fastshare
Zobrazit téma - Hra Podle vašich snů
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 18:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
 Hra Podle vašich snů 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Hra Podle vašich snů

Zde pište nápady jaká by byla hra podle vašich přestav můžete používat co chcete tak směle do toho

19 pro 2011, 00:04
Příspěvek Re: Hra Podle vašich snů

Mafia 3 (plná verze dvojky ovšem bez debilního ořezání)

19 pro 2011, 00:36
Captain
Captain

Grand Theft Auto Czech Republic + cz dabing od známých českých herců.

19 pro 2011, 01:07
Private 1 st class
Private 1 st class

Zombie hra ve které by se mohl člověk volně pohybovat kam by chtěl detailně udělaná cela zemekoule člověk by si zvolil co by byl a kde by se chtěl zrodit a mohl by prozkoumavat okolí a hledat další lidi mohl by si vzít co by chtěl a udělat co by se mu zachtělo.Detailní opěvnování svého safehousu a vylepsování schopností člověka.

A další hra S.T.A.L.K.E.R kde by člověk mohl hrát coop s kamarádi přidat se s nima do frakci a nebo by šel každej jinou cestou a nebo rovnou čistě online kde by místo npc byly real lidé to by potom bylo něco.

19 pro 2011, 15:31
Private 1 st class
Private 1 st class

Já bych chtěl nějakou peckovou závodní hru, prostě parádní grafika, jízdní model jak arkádový tak i simulovaný ( na výběr ) , spoustu živejch hráčů a k tomu pořádnej volant ( ten logitech s tou řadící pákou, nevím jak se jmenuje.... :D

Dále, zombie hru asi podle představ jako Stalkercze...

19 pro 2011, 15:41
Private
Private

Nová serie Call of Duty od Infinity ward,která by nemela furt dokola ten sami engine,a novy pribeh.
Protoze rekneme si popravde lepsi fps nez COD na trhu neni.

19 pro 2011, 15:43
Sergeant
Sergeant

Čistě a jednoduše, jako je normální život, ale až od 18 roku života po smrt, do školy by nikdo ve hře nechodil... Možnost si vybrat povolání a postup v něm atd... Prostě vše co všední život přináší ;)

19 pro 2011, 15:58
Private 1 st class
Private 1 st class

To mi přijde dost s prominutím stupidní, to si myslím, že je lepší žít normální život... nechci se samozřejmě do tebe navážet, neber mi to za zlý :D

Stáhni si The Sims a hraj =D

19 pro 2011, 16:46
Private 2 nd class
Private 2 nd class

James Bond 007 Hry na PC nebo PS3 v dobré grafice Tituly jako Dr.No potom Srdečné Pozdravy z Ruska, Goldfinger a dal by to pokračovalo. Jasně že to nesmí být nějaká vymyšlená patlarna která nedává vůbec smysl ale hra podle filmového příběhu. Myslím že by to bylo zajímavé a do hry bych ještě strčil hratelné scény které třeba ani ve filmu nebyli :)

A potom mě Napadli Star Trek filmy, nemuseli by být ani Kirkovské filmy ale třeba by stačilo od filmu Generations až po Nemesis. Nevím já ty hry podle filmového příběhu prostě žeru. To tak samé i u Naruta Shipuuden Ultimate Ninja Storm 2 :)

21 pro 2011, 17:53
Master Sergant
Master Sergant

Cokoliv co by bylo k nerozeznání od reality. Případně nějaké 3D projekce, které by kolem nás vytvořily opravdové prostředí a ne že se budeme jako dnes jenom koukat na obrazovku. A myslím, že taková doba dříve nebo později přijde. Jen si to představte. Třeba takový závodní simulátor - sedíte ve virtuálním kokpitu a kolem vás je ve 3D promítáno okolní prostředí a závodníci k nerozeznání od reality. Případně takové RPG nebo FPS. Běháte krajinou, NPC a nepřátelé jsou promítáni ve 3D kolem vás. Jen si představte takový Mass Effect nebo The Elder Scrolls. Tam se ale ještě bude muset nějak dořešit náš pohyb, viděl bych to na něco jako běhací pás, který by rozeznával směr pohybu. Nemůžu se dočkat, až bude něco takového možné. A teď to srovnejte s dnešní dobou, kdy jenom koukáme na obrazovku.

22 pro 2011, 00:14
Private 1 st class
Private 1 st class

To by byl dobrej nápad ale co takhle nějakou věco co by tě vtáhla do hry že by si byl součástí to by bylo něco :D
A ktomu by si všechno cítil to by byla pecka ale tohle takovejch 20 let nečekejte bohužel

22 pro 2011, 14:37
Master Sergant
Master Sergant

Však když se všude kolem tebe budou promítat 3D realistické objekty, tak budeš "součástí" hry.

22 pro 2011, 14:51
Private 1 st class
Private 1 st class

ale nebudeš cítit co se tam děje to je ten problém

22 pro 2011, 20:38
Private 1 st class
Private 1 st class

tak vymysli animus :D
taky jsem o něčem takovém přemýšlel ale pás mi přijde neproviditelný....musel by fungovat do všech směrů a výskoky a podobně by se hř snímaly... já bych bral nějaky elektro oblek který bych používal při levitaci :D to by bylo skvělé....elektrošoky jako zranění, absolutní volnost pohybu a všechno by se dalo promítat do speciálních brýlí nebo něčeho podobného co funguje už teď, ale je pravda, že animus by byl lepší :)

a moje vysněná hra je třeba datadisc na crash bandicoot 3 :)

22 pro 2011, 23:42
Private 1 st class
Private 1 st class

Gala píše:
tak vymysli animus :D
taky jsem o něčem takovém přemýšlel ale pás mi přijde neproviditelný....musel by fungovat do všech směrů a výskoky a podobně by se hř snímaly... já bych bral nějaky elektro oblek který bych používal při levitaci :D to by bylo skvělé....elektrošoky jako zranění, absolutní volnost pohybu a všechno by se dalo promítat do speciálních brýlí nebo něčeho podobného co funguje už teď, ale je pravda, že animus by byl lepší :)

a moje vysněná hra je třeba datadisc na crash bandicoot 3 :)

Jasně, a když nás zabijou tak do nás ten oblek všije tolik elektřiny že už se nevzpamatujeme :shock: :shock:

Snad nechcete u her skákat na nějakém páse, to si radši koupím Wii :D :D

23 pro 2011, 17:57
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]