fastshare
Zobrazit téma - Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 05:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Chlapy, jak to spoušťíte v češtině? mám dvě různé verze a obě jedou v en. Díky moc za každou pomoc :)

14 dub 2012, 01:18
Private
Private

Musíš mít verzi která se instaluje, tam si CZ nastavíš na začátku.

15 dub 2012, 14:50
Private
Private

Re: Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Popis :Samostatně spustitelný datadisk ke hře "Total War: Shogun 2" pojednává o japonské válce mezi císařským trůnem a posledním šógunátem. Ta se odehrává v 19. století, čili 400 let po událostech původní hry, a oživuje dramatické střetnutí tradiční samurajské kultury se silou moderních zbraní. Doveďte staré Japonsko do moderní doby, ve které příchod Američanů, Britů a Francouzů rozdmýchává krutou občanskou válku, jež rozhodne o osudu celého národa.

Nová kampaň začíná v roce 1864, tedy v dobách bošinské války, kdy rostla moc západních koloniálních mocností, což Japonci nesli se zvláštní nelibostí. Ale i Japonsko se pomalu začínalo modernizovat a industrializovat, přičemž nevyhnutelně docházelo k sociálním a ekonomickým změnám. A ty způsobily, že v obyvatelích klíčily nejen nacionalistické sklony, ale i antipatie vůči šógunátu.
Můžete hrát buď za klan podporující císaře, nebo za poslední šógunát.
V bošinské válce sehráli důležitou roli i Američané, Britové a Francouzi.Vaše vztahy s těmito mocnostmi nyní souvisejí s náborem jednotek a rozvojem technologií.
Mapu kampaně hry SHOGUN 2 obohacuje ostrov Ezo, který ji rozšiřuje dále na sever.
Města i další možnosti mapy kampaně nyní odpovídají jiné době. Poprvé v sérii Total War se tak objevuje i železnice.
Vybudujte si vlastní železniční síť, abyste mohli po svém panství rychleji přepravovat vojska a agenty.
Železnice lze sabotovat a přepravě mohou bránit nepřátelská vojska, která ovládají část dráhy nebo stanice.
V režimu první osoby lze ovládat i moderní střelecké jednotky, například rychlopalná či Armstrongova děla.
Lze najímat i nové zahraniční oddíly, například Britské královské námořnictvo, nebo americké či francouzské námořníky.
Nové parolodě, těžce vyzbrojené moderními děly.
Nový typ bitvy, ke kterému dojde v případě námořního útoku na obsazený nepřátelský přístav.
V pozemních bitvách mohou vojska požádat spřátelené dělostřelce na moři, aby je kryli palbou.
Pobřežní děla zas mohou při obléhání přístavu pálit na nepřátele, kteří se na konci tahu nacházejí v jejich dosahu.
Bombardování na mapě kampaně: námořní jednotky u pobřeží mohou bombardovat vojska i města, která se nacházejí v jejich dosahu.
3 noví agenti: žoldnéř z ciziny, išin-šiši a šinsengumi.
Každý nový agent má vlastní strom dovedností. Stromy dovedností pro nindžu a gejšu byly upraveny.
Nové obranné věže města lze vystavět s určitou specializací. Vybírat lze z lukostřelby, mušket nebo rychlopalných děl.
Zapojte se do bojů ve čtyřech zbrusu nových ztvárněních slavných historických bitev bošinské války.
Nová mapa odpovídá prostředí 19. století.
Zbrusu nový avatar pro Fall of the Samurai, který má k dispozici více než 40 nových pomocníků, více než 30 nových zbrojí, a nový strom dovedností.
Více avatarů: můžete prožít více kariér a projít si hru Shogun 2 i Fall of the Samurai.[/code]

Minimální konfigurace :
Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2600MHz, paměť 1024MB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 32.00GB volno na disku, DVDROM

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

15 dub 2012, 16:52
Private
Private

bodac píše:
Musíš mít verzi která se instaluje, tam si CZ nastavíš na začátku.

já mám jednu verzi s českým instalátorem ale ani ta mi v cz nejede. Nestačilo by jen přepsat nějaký soubor local....? u dřívějších total warů to tak šlo

15 dub 2012, 18:58
Private
Private

existuje už crack, který by fungoval a antivir mi nehlasil ze je to virus ?

15 dub 2012, 21:46
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek dx11.txt

Zdar hlásí mi to že tento soubor chybí, přesto to jde spustit, ale v okamžiku to přestane pracovat, a to jak pod dx9 tak i dx11, nevíte co s tim pls?

17 dub 2012, 14:35
Private
Private

mám 64 bit verzi windows 7 a hra mi padala pokaždý v bitvě a asi ve třetím nebo ve čtvrtém tahu kampaně...

pomohl mi skidrow crashfix ... sosejte tady....

http://download.hellshare.cz/total-war-shogun-2-fall-of-the-samurai-crack-pirat-ca-rar/6800508/

a ještě něco... může se stát že vám bude antivir hlásit virus u souboru steam_fucker.dll tak ho dejte do vyjímky. Mě hra zatím frčí bez jediného pádu :))

Naposledy upravil Sworld dne 24 dub 2012, 10:34, celkově upraveno 3

18 dub 2012, 19:30
Corporal
Corporal

A nebyl by link na to nez nejake torrenty?

19 dub 2012, 07:29
Private
Private

opraveno, dal jsem link :)

snad to pomůže.

19 dub 2012, 09:25
Private
Private

Hra přestala pracovat po přidání cracku

20 dub 2012, 19:00
Private
Private

Dobrý večer mám Shogun2 FS od skidrow instalujicí. Naistaluju . . vše proběhne normálně ,ale ani jeden crack , jak od skidrow , tak crack fix nepomáhá . Nemáte nějaké řešení , jak to rozchodit ? díký za odpověď. Souhry

25 dub 2012, 20:42
Private
Private

Zdravím nevíte někdo prosím kdy bude ten funkční crackfix?

02 kvě 2012, 12:36
Private
Private

Nevíte někdo něco o tom kdy bude novej crack, kterej zabrání padání hry? Nikde nemůžu najít žádné info o tom.

09 kvě 2012, 12:29
Private
Private

mam Windowsy XP, normálně tam hodim crack co je na třetím dývku od skydrow. Hra se sptustí, dám pád samurajů, vyberu si klan, hra se začne načítat a jakmile skončí loading, tak hra padne a objeví se hláška, že došlo k nepředpokládaným akcím, chybám či co. Je teda možný jsem hodit nějaký crack, který by to padání hry opravil pls.

16 čer 2012, 10:47
Private
Private

ja mam origo Pc- win 7 32 bit 2 jadra 2.93 ghz grafiku gtx 550 ti 1 gb 4gb ram a hra mi pada..crackom to nebude ta hra je dojebana treba cakat asi na nejaky opravny patch alebo neviem

10 črc 2012, 16:02
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]