Autor |
Zpráva |
Dancik
Private 1 st class
|
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Ahoj mam problem s touhle hrou vzdycky kdyz si zapnu kampan nebo jakoukoliv bitvu tak se mi hra sekne a napise že program prestal pracovat nevite nekdo co stim?
|
29 bře 2012, 15:47 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Re: Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Spouštíš jako správce?,jinej crack...
|
30 bře 2012, 22:36 |
|
|
Dancik
Private 1 st class
|
pres spravce to jeste skusim ale vice lidi psalo ze se jim to vypina tak to bude asi crackem.
|
31 bře 2012, 06:48 |
|
|
Dancik
Private 1 st class
|
taky to nefunguji to bude crackem.
|
31 bře 2012, 07:15 |
|
|
Lumicko
Private
|
EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie?
|
31 bře 2012, 20:48 |
|
|
Dancik
Private 1 st class
|
Lumicko píše: EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie? Crackem to urcite je a musime cekat na crack fix.To ja mam problem ze mi to treba jede bitva 5 minut nebo kampan 4 tahy ale pak mi to zmrzne.
|
01 dub 2012, 09:03 |
|
|
Fallout3
Private
|
Dancik píše: Lumicko píše: EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie? Crackem to urcite je a musime cekat na crack fix.To ja mam problem ze mi to treba jede bitva 5 minut nebo kampan 4 tahy ale pak mi to zmrzne. Ano ano, prý se pracuje na crackfixu tak doufám že to bude co nevidět
|
01 dub 2012, 09:37 |
|
|
Lumicko
Private
|
Fallout3 píše: Dancik píše: Lumicko píše: EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie? Crackem to urcite je a musime cekat na crack fix.To ja mam problem ze mi to treba jede bitva 5 minut nebo kampan 4 tahy ale pak mi to zmrzne. Ano ano, prý se pracuje na crackfixu tak doufám že to bude co nevidět jj.. Uz to ale dost dlho trva uz aby to bolo.. Ale to je zvlastne ze mne to zamrzne pri load screene este nez sa dostanem do hl. menu a vam/nektory mozu chvilu aj hrat cize dufam ze to neni chyba vo mne
|
01 dub 2012, 12:34 |
|
|
Fallout3
Private
|
Trvá to dlouho, už je to přes týden kdy hra vyšla... crack který vydali, je k ničemu sice hru spustíš když ti jak říkáš nezamrzne ale potom hra napíše že je exe modifikovaný a že hra spadne jestli se bude pokračovat. Nevím doufám že nakonec zabezpečení bude prolomeno. Myslím že už v dnešní době není žádná hra která by nebyla ukradena takže doufám že SKIDROW nebo jiná skupina nám dokáže naservírovat crack a my si budeme moc tuhle super hru užít ! Skoro každý den kontrolují různá fóra, torrenty atd atd. Navíc na samostatný Shogun 2 a Raise of the Samurai byl taky crack a šlo to v pohodě tak proč by tohle nešlo ? Že by nový typ zabezpečení ? Když si vzpomenu co bylo potřeba k rozjetí Assasins Creed 2 :-D
|
01 dub 2012, 14:14 |
|
|
Lumicko
Private
|
Fallout3 píše: Trvá to dlouho, už je to přes týden kdy hra vyšla... crack který vydali, je k ničemu sice hru spustíš když ti jak říkáš nezamrzne ale potom hra napíše že je exe modifikovaný a že hra spadne jestli se bude pokračovat. Nevím doufám že nakonec zabezpečení bude prolomeno. Myslím že už v dnešní době není žádná hra která by nebyla ukradena takže doufám že SKIDROW nebo jiná skupina nám dokáže naservírovat crack a my si budeme moc tuhle super hru užít ! Skoro každý den kontrolují různá fóra, torrenty atd atd. Navíc na samostatný Shogun 2 a Raise of the Samurai byl taky crack a šlo to v pohodě tak proč by tohle nešlo ? Že by nový typ zabezpečení ? Když si vzpomenu co bylo potřeba k rozjetí Assasins Creed 2 :-D JJ.. dIK ale mne to nepise ziadny error ani chybu mne to proste zamrzne a nic sa nedeje je tam Shogun 2 a neco tam je napsane a pozadie je take zlte
|
01 dub 2012, 14:31 |
|
|
Dingo17
Private
|
a kdy ten crac ktak muze vyjit? v ramci 1-2 dne, nbo spis za 1-2 tejdny?
|
01 dub 2012, 15:18 |
|
|
Fallout3
Private
|
Dingo17 píše: a kdy ten crac ktak muze vyjit? v ramci 1-2 dne, nbo spis za 1-2 tejdny? právě že nikdo neví den, dva, týden, měsíc .. je to hodně nejistý proto to pořád kontroluji všude
|
01 dub 2012, 17:19 |
|
|
Lumicko
Private
|
Ak bude resp. dufam ze bude na velku noc nejaka zlava na Shogun 2 + Fall of Samurai tak si to asi kupim
|
01 dub 2012, 17:20 |
|
|
Fallout3
Private
|
Lumicko píše: Ak bude resp. dufam ze bude na velku noc nejaka zlava na Shogun 2 + Fall of Samurai tak si to asi kupim počkám tak týden jestli s tím crackem něco nevyvedou a koupím si to asi komplet celé :-D vždy jsem chtěl vyzkoušet multiplayer
|
01 dub 2012, 17:22 |
|
|
Lumicko
Private
|
Fallout3 píše: Lumicko píše: Ak bude resp. dufam ze bude na velku noc nejaka zlava na Shogun 2 + Fall of Samurai tak si to asi kupim počkám tak týden jestli s tím crackem něco nevyvedou a koupím si to asi komplet celé :-D vždy jsem chtěl vyzkoušet multiplayer jj MP moze byt velmi zaujimavy tusim tam je aj CooP nie? Sice aj ked nvm ci ma bude vseobecne bavit cely Shogun 2 este som ho nehral.. mne moc strategie nejdu ako co sa tyka taktik atd
|
01 dub 2012, 18:09 |
|
|
|