|
Právě je 06 úno 2025, 09:11
|
Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
|
Autor |
Zpráva |
viiitezslav
Master Sergant
|
Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
21 lis 2011, 18:58 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
SimTrix
Private 2 nd class
|
Taky to sem tam mívám jako ve slow motion. Na tachometru přes 150, ale nezdá se mi ta rychlost. Dělá mi to jen u nějakých aut. Měl jsem Lambo a s tím to jelo bez problémů. Mimochodem GPU mám HD 4870 1 GB, RAM 4 GB a čtyřjádro od Intelu tiká na frekvenci 2,33 Ghz. Sere mě, že teď musím jezdit v R8. Není to špatné auto, ale debilně mají nastavené, že mě dojede SUV, když jedu přes 300, a borci po mě ještě střílí. V té rychlosti. Nevím, no. Když jsem v misi, jak projíždím průmyslovou zónou tak nejen, že vrtulník a SUVčka jsou neskutečně frustrující, ale ještě hra ráda padá. Další aspekt hry - rozstřelují lešení s výbušnými sudy. Jednou nalevo a podruhé napravo. Tomu se prostě nedá vyhnout. Můžu ten stick na gamepadu třeba ukroutit. Když zpomalím, dojedou mě a nebo mě ten vrtulník rozstřílí na 10 malých. Trošku jsem se rozepsal. V podstatě mám problém jen v padání hry v industriální části. Dá se to nějak vyřešit?
|
21 lis 2011, 19:02 |
|
umedobry9+
Private
|
razer11 píše: hej kurna lidi prosim jak udelam abych si mohl dat akceleraci a brzdu na sipky me to nejde...? mam to defaultne na A a Y a kdyz dam sipknu dopredu A zmizi a kdyz dam sipku dozadu u brzdy tak Y skoci na akceleraci uz si nwm rady a hrat se mi to na A a Y nechce... Me pomohlo vymenit PS2 klavesnici za USB klavesnici a sipky uz jdou nastavit a funguji. Pred tim mi to neslo, presne jak pises, a to jsem zkousel i origos dvd. Tak trochu zoufaly a nelogicky pocin.
|
21 lis 2011, 22:05 |
|
Robin5429
Private
|
Lidi nevite co stimto problemem? ![Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!](http://img-upload.ic.cz/images/ehkjfqtuadlxg7d4shna.jpg) kdyštak nejaky odkas ke stženi neceho čim to rozjedu
|
21 lis 2011, 22:09 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
A nejnovější ovladače grafické karty předpokládám máš.
21 lis 2011, 22:27 |
|
oliva15
Private
|
mám takový problem, kdyz nabehne obrazovka navrat k poslednimu kontrolnímu bodu tak to nabíhá a treba den, a nic se nestane
|
22 lis 2011, 16:07 |
|
razer11
Captain
|
umedobry9+ píše: razer11 píše: hej kurna lidi prosim jak udelam abych si mohl dat akceleraci a brzdu na sipky me to nejde...? mam to defaultne na A a Y a kdyz dam sipknu dopredu A zmizi a kdyz dam sipku dozadu u brzdy tak Y skoci na akceleraci uz si nwm rady a hrat se mi to na A a Y nechce... Me pomohlo vymenit PS2 klavesnici za USB klavesnici a sipky uz jdou nastavit a funguji. Pred tim mi to neslo, presne jak pises, a to jsem zkousel i origos dvd. Tak trochu zoufaly a nelogicky pocin. ja mam jeste starou PS2 klavesnici ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) hraje se mi na ni dobre a mam ji 2 roky a abych si kvuli tomu kupoval new klavesnici to ne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) nemusim to hrat ;) ale chtel sem to vyserit jinak necim
|
22 lis 2011, 16:27 |
|
Nariel
Private
|
razer11 píše: umedobry9+ píše: razer11 píše: hej kurna lidi prosim jak udelam abych si mohl dat akceleraci a brzdu na sipky me to nejde...? mam to defaultne na A a Y a kdyz dam sipknu dopredu A zmizi a kdyz dam sipku dozadu u brzdy tak Y skoci na akceleraci uz si nwm rady a hrat se mi to na A a Y nechce... Me pomohlo vymenit PS2 klavesnici za USB klavesnici a sipky uz jdou nastavit a funguji. Pred tim mi to neslo, presne jak pises, a to jsem zkousel i origos dvd. Tak trochu zoufaly a nelogicky pocin. ja mam jeste starou PS2 klavesnici ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) hraje se mi na ni dobre a mam ji 2 roky a abych si kvuli tomu kupoval new klavesnici to ne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) nemusim to hrat ;) ale chtel sem to vyserit jinak necim No měli jsme ten samý problém..ve hře jsou dvě nastavení, ale jen v jednom jde upravit ovládaní a to hned v tom prvním obsahu menu, dáš nastavení-hra-ovládání (my nastavili akceleraci na W a brzdu S a to tak že na příslušnou kolonku zmáčkneš entr a pak si vybereš tlačítko-my rozmístili tak ať se to lépe ovládá přehodili jsme i nitro) jako duální ovládání. Ale vždy při zapnutí hry to musíme změnit-upravit:-(.
|
22 lis 2011, 16:59 |
|
razer11
Captain
|
tak jako ono to jde jezdit W,S,A,D ale to se mi ovlada blbe no :/ ja sem zvyklej na sipky vid ale nwm asi to zkusim hrat na tech 4 pismenech no protoze jinak si to asi nezkusim...
|
22 lis 2011, 21:07 |
|
FreeeeeedX
Private
|
Robin5429 píše: Lidi nevite co stimto problemem? ![Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!](http://img-upload.ic.cz/images/ehkjfqtuadlxg7d4shna.jpg) kdyštak nejaky odkas ke stženi neceho čim to rozjedu Grafika 9800GT rozhodně nemá podporu DX10.. takže si hru nezahraješ.. DirectX 10 je minimální požadavek od g.k..
|
22 lis 2011, 21:51 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
9800GT nemá directx 10? Od kdy? Tak se nejdřív podívej na specifikace někam net, než začneš psát nesmysly. A 9800GT je mimochodem uvedena i mezi minimálními požadavky.
22 lis 2011, 22:10 |
|
mafianus2
Private
|
FreeeeeedX píše: Robin5429 píše: Lidi nevite co stimto problemem? ![Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!](http://img-upload.ic.cz/images/ehkjfqtuadlxg7d4shna.jpg) kdyštak nejaky odkas ke stženi neceho čim to rozjedu Grafika 9800GT rozhodně nemá podporu DX10.. takže si hru nezahraješ.. DirectX 10 je minimální požadavek od g.k.. hra jede navic i na directX 9. mam odzkouseno
|
23 lis 2011, 15:36 |
|
oliva15
Private
|
Zdravím, Stáhnul jsem si novej ovladac na grafiku, a i starej jsem zkusil, a proste kdyz jedu tak vjedu na okraj silnice, auto se zacne nicit, a kdyz se jede po dalnici, a po prave strane je pisek, tak je i na silnici a auto s tím projizdi.. Nevi nekdo ?
|
23 lis 2011, 18:53 |
|
Pikiman
Private
|
razer11 píše: tak jako ono to jde jezdit W,S,A,D ale to se mi ovlada blbe no :/ ja sem zvyklej na sipky vid ale nwm asi to zkusim hrat na tech 4 pismenech no protoze jinak si to asi nezkusim... Už sem na to přišel, když to nejde na šipky u PS/2 klávesncie, tak mě pomohlo, když sem si vyp numku. Sice to vypadá jako kravina ale mě to zabralo
|
23 lis 2011, 21:23 |
|
laribar
Private
|
Na mém pc jedou taky Runy děsně zpomaleně. Athlon x2 5000+ 3,15GHz HD 4850 512MB 2GB RAM Win 7 Ultimate 64bit
|
23 lis 2011, 22:14 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|