|
Právě je 06 úno 2025, 10:36
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
NeXuS
Sergeant
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
IMI16 píše: florian011 píše: IMI16 píše: Staženo s torrentu vše funguje ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) jako s celym cod? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nebo jak? kurna chcu hrat ale nevim co mam sosat. sosam jak hlupy a sosam navody a nic nejde ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Tohle musíš stáhnout aby ti šel MP ale nic moc je to na nic samý mody a neni tam normalni hardcore free for all ale same 3,14čoviny hacri apod. hnus Mno takže normální hardcore tam opravdu je, kdyť ho máme u nás mi na serveru.. No a s těma hekerama se aj pleteš, je tam anticheat, samozřejmně se někdo objevit může, ale perma bany funguji a dávají se a na konec skončí pod banem. Hnus to není, je to prostě jak tehdá Alter v začátcích a vše se dochytá postupem času, rozhodně lepší než originál, kde to teprve stojí za ho*no, tak fakt nevím co máš za problém..
_________________ Nexus Nectō
|
30 bře 2012, 16:17 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
IMI16
Colonel 4 th class
|
Ok asi máš pravdu, ale kam jsem se zatím připojil tak samé mody a takový ty hovadiny, že mám přes půl obrazovky napsané cosi a mám zbran zabiju 2 mám zase jinou a takoví nebo sme tam všichni jen ze snajprama a to ja nechci chci normalní hardcore free for all normal team deatmatch a tak ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) a jaky jsou cz servery dík
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
30 bře 2012, 16:21 |
|
Velkej Smoula
Private
|
Tak jsem do aleter složky vložil ten AlterRevolution, zapnul hru, rozběhla se, ale v menu, jak dám "Join Alter." - tak je to pak samé "Joining to IWNet.." - bohužel nemužu stáhnout ten nejnovejsi klient jelikož stranky www.highdamageclan.com nefungujou :/
|
30 bře 2012, 23:01 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Velkej Smoula píše: Tak jsem do aleter složky vložil ten AlterRevolution, zapnul hru, rozběhla se, ale v menu, jak dám "Join Alter." - tak je to pak samé "Joining to IWNet.." - bohužel nemužu stáhnout ten nejnovejsi klient jelikož stranky www.highdamageclan.com nefungujou :/ ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Bohužel se potíkali s ddos útokama včera, proto nebylo přistupné fórum a nechtělo se to pojit, starej alter vystrkuje růžky, můj názor, Ntathority nebo někdo z bývalého Alteru to má na starosti ...
|
31 bře 2012, 08:23 |
|
ddaveid
Corporal
|
Jejich problém, kdyby se víc hlídali, tak by mohli ještě fungovat. Teď už otěže převzal hold někdo jiný, život jde dál.
|
31 bře 2012, 11:20 |
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Sem slyšel že alteriwnet skončil, ale byl nahrazen jiným. Hraje to ještě vůbec někdo?
|
31 bře 2012, 15:32 |
|
ddaveid
Corporal
|
AlterRevolution to přebral do svých rukou.
|
31 bře 2012, 19:58 |
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
ddaveid píše: AlterRevolution to přebral do svých rukou. Jojo, ale přijde mi to jako takový zatím docela ne moc známý projekt, tak se chci zeptat jestli to hraje jeste vubec nekdo nebo tam je dohroamdy 10 serveru. A ještě otázka: Pojede mi ten alteriwnet revolution na obyčejné verzi od skidrow?
|
01 dub 2012, 08:33 |
|
NeXuS
Sergeant
|
kingkorn píše: ddaveid píše: AlterRevolution to přebral do svých rukou. Jojo, ale přijde mi to jako takový zatím docela ne moc známý projekt, tak se chci zeptat jestli to hraje jeste vubec nekdo nebo tam je dohroamdy 10 serveru. A ještě otázka: Pojede mi ten alteriwnet revolution na obyčejné verzi od skidrow? ¨ Na verzi od Skidrow nepoběží, ale to se tu již psalo..
|
01 dub 2012, 09:24 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Zdravím, přidávám sem link na autoupdate do Alterrevolution Druhý link opravuje backdoors u dedi serverů
|
01 dub 2012, 09:44 |
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Nevim no stahnul sem tu verzi od alteriwnet revolution, najedu do multiplayer menu, dam join alter a porad tam mam akorat connecting do iwnet a nic se nedeje. EDIT: Tak uz to jde ale ani nevim kolik ruznejch cracku jsem do toho nakopiroval ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) EDIT2: Akorát mě to z každýho serveru disconnectne nebo mi to u serveru kde je 10/18 lidí napíše server is full.
|
01 dub 2012, 11:51 |
|
NeXuS
Sergeant
|
kingkorn píše: Nevim no stahnul sem tu verzi od alteriwnet revolution, najedu do multiplayer menu, dam join alter a porad tam mam akorat connecting do iwnet a nic se nedeje. EDIT: Tak uz to jde ale ani nevim kolik ruznejch cracku jsem do toho nakopiroval ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) EDIT2: Akorát mě to z každýho serveru disconnectne nebo mi to u serveru kde je 10/18 lidí napíše server is full. Bohužel i dnes na ně někdo provádí ddos ataky a hlavní server je mimo provoz, proto jsou problémy s připojováním atd..
|
01 dub 2012, 12:43 |
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
To je na nic doufám, že časem půjde 3 nebo koupím origo 3 a je
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
02 dub 2012, 17:50 |
|
daschvacha
Private
|
Zdravím muže mi někdo poradít jak se tetka připojím na Multiplayer MW3 když http://alteriw.net/ už neexistuje? Hru mam ale Stahlou a to taky nejde se připojit na Multiplayer Modern Warfare 2 Prosím o pomoc
|
03 dub 2012, 12:38 |
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
daschvacha píše: Zdravím muže mi někdo poradít jak se tetka připojím na Multiplayer MW3 když http://alteriw.net/ už neexistuje? Hru mam ale Stahlou a to taky nejde se připojit na Multiplayer Modern Warfare 2 Prosím o pomoc Šak nejde nic ani 2 ani 3 ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) hold budem pařit CS GO
|
03 dub 2012, 15:20 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|