fastshare
Zobrazit téma - Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 09:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Další
 Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!

automatika bude funkční po vypnutí vibrace mě to jde

17 lis 2011, 21:00
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class

funkYYtankYY píše:
Zkusil jsem dát na C:, ovladač gk, dx, c++, ess vyplý a problém stejný... kolik MB má crack, se kterým vám to funguje? Stačí jen crack, nebo je tam něco navíc např. *.dll ? Funguje reloaded crack na repack verzi s arcem?? Thx

Ja mam 9GB Repack a je to .arc a crack od Reloaded funguje na 100%. Premapovanie klaves funguje a v hre nie su ziadne xboxove klavesy, ale pekne zobrazeny Enter, Space, sipky...

17 lis 2011, 21:02
Private
Private

prisoner píše:
funkYYtankYY píše:
Zkusil jsem dát na C:, ovladač gk, dx, c++, ess vyplý a problém stejný... kolik MB má crack, se kterým vám to funguje? Stačí jen crack, nebo je tam něco navíc např. *.dll ? Funguje reloaded crack na repack verzi s arcem?? Thx

Ja mam 9GB Repack a je to .arc a crack od Reloaded funguje na 100%. Premapovanie klaves funguje a v hre nie su ziadne xboxove klavesy, ale pekne zobrazeny Enter, Space, sipky...

Pls kolik MB ma crack co jsi pouzil?

17 lis 2011, 21:04
Private
Private

37 mb má cca. s tim to pojede :)

i_m_a_g_e

17 lis 2011, 22:49
Master Sergant
Master Sergant

napsalo to nekomu pri spusteni hry tohle?v počítači chybí MSVCP100.dll. co stim?diky

17 lis 2011, 23:17
Captain
Captain

hej lidi jak si muzu nastavit abych mel akceleraci na ( sipce dopredu) a brzdu na ( sipce dozadu ) protoze jak dam sipku do zadu na brzdu tak me to defaultne Y hodi na akceleraci a kdyz dam u akcelerace sipku dopredu hodi me to Y zase na brzo... nechch jezdit tim ze budu muset drzet A a zatacet sipkama to je blbost.. poradi nekdo jak to nastavit prosim vas?

18 lis 2011, 00:53
Private
Private

Mám problém u ATI HD3600.. nezobrazují se mi u akčních scén tlačítka která mám mačkat.. stejný problém mají i HD3650.. nějaké řešení nebo fix ? Stejný problém i u BF 3... hry mi jedou plynule jen se nezobrazují tyhle tlačítka..

18 lis 2011, 10:46
Captain
Captain

hej tak co lidi kdo me poradi prosim vas jak si nastavit abych mel akceleraci = na sipce dopredu a brzdu = na sipce dozadu...?? ono to nejde nastavit kdyz sem to zkousel... kdo pradi jak to udelat prosim je to dulezity :)

18 lis 2011, 13:00
Private
Private

Tak vážený toto bude asi prva hra ktoru som nezvladol rozchodit... vyskusal som asi vsetky možnosti ale trpezlivost ma tiež svoje hranice... Ani za toho boha som sa dalej nedostal ako z lisu.... Auto jednoducho v kuse brzdí i ked prevody idu. Ani default ani moje nastavenia, ani jeden ani druhy crack, dokonca som odinstaloval Origin, odpojil z netu, vypol ESS a nič... Aj 14 GB aj 9 GB repack a stale nič.... po dvoch dnoch to vzdavam... ak by nahodou niekoho niečo k tomuto napadlo budem rad ak napíše....

18 lis 2011, 13:27
Private
Private

zdravim vsetkych prosim vas porad te mi mam naistalovany a crcknuty run ale ked to spustim niekedy mi nacita az po menu a niekedy to prerusi uz skor a vypise aplikacia prestala pracovat ....neviete co s tym moze byt ?mam directx 11 win 7 SP1 mam acer astire timeline X 3830TG processsor-intel core i5 2410M 2.36GHZ with turbo boost na 2.9GHz......graf.karta-nvidia geforce GT540M s 2GB vlastnou pamatou a turbocache az do 3750mb 4gb ram skusal som uz vsetko co som nasiel na forach aj som dal kompatibilitu na win 7 a uz nvm som zufaly aj by som kupil original ale nemam mechaniku a stym by som musel kupit aj externu meechaniku dakujem za vsetky rady [email protected]

18 lis 2011, 13:28
Private
Private

Spíš mám problém, nevíte jak měnit auta jinak, než u pumpy ? Zasekl jsem se v jednom závodě, protože mám slabé auto, ale nikde neni pumpa... jsem teprve v druhé etapě a nemuzu se vrátit přímo do závodu, ve kterém ta pumpa je díky ! :)

18 lis 2011, 18:06
Captain
Captain

hej tak co lidi kdo me poradi prosim vas jak si nastavit abych mel akceleraci = na sipce dopredu a brzdu = na sipce dozadu...?? ono to nejde nastavit kdyz sem to zkousel... kdo pradi jak to udelat prosim je to dulezity ????

18 lis 2011, 18:09
Master Sergant
Master Sergant

pls.kdo poradi co stim mam delat?pri spusteni hry to pise ze , v pocitaci chybí MSVCP 100.dll.co to znamena?dela to u vsech verzich.

18 lis 2011, 19:53
Private
Private

kotel5555 píše:
nevyresil nekdo tu cestinu??v registrech mam cs-cz a hru mam od reloaded v cz

ja som si stiahol cestinu hned ako reg. cz klikol som na nu a hra ide v cz

18 lis 2011, 22:10
Captain
Captain

jaj to me nikdo neporadi jak nastavit akceleraci a brzdeni na sipky...? :// pokazdy se mi prehazuje jedno pismeno a to Y

18 lis 2011, 22:40
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 173 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]