fastshare
Zobrazit téma - Hra Podle vašich snů
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 20:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
 Hra Podle vašich snů 
Autor Zpráva
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Hra Podle vašich snů

Hra podle snů se jen tak nesplní pokud nebudete vývojáři, ale sen podle hry se klidně stát může... Vyhledejte si informace o Lucidních snech... :)

22 led 2012, 15:20
Private 1 st class
Private 1 st class

kyjak píše:
Grenlin píše:
Warfarýn píše:
Mě by stačilo, kdyby mi píchli injekci a abych byl nesmrtelný ve všech ohledech, to bych pak nepotřeboval hrát hry, protože svět by byl pak HRA :D

To by tě za chvíli přestalo bavit :D , i hra se jednou vypne navždy. ;-)

hmm, clovece vem si ze kazdy by si pral byt nesmrtelny ale nevi co delat v nedelu odpoledne...

Mě by stačilo dalkove ovladání jak bylo ve filmu click.:DTak si to stopnu.:DTo by potom byly LP.Samozřejmě že kdyby jsem stopl čas tak by jsem nestarnul.

26 led 2012, 20:53
Private 1 st class
Private 1 st class

Mě by se líbila hra na způsob filmu Já legenda..Prostě volnost pohybu, zkrátka dělat si v tom opuštěným městě co se komu zlíbí..:)

27 led 2012, 19:00
Private
Private

Jak už tady někdo řekl- MMO ze světa Zaklínače, vymodelovanej celej kompletní svět, volnost, několik povolání, skvělou grafiku, RP, volná tvorba postavy, atd. atd. A samozřejmě Free 2 play :D . Dále Warcraft 4, Dungeon Siege 4 (a tim myslim něco pořádnýho ne slátaninu jako je Dungeon Siege 3). No a pak bych byl spokojenej člověk.

28 led 2012, 00:20
Private
Private

Souhlas s uživatelem S.T.A.L.K.E.R chtělo by to nový titul stalker který by šel po coopu s kamarady nezávisle který co dělá a u jakého úkolu je. Třeba 1 by šel tam k frakci a 2 by zůstal tam.

.::RAM::. Barbone 16 GB
.::HDD::. Sata 650GB
.::Mouse::. Roccat Kone
.::Monitor::. 24" Benq G2420HDB

28 led 2012, 16:24
Private 1 st class
Private 1 st class

houska94 píše:
Souhlas s uživatelem S.T.A.L.K.E.R chtělo by to nový titul stalker který by šel po coopu s kamarady nezávisle který co dělá a u jakého úkolu je. Třeba 1 by šel tam k frakci a 2 by zůstal tam.

bratr stalker to rád vidim :)
mě by na tom nejvíc bavilo že bys přes den dělal ukoly , hledal artefakty atd a třeba večer by sis sednul s kámošema k ohni a nebo by ste byly společně na hlídce to samí bych bral u titulu METRO četl jsem knížku a opravdu ta mě pohltila přesně takhle bych si to představoval ale to bych k tomu potřeboval rovnou i něco jako kinect a 3d obraz do všech stran :D

28 led 2012, 22:03
Private
Private

jojo :D moje slova :) stalker je nejlepší hra která kdy byla vydána :) Metro nebylo taky špatné ale chyběla mi tam ta volnost :)

.::RAM::. Barbone 16 GB
.::HDD::. Sata 650GB
.::Mouse::. Roccat Kone
.::Monitor::. 24" Benq G2420HDB

29 led 2012, 02:20
Corporal
Corporal

Ideální hra? o té si můžeme jen nechat zdát...

Jsem trochu snílek, ale pěkné by bylo, kdyby existovala nějaká hra, kde by se mohlo dělat úplně vše jako v reálném životě. Město by mohlo být vymyšlené, ale přiznejte si, nebylo by to pěkné? Samozřejmě reálné život, to má mnohem větší náboj a cenu!

29 led 2012, 11:39
Private
Private

Briggus píše:
Ideální hra? o té si můžeme jen nechat zdát...

Jsem trochu snílek, ale pěkné by bylo, kdyby existovala nějaká hra, kde by se mohlo dělat úplně vše jako v reálném životě. Město by mohlo být vymyšlené, ale přiznejte si, nebylo by to pěkné? Samozřejmě reálné život, to má mnohem větší náboj a cenu!

Máš recht já k tomu dodám jen jedno: "Life is a game, play more."

31 led 2012, 22:09
Warman
Warman

a nebo napriklad videliste tyto filmy ? neco podobneho by bylo super.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

31 led 2012, 22:23
Corporal
Corporal

Mně by se líbil Colin McRae Rally 2 s grafikou DiRTu 3.To by byla bomba,v menu a v servisní zóně nechat originál hudbu z dvojky,aby to zachovalo nostalgii,kdyžtak možná větší vozový park,tratě bych nepřidával,těch je tam dost oproti DiRTu 3,jen bych je předělal do vzhledu DiRTu 3.Chování aut kdyby šlo ještě malinko zreálnit nebo nechat,jak má DiRT 3.Toť asi vše.Bylo by super,kdyby se toho někdo ujal,ale pochybuju,tohle by asi bylo velké sousto i pro zkušeného moddera.

15 úno 2012, 16:15
Private
Private

Nejsem náročnej,protože mě by stačila nějaká hra podobná Vampire Bloodlines.To jsem hrál snad milionkrát.Perfektní atmosféra i dneska po těch letech,s chytlavim příběhem,možnostma volby... Vychází kvanta her,ale podobná mě tu už několik let chybí.Škoda,že vývojáři krachly,hra měla opravdu potenciál.

21 úno 2012, 19:42
Private
Private

Grand theft auto - z mapou ČR a mnohem více možnostmi :) ;-)

26 úno 2012, 21:13
Private
Private

Mě by bavila hra, na pustý planetě. A měla by úplně volnej a pevnej povrch. Celých 100% planety by byl třeba písek. Prostě dáte New Game a hned se objevíte na planetě bez ničeho. Akorát by byla plná zombíků. Ale úplně plná, že by bylo jen kolečko 2m čtverečný volnýho prostoru, ve kterým by jste začínali, zbytek planety by bylo zahuštěný zombíkama, byly by prostě na sobě namačkaný. A vy by jste měli motorovou pilu. Měli by jste tam akorát ukazatel zdraví a ukazatel benzínu v pile. A ty by ubejvali strašně pomalu a úplně furt by jste potkávali lékarničky a benzín. Třeba v průměru každý 4 metry by byly oba bonusy. A cíl by byl vyčistit ceou planetu. Klidně by tam mohlo bejt max rozlišení 800x600. Na hratelnosti by to nijak neubralo. Jo a každej zombík by moc nevydržel, prostě ho nějak říznete a on umře. Útok by byl udělanej tak, že držíte tlačítko myši a váš hlavní hrdina prostě máchá pilou. Bylo by to z pohledu 1. osoby. Chodilo by se WSAD + útok levou myší a nešlo by změnit ovládání. Zvuk by byl velmi propracovaný, nahráný z reálné motorové pily Husqarna. Zombíci by jenom vydávali ''uuuu'' nějakým metalovým hlasem. Hudba by nebyla. A bylo by to kompletně v angličtině. Bez možnosti jakéhokoliv módování. A jenom Single Player. Multiplayer ne. A šlo by to na všechny systémy i konzole. Po zabití posledního zombíka by se vám za odměnu zobrazila taková ta DOS konzole a v tom nápis ''BLAHOPŘEJU!'' . Jo, to by byla pařba.

11 bře 2012, 00:48
Private 2 nd class
Private 2 nd class

homeles8 píše:
Mě by bavila hra, na pustý planetě. A měla by úplně volnej a pevnej povrch. Celých 100% planety by byl třeba písek. Prostě dáte New Game a hned se objevíte na planetě bez ničeho. Akorát by byla plná zombíků. Ale úplně plná, že by bylo jen kolečko 2m čtverečný volnýho prostoru, ve kterým by jste začínali, zbytek planety by bylo zahuštěný zombíkama, byly by prostě na sobě namačkaný. A vy by jste měli motorovou pilu. Měli by jste tam akorát ukazatel zdraví a ukazatel benzínu v pile. A ty by ubejvali strašně pomalu a úplně furt by jste potkávali lékarničky a benzín. Třeba v průměru každý 4 metry by byly oba bonusy. A cíl by byl vyčistit ceou planetu. Klidně by tam mohlo bejt max rozlišení 800x600. Na hratelnosti by to nijak neubralo. Jo a každej zombík by moc nevydržel, prostě ho nějak říznete a on umře. Útok by byl udělanej tak, že držíte tlačítko myši a váš hlavní hrdina prostě máchá pilou. Bylo by to z pohledu 1. osoby. Chodilo by se WSAD + útok levou myší a nešlo by změnit ovládání. Zvuk by byl velmi propracovaný, nahráný z reálné motorové pily Husqarna. Zombíci by jenom vydávali ''uuuu'' nějakým metalovým hlasem. Hudba by nebyla. A bylo by to kompletně v angličtině. Bez možnosti jakéhokoliv módování. A jenom Single Player. Multiplayer ne. A šlo by to na všechny systémy i konzole. Po zabití posledního zombíka by se vám za odměnu zobrazila taková ta DOS konzole a v tom nápis ''BLAHOPŘEJU!'' . Jo, to by byla pařba.

Hmm,tak ty už to nehraj...Asi dost vypatláno,podle toho co si tu napsal...

16 dub 2012, 17:10
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]