fastshare
Zobrazit téma - Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 05:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Ahoj mam problem s touhle hrou vzdycky kdyz si zapnu kampan nebo jakoukoliv bitvu tak se mi hra sekne a napise že program prestal pracovat nevite nekdo co stim?

29 bře 2012, 15:47
Warrant
Warrant

Příspěvek Re: Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Spouštíš jako správce?,jinej crack...

30 bře 2012, 22:36
Private 1 st class
Private 1 st class

pres spravce to jeste skusim ale vice lidi psalo ze se jim to vypina tak to bude asi crackem.

31 bře 2012, 06:48
Private 1 st class
Private 1 st class

taky to nefunguji to bude crackem.

31 bře 2012, 07:15
Private
Private

EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie?

31 bře 2012, 20:48
Private 1 st class
Private 1 st class

Lumicko píše:
EDIT: PO niekolkych reinstalaciach uz to ide spustit ale pri load screene to freezne to je uz je tym crackom nie?

Crackem to urcite je a musime cekat na crack fix.To ja mam problem ze mi to treba jede bitva 5 minut nebo kampan 4 tahy ale pak mi to zmrzne.

01 dub 2012, 09:03
Private
Private

Dancik píše:
Lumicko píše:

Crackem to urcite je a musime cekat na crack fix.To ja mam problem ze mi to treba jede bitva 5 minut nebo kampan 4 tahy ale pak mi to zmrzne.

Ano ano, prý se pracuje na crackfixu tak doufám že to bude co nevidět :)

01 dub 2012, 09:37
Private
Private

Fallout3 píše:
Dancik píše:
Lumicko píše:

Ano ano, prý se pracuje na crackfixu tak doufám že to bude co nevidět :)

jj.. Uz to ale dost dlho trva uz aby to bolo.. Ale to je zvlastne ze mne to zamrzne pri load screene este nez sa dostanem do hl. menu a vam/nektory mozu chvilu aj hrat cize dufam ze to neni chyba vo mne

01 dub 2012, 12:34
Private
Private

Trvá to dlouho, už je to přes týden kdy hra vyšla... crack který vydali, je k ničemu sice hru spustíš když ti jak říkáš nezamrzne ale potom hra napíše že je exe modifikovaný a že hra spadne jestli se bude pokračovat. Nevím doufám že nakonec zabezpečení bude prolomeno. Myslím že už v dnešní době není žádná hra která by nebyla ukradena takže doufám že SKIDROW nebo jiná skupina nám dokáže naservírovat crack a my si budeme moc tuhle super hru užít ! :) Skoro každý den kontrolují různá fóra, torrenty atd atd.

Navíc na samostatný Shogun 2 a Raise of the Samurai byl taky crack a šlo to v pohodě tak proč by tohle nešlo ? Že by nový typ zabezpečení ? Když si vzpomenu co bylo potřeba k rozjetí Assasins Creed 2 :-D

01 dub 2012, 14:14
Private
Private

Fallout3 píše:
Trvá to dlouho, už je to přes týden kdy hra vyšla... crack který vydali, je k ničemu sice hru spustíš když ti jak říkáš nezamrzne ale potom hra napíše že je exe modifikovaný a že hra spadne jestli se bude pokračovat. Nevím doufám že nakonec zabezpečení bude prolomeno. Myslím že už v dnešní době není žádná hra která by nebyla ukradena takže doufám že SKIDROW nebo jiná skupina nám dokáže naservírovat crack a my si budeme moc tuhle super hru užít ! :) Skoro každý den kontrolují různá fóra, torrenty atd atd.

Navíc na samostatný Shogun 2 a Raise of the Samurai byl taky crack a šlo to v pohodě tak proč by tohle nešlo ? Že by nový typ zabezpečení ? Když si vzpomenu co bylo potřeba k rozjetí Assasins Creed 2 :-D

JJ.. dIK ale mne to nepise ziadny error ani chybu mne to proste zamrzne a nic sa nedeje :( je tam Shogun 2 a neco tam je napsane a pozadie je take zlte

01 dub 2012, 14:31
Private
Private

a kdy ten crac ktak muze vyjit? v ramci 1-2 dne, nbo spis za 1-2 tejdny?

01 dub 2012, 15:18
Private
Private

Dingo17 píše:
a kdy ten crac ktak muze vyjit? v ramci 1-2 dne, nbo spis za 1-2 tejdny?

právě že nikdo neví :( den, dva, týden, měsíc .. je to hodně nejistý proto to pořád kontroluji všude :D :D

01 dub 2012, 17:19
Private
Private

Ak bude resp. dufam ze bude na velku noc nejaka zlava na Shogun 2 + Fall of Samurai tak si to asi kupim :)

01 dub 2012, 17:20
Private
Private

Lumicko píše:
Ak bude resp. dufam ze bude na velku noc nejaka zlava na Shogun 2 + Fall of Samurai tak si to asi kupim :)

počkám tak týden jestli s tím crackem něco nevyvedou a koupím si to asi komplet celé :-D vždy jsem chtěl vyzkoušet multiplayer

01 dub 2012, 17:22
Private
Private

Fallout3 píše:
Lumicko píše:

počkám tak týden jestli s tím crackem něco nevyvedou a koupím si to asi komplet celé :-D vždy jsem chtěl vyzkoušet multiplayer

jj MP moze byt velmi zaujimavy tusim tam je aj CooP nie? Sice aj ked nvm ci ma bude vseobecne bavit cely Shogun 2 este som ho nehral.. :( mne moc strategie nejdu ako co sa tyka taktik atd :(

01 dub 2012, 18:09
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]