fastshare
Zobrazit téma - Vaše problémy s naší stránkou
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 10:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Další
 Vaše problémy s naší stránkou 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Vaše problémy s naší stránkou

Ale copak? Pro pravdu se člověk zlobí?

Jinak děkuji, alespoň budu moci každému napsat, že jiná fora jsou stokrát lepší, více se tam dozví, více tam najdou. A hlavně moderátoři tam nejsou děti, když je problém pomůžou a nehrají si na "frajírky".
A věř mi, že mě to vážně nebaví, ale tady ta úroveň je hrozná nebo dokonce šílená?!
Byl jsem tu spokojenej, ale co se tu teď děje je neuvěřitelné, proto takhle vyvádím. Nikdo s tím nic nedělá, všichni si to necháte líbit.

13 led 2012, 14:24
Moderátor
Moderátor

radix88 píše:
... ale nikde není psáno,že se tu nesmí propagovat výdělek na internetu o to mi jde.

Platí zde obecný zákaz reklamy v příspěvcích. Odjakživa. Je na moderátorovi, jak konkrétní případ
posoudí. Můžeš si na něj stěžovat, ale musíš přesně popsat, o co šlo. Ne tyhle kecy, co tady předvádíš.

Pokud jsi ho nerespektoval, tak si nestěžuj. ;-)
Na ostatních fórech bys dopadl stejně, pokud tam platí stejná pravidla jako zde.
Ovšem pokud tam alespoň občas moderátor nakoukne do diskusních témat.
;-)

13 led 2012, 19:18
Moderátor
Moderátor

radix88 píše:
Ale copak? Pro pravdu se člověk zlobí?

Jinak děkuji, alespoň budu moci každému napsat, že jiná fora jsou stokrát lepší, více se tam dozví, více tam najdou. A hlavně moderátoři tam nejsou děti, když je problém pomůžou a nehrají si na "frajírky".
A věř mi, že mě to vážně nebaví, ale tady ta úroveň je hrozná nebo dokonce šílená?!
Byl jsem tu spokojenej, ale co se tu teď děje je neuvěřitelné, proto takhle vyvádím. Nikdo s tím nic nedělá, všichni si to necháte líbit.

Když si myslíš že jsi ve svém věku dítě je to tvůj problém, ne můj, ne náš, ne fóra...tvůj, doufám že už si zmizel z tohoto fóra, víceero takových idiotů jako si ty a warez by ztratil svůj smysl.

15 led 2012, 17:40
V.I.P.
V.I.P.

Uploader to Uploader

Pokud někomu zmizí příspěvky tak je jednoduše mohou obnovit. Když jsem uploadoval tak jsem měl veškeré příspěvky zapsané v .txt A pokud mi něco zmizelo nebo jsem chtěl filmeček hodit někam tak jsem si otevřel .txt a CTRL+C a CTRL+V otázka 15 sekund

18 led 2012, 00:31
Corporal
Corporal

Spede píše:
Uploader to Uploader

Pokud někomu zmizí příspěvky tak je jednoduše mohou obnovit. Když jsem uploadoval tak jsem měl veškeré příspěvky zapsané v .txt A pokud mi něco zmizelo nebo jsem chtěl filmeček hodit někam tak jsem si otevřel .txt a CTRL+C a CTRL+V otázka 15 sekund

Jo, na tomhle fóru jsem to taky několikrát dělal. Možná si ještě někdo pamatuje, jak tu kdysi několikrát za sebou lehnul server a vždycky nějaké příspěvky zařvaly, občas i celá sekce, tuším něco z erotiky. Jenže já jsem uploader, takže si pochopitelně příspěvky zálohuji. Největší problém bylo zjistit, co mi vlastně zmizelo. Takže od té doby si zálohuji i linky na příspěvky na všechna fóra, kam to dávám. :)

18 led 2012, 20:32
Private
Private

zdravim nevim cim to je ale skoro pri kazdym otevreni toho fora mi misto fora naskoci okno ze moje ip byla blokovana ze se na ni dely nejaky divny veci . jinak pc mam cisty bez viru a aktualizovani vse, z mi strany to urcite nebude vim to delam na pc a sem na ip jedinem . opravdu nevim cim to je tak to sem pisu a budu doufat nejake odpovedy...

28 led 2012, 01:08
Moderátor
Moderátor

Tak pokud "děláš" na PC, prostě si změň IP. Už se to někde řešilo jak na to. Není to nic těžkého :D
A pokud máš IP sám, určitě máš IP plovoucí, tzn. že po každém restartu modemu máš novou. Ale tu po někom dostaneš. A ten po kom jsi jí dostal, udělal něco, kvůli čemu dostal BAN. Takže pokud se sem připojíš třeba přes Barbados, tohle Ti hrozit nebude.

28 led 2012, 01:20
Private
Private

got2 píše:
Tak pokud "děláš" na PC, prostě si změň IP. Už se to někde řešilo jak na to. Není to nic těžkého :D
A pokud máš IP sám, určitě máš IP plovoucí, tzn. že po každém restartu modemu máš novou. Ale tu po někom dostaneš. A ten po kom jsi jí dostal, udělal něco, kvůli čemu dostal BAN. Takže pokud se sem připojíš třeba přes Barbados, tohle Ti hrozit nebude.

hmm zmenit ip nemuzu a novou nedostanu mam jednu kterou sem dostal od poskytovatele internetu a ten problem neni jenom na tihle strance ale tech stranek je vic protoze maji stejnou ochranu . njn obcas musi mit nekdo smulu .... :)

29 led 2012, 18:18
Site Admin
Site Admin

Posli mi do SZ tvoji IP adresu, podivam se na to.

29 led 2012, 21:19
Moderátor
Moderátor

Jenom doplním, že uživateli se nezobrazuje horní řádek se zatržítkem v panelu editace příspěvku,
kde má možnost volby zatržítkem a odesláním smazat vlastní příspěvek.

11 úno 2012, 11:18
Private
Private

olle3 píše:
Denně mi chodí mnoho e-mailů s tím nebo tamtím problémem. Tímto oznámením bych vám chtěl poradit jak 90% těchto problémů odstranit.
Nejdříve zkuste:

1) vymazat cache, a cookies
2) pokud jde o vážnější problém, zkuste jiný prohlížeč
3) projeďte si aktualizovaným antivirákem pc

pokud stále problém přetrvá, napište mi, problém bude asi u nás

Já mám ten problém že většina linků je offlain,poud se něco podaří stahnout tak je to z share rapid, kde ale musím být u pc, neboť po stažení linku musím zadat nový kod. To rapidshare už skoncil? Z 90% co si chci stáhnout, linky sou nefunkční, odpovíte mi na tento problém? Díky lisak

13 úno 2012, 10:44
Corporal
Corporal

Prosím nejde mi nahrát nový a ani už ten starý avatar... Může mi někdo poradit co stím je .. šířka výžka a velikost mám správně a avatar co jsem tady měl 3 roky mi taky už nejde narhát...

16 úno 2012, 11:23
Site Admin
Site Admin

Ted jsem to testoval a nahravani avataru normalne funguje. Posli mi na email jaky obrazek vkladas. Do SZ jsem ti poslal vice info.

17 úno 2012, 11:29
Private
Private

Nová registrace- Kámoš se tady zaregistroval poslal SMS dvakrát a pořád to píše špatný nick nebo špatný heslo na mail mu ještě ni nepřšlo. Co s tím prosím.

21 úno 2012, 01:04
Site Admin
Site Admin

At napise na [email protected] a poradime mu.

21 úno 2012, 08:38
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]