|
Právě je 12 úno 2025, 21:10
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
McGoff
Private
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bi
Nemate ted nekdo po poslednich aktualizacich problem s overenim pravosti systemu? Pouzival jsem nejakou predaktivovanou verzi par let, a vcera mi po aktualizaci nabehla cerna obrazovka s textem, ze system neni legalni ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Tak hledam nejakou alternativu, metoda SLIC me docela zaujala... psal sem uz mejblsovi zadost o vytvoreni flash biosu, jelikoz mam SLIC 2.0, zatim neodpovedel, tak cekam. Mezitim me zajima, jestli ta posledni aktualizace neodhalila i tuto metodu a tudiz bych mel smulu i zde?
|
18 úno 2012, 14:08 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
pfeil335
Private
|
mohl bych poprosit o modnuti biosu pro notebook ASUS A3515LBH, serie A3000, model A3L, bios AMI dekuji predem
|
18 úno 2012, 14:13 |
|
Krtekpaja
Private 1 st class
|
|
18 úno 2012, 14:29 |
|
Imperias
Private
|
tákže finále je tu chtěl bych poděkovat bandolier.wz za slic cos mi poslal vše funguje jak má loader jsem odstranil mejblsovi za to že sem postnul nej win 7 co tady na warezu jsou ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) vše fachá jak má kámo
|
18 úno 2012, 14:47 |
|
PufUf
Private
|
Dík za radu, posílám odkazy na stažení, snad je tam vše, dal jsem tam i bios. http://www.multiload.cz/stahnout/567835/pufuf-zip/ Ještě jednou moc děkuju.
|
18 úno 2012, 18:38 |
|
bandolier.wz
Warman
|
pfeil335 píše: mohl bych poprosit o modnuti biosu pro notebook ASUS A3515LBH, serie A3000, model A3L, bios AMI dekuji predem hází mi to chybu, zkus se zeptat na MDL
_________________ o mod si pište do fora ne přes SZ
|
18 úno 2012, 19:29 |
|
bandolier.wz
Warman
|
LINK funguje, tady mas reup http://www.mediafire.com/?88sqjbjpon8nlf2
|
18 úno 2012, 19:34 |
|
bandolier.wz
Warman
|
PufUf píše: Dík za radu, posílám odkazy na stažení, snad je tam vše, dal jsem tam i bios.
http://www.multiload.cz/stahnout/567835/pufuf-zip/
Ještě jednou moc děkuju. nejspis modnout nelze, ale zkus se jeste zeptat na MDL
|
18 úno 2012, 19:40 |
|
bandolier.wz
Warman
|
McGoff píše: Nemate ted nekdo po poslednich aktualizacich problem s overenim pravosti systemu? Pouzival jsem nejakou predaktivovanou verzi par let, a vcera mi po aktualizaci nabehla cerna obrazovka s textem, ze system neni legalni ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Tak hledam nejakou alternativu, metoda SLIC me docela zaujala... psal sem uz mejblsovi zadost o vytvoreni flash biosu, jelikoz mam SLIC 2.0, zatim neodpovedel, tak cekam. Mezitim me zajima, jestli ta posledni aktualizace neodhalila i tuto metodu a tudiz bych mel smulu i zde? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) posli vse odtud http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?p=2288660#p2288660
|
18 úno 2012, 19:41 |
|
Krtekpaja
Private 1 st class
|
bandolier.wz píše: LINK funguje, tady mas reup http://www.mediafire.com/?88sqjbjpon8nlf2 Mám to staženo, děkuji.
|
18 úno 2012, 20:35 |
|
aahz
Private
|
Uplne stejny problem. Take to po case zacalo hlasit tuto hlasku. Takze mam flashnout znova BIOS? Jedna se o notebook HP 625. Diky za rady. :-) alibagil píše: cristoforo píše: Zdravím, asi před měsícem jsem na noťas Acer Aspire One 722 nainstaloval Win 7 Home Premium z Mejblsova samoaktivačního isa. Všechno šlapalo perfektně až do včerejška, kdy noťas usnul a po probuzení se objevila černá obrazovka s upozorněním, že kopie Win není pravá. Zkoušel jsem ručně přidat certifikát (hlásí, že přidán), i serial (hlásí, že přijat), ale nejde to zaktivovat. Navíc Slic Tolkit píše, že nevidí Slic ani certifikát (přestože certifikát Aceru z Mejblsova isa na c: je). Nepomohlo ani flashnutí nejnovějšího BIOSu. Nevíte někdo, co s tím.
Ahoj, mě se stalo naprosto to stejné co cristoforovi, asi před měsícem jsem na Netbook Acer Aspire One 110 hodil tyto Windowsy, vše jelo bez problémů, systém hlásil, že je aktivován a teď mi to najednou začalo psát "Tato kopie systému Windows není pravá" a Microsoft Security Essentials hlásí "Systém Windows neprošel testem ověření pravosti". Vyřešil jsem to tak, že jsem opět flashnul bios se slic 2.1 a najednou je opět systém aktivován a plně funkční, ale podotýkám, že tento bios jsem tam nahrával už tenkrát při instalaci, stejný, takže musí být někde zrada, Windowsy museli nějak zjistit, že systém není pravý a nebo došlo k vymazání toho certifikátu v Biosu, ale to netuším jak. Budu rád za jakoukoliv radu, né že by byl problém co měsíc flashnout bios, ale trochu to otravuje.
|
19 úno 2012, 19:06 |
|
honza.po
Private 2 nd class
|
Ahoj, prosím o upravu biosu pro MB Asus F1A75-I DELUXE ? Dík.
|
19 úno 2012, 19:10 |
|
bandolier.wz
Warman
|
aahz píše: Uplne stejny problem. Take to po case zacalo hlasit tuto hlasku. Takze mam flashnout znova BIOS? Jedna se o notebook HP 625. Diky za rady. :-) alibagil píše: cristoforo píše: Zdravím, asi před měsícem jsem na noťas Acer Aspire One 722 nainstaloval Win 7 Home Premium z Mejblsova samoaktivačního isa. Všechno šlapalo perfektně až do včerejška, kdy noťas usnul a po probuzení se objevila černá obrazovka s upozorněním, že kopie Win není pravá. Zkoušel jsem ručně přidat certifikát (hlásí, že přidán), i serial (hlásí, že přijat), ale nejde to zaktivovat. Navíc Slic Tolkit píše, že nevidí Slic ani certifikát (přestože certifikát Aceru z Mejblsova isa na c: je). Nepomohlo ani flashnutí nejnovějšího BIOSu. Nevíte někdo, co s tím.
Ahoj, mě se stalo naprosto to stejné co cristoforovi, asi před měsícem jsem na Netbook Acer Aspire One 110 hodil tyto Windowsy, vše jelo bez problémů, systém hlásil, že je aktivován a teď mi to najednou začalo psát "Tato kopie systému Windows není pravá" a Microsoft Security Essentials hlásí "Systém Windows neprošel testem ověření pravosti". Vyřešil jsem to tak, že jsem opět flashnul bios se slic 2.1 a najednou je opět systém aktivován a plně funkční, ale podotýkám, že tento bios jsem tam nahrával už tenkrát při instalaci, stejný, takže musí být někde zrada, Windowsy museli nějak zjistit, že systém není pravý a nebo došlo k vymazání toho certifikátu v Biosu, ale to netuším jak. Budu rád za jakoukoliv radu, né že by byl problém co měsíc flashnout bios, ale trochu to otravuje. posli screen toolkitu pouzil jsi instalacku od mejblse?
|
19 úno 2012, 20:05 |
|
bandolier.wz
Warman
|
honza.po píše: Ahoj, prosím o upravu biosu pro MB Asus F1A75-I DELUXE ? Dík. http://forums.mydigitallife.info/threads/7500-All-Slics-2-1-(Modded-Bios-List)-Note-For-requests-use-Bios-Mod-Requests-section/page977?p=544935&highlight=F1A75-I#post544935
|
19 úno 2012, 20:09 |
|
honza.po
Private 2 nd class
|
To bandolier.wz : Dík za rychlou reakci a za pomoc.
|
19 úno 2012, 21:10 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|