (který nemám vůbec zapojený)... gamepad se tam prostě nezobrazí i kdybych se na hlavu stavěl a nastavit ho u volantu nejde... nevíte někdo, co s tím pls? EDIT:Tak už jsem si to opravil... kdyby měl přesto stále ještě stejný problém, tak stačí stáhnout soubor uvedený níže, rozbalit jej a obsah (krome exe souboru, ten neni třeba) nakopírovat do složky se hrou
![i_m_a_g_e](http://img543.imageshack.us/img543/2582/43680.jpg)
Naposledy upravil Keoki dne 18 lis 2011, 12:24, celkově upraveno 1
|
17 lis 2011, 20:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|