|
Právě je 06 úno 2025, 07:48
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
ddaveid
Corporal
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Dvojka jde přes AlterRevolution pokud nejsou zrovna pod attackem.
|
03 dub 2012, 15:52 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
TripleDouble
Private 1 st class
|
Prej mají nějaké problémy, ale jaké to neřekli.
|
03 dub 2012, 20:08 |
|
ddaveid
Corporal
|
|
04 dub 2012, 15:36 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Tak momentálně už nejsou pod ddosem, jen schodily server a dávají to do kupy konečně :-D Nastala změna adresy fora tjst. http://alterrev.net/ Mohl bych vám nabídnout a svoju alpha verzi, ovšem nefunguje dedic list serveru a vlastně ani přez matchmaking vám to nikoho nenejde :-D Jelikož tam jsem vlastně jen já :-D Ovšem se dá v konzoli připojit skrz ip na jakíkoliv dedic server který je spuštěn :-D což je fajne, hrajeme tak na našem serveru :-D Ovšem někdo se tu ptá na mw3, ta bohužel už nebude... No kdyby měl někdo zájem o Aplhu,pište :-D Jinak čekáme než alterrevolution dá main server dohromady a opět ho konečně spustí, již ve stavu ok..
_________________ Nexus Nectō
|
05 dub 2012, 09:37 |
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
NeXuS píše: Tak momentálně už nejsou pod ddosem, jen schodily server a dávají to do kupy konečně :-D Nastala změna adresy fora tjst. http://alterrev.net/ Mohl bych vám nabídnout a svoju alpha verzi, ovšem nefunguje dedic list serveru a vlastně ani přez matchmaking vám to nikoho nenejde :-D Jelikož tam jsem vlastně jen já :-D Ovšem se dá v konzoli připojit skrz ip na jakíkoliv dedic server který je spuštěn :-D což je fajne, hrajeme tak na našem serveru :-D Ovšem někdo se tu ptá na mw3, ta bohužel už nebude... No kdyby měl někdo zájem o Aplhu,pište :-D Jinak čekáme než alterrevolution dá main server dohromady a opět ho konečně spustí, již ve stavu ok.. Tak já bych do toho šel. Nemám co na práci a čtyřka už je pro mě moc stereotypní
|
05 dub 2012, 10:36 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Už není potřeba AlterRevolution by měl mít zpprovozněné, chce to jen stáhnout u nich nového klienta a updater, vše potřebné zde http://alterrev.net/
|
09 dub 2012, 14:45 |
|
kurehulvat2
Private
|
zdarec , pokud uz to bezi jak rikas , mohl by jsi sem prosim dat navod pro trubky jako jsem ja.. mam skidrow verzi na ktere to uz pry nebeha takze popripade i novy krack jaky je za potrebi. diky
|
10 dub 2012, 22:16 |
|
NeXuS
Sergeant
|
kurehulvat2 píše: zdarec , pokud uz to bezi jak rikas , mohl by jsi sem prosim dat navod pro trubky jako jsem ja.. mam skidrow verzi na ktere to uz pry nebeha takze popripade i novy krack jaky je za potrebi. diky Na verzi od SKIDROW ti to nepoběží, musíš si stáhnout od AlterRevolution novou hru, zde máš odkaz na torrent Až budeš mít staženo, zkopíruješ do toho co stáhneš vše z tohoto odkazu pak v adresáři se hrou spustíš alterRevolution_configure.exe kde si nastaviš ingame name a pak hru spouštíš zkrze aRev.exe, což je i Upater a vesele hraješ.. Kdyby něco pošli PM
|
11 dub 2012, 14:01 |
|
ddaveid
Corporal
|
Tak já mám SKiDROW verzi a funguje mi to až na to, že se mi resetnul lvl na 1. Postahoval jsem si z jejich fóra různé fixy a updatery až se mi to rozjelo, sice to hází při startu chybu, ale pustí mě to normálně dál.
|
11 dub 2012, 14:36 |
|
NeXuS
Sergeant
|
ddaveid píše: Tak já mám SKiDROW verzi a funguje mi to až na to, že se mi resetnul lvl na 1. Postahoval jsem si z jejich fóra různé fixy a updatery až se mi to rozjelo, sice to hází při startu chybu, ale pustí mě to normálně dál. Chybky mě serou :-D
|
11 dub 2012, 14:40 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Zdravím zvu vás k nám na server. V server listu jsme jako SSX-NETTEAM(CZ) HC TDM + B3 + stats. Pro připojení v konzoli naše IP je cod6.ssx-netteam.cz:28961. Máme spousty schopných adminů, kteří se o hekerskou veteš vždy postarají perma banánem.. Budete vítáni :-D
|
12 dub 2012, 08:42 |
|
daschvacha
Private
|
Co zas se děje že se nadá připojit stranky http://alterrev.net/ nenalezeny!!!! Už mě to sere, nemuže být něco pořadného?
|
12 dub 2012, 16:46 |
|
NeXuS
Sergeant
|
daschvacha píše: Co zas se děje že se nadá připojit stranky http://alterrev.net/ nenalezeny!!!! Už mě to sere, nemuže být něco pořadného? Kup si origo, a nepiskuj lamo, tak takovejhle projekt spusť ty a uvidíme kam se dostaneš. Takový chytráky fakt miluju. Víš prd co to obnáší tak se klídek ne.. Kup si originál a máš to. Hoď na originál fourdeltaone projekt a mas to i s dedic serverama. Ale to bude pro tebe asi taky těžké bez pomoci že.. Fakt komentář tvůj jak od debila..
|
12 dub 2012, 18:43 |
|
ddaveid
Corporal
|
No tak já hraju přes AlterRevolution a ten funguje úplně stejně. Odsud se dá stáhnout klient nebo celý RIP:
|
13 dub 2012, 18:18 |
|
petr526
Private
|
Celou dobu běžel AiW bez problému a najednou ho zrušej tvl...
_________________ Stay low and move slowly...-John Macmillan
|
14 dub 2012, 20:50 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|