Autor |
Zpráva |
Washelll
Private
|
Propellerhead Reason 6
Lidi hledám serial popřípadě cokoliv, co mi odemkne plnou verzi tohoto Softwaru. Díky moc za help!
|
18 pro 2011, 14:35 |
|
 |
Washelll
Private
|
Re: Propellerhead Reason 6
Našel jsem na netu jen nějaké Noflash.io a codemtr.io ale nevím absolutně co s tím
|
18 pro 2011, 14:55 |
|
 |
Spasy
Private
|
Crack zatím NEEXISTUJE, nezbývá nám, než zkoušet DEMO verzi a tiše čekat na crack..
|
27 pro 2011, 13:42 |
|
 |
marttyjane
Private
|
ahojky. to jsme dva,ja jsem z sestky nadsena a bohuzel ten crack chybi kdyby ho nekdo objevil....vcetne me...prosim link,ani jsem nenasla,kdy vlastne sestka vysla,ale je zvlastni,ze crack neni,vetsinou vse vyjde v zahranici driv,tak to je na torrentech a funguje to. tenhle luxusni program ale ne a u nas uz je v prodeji. no tak uvidime. uz aby to bylo,v demu se neda ukladat.
|
07 led 2012, 02:12 |
|
 |
cubedj
Private
|
neni crack protože Rerason 6 má usb key (dongle, ignition key)... takže crack buď nebude vůbec a nebo to bude trvat ;)) každopádně můžu doporučit alespoň dvouměsíční full licenci... stačí se přihlásit do remix contestu na jejich webu www.propellerheads.se resp. napsat mail na [email protected] a zpet vam prijde aktivacni kod ;))
|
08 led 2012, 06:21 |
|
 |
Kadera.petr
Private
|
cubedj píše: neni crack protože Rerason 6 má usb key (dongle, ignition key)... takže crack buď nebude vůbec a nebo to bude trvat ;)) každopádně můžu doporučit alespoň dvouměsíční full licenci... stačí se přihlásit do remix contestu na jejich webu www.propellerheads.se resp. napsat mail na [email protected] a zpet vam prijde aktivacni kod ;)) Jo přesně tak jsem to udělal na konci ledna a užívám si Reason 6 do konce března
|
24 úno 2012, 22:42 |
|
 |
marttyjane
Private
|
Kadera.petr píše: cubedj píše: neni crack protože Rerason 6 má usb key (dongle, ignition key)... takže crack buď nebude vůbec a nebo to bude trvat ;)) každopádně můžu doporučit alespoň dvouměsíční full licenci... stačí se přihlásit do remix contestu na jejich webu www.propellerheads.se resp. napsat mail na [email protected] a zpet vam prijde aktivacni kod ;)) Jo přesně tak jsem to udělal na konci ledna a užívám si Reason 6 do konce března  můžeš mi trochu poradit? co mám psát do toho mailu a kde přesně se mám registrovat? registraci mám na stránce,ale trochu mě mateš tím remix contest.díky moc
|
29 úno 2012, 00:23 |
|
 |
marttyjane
Private
|
marttyjane píše: Kadera.petr píše: cubedj píše: neni crack protože Rerason 6 má usb key (dongle, ignition key)... takže crack buď nebude vůbec a nebo to bude trvat ;)) každopádně můžu doporučit alespoň dvouměsíční full licenci... stačí se přihlásit do remix contestu na jejich webu www.propellerheads.se resp. napsat mail na [email protected] a zpet vam prijde aktivacni kod ;)) Jo přesně tak jsem to udělal na konci ledna a užívám si Reason 6 do konce března  můžeš mi trochu poradit? co mám psát do toho mailu a kde přesně se mám registrovat? registraci mám na stránce,ale trochu mě mateš tím remix contest.díky moc tak nic,už jsem to našla,ono se jedná o nějakou soutěž,protože já dělám remixy,jestli to ještě platí,což snad ano,tak do toho jdu a zůčastnim se  tak díky za nápad
|
29 úno 2012, 00:30 |
|
 |
Kadera.petr
Private
|
Vážení doporučuji pro ty co si někde doma nehrají na producenty ale skutečně něco produkují zakoupit full verzi včetně zvuků zde ... http://www.thomann.de/cz/propellerhead_reason_premium_edition.htmJe to za super cenu ... oproti tomu co to stojí když to není v akci ... za 300 EUR je to zadarmo ... vemte co s tím všechno uděláte ! Nejsem příznivcem drahých zbytečných software ale reason je fakt skvělý program a má svoji hodnotu pro kohokoliv ... P.S. Nejsem prodejce toho software ...
|
02 bře 2012, 22:23 |
|
 |
|