fastshare
Zobrazit téma - Hra Podle vašich snů
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 19:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Hra Podle vašich snů 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Re: Hra Podle vašich snů

Homeles8... to je docela na pováženou

mě by stačilo kdyby diablo 3 bylo trošku upravený aby to byla onlinovka jako wowko s pořádným pvp systémem

i_m_a_g_e

16 dub 2012, 17:54
Private 1 st class
Private 1 st class

pupik206 píše:
homeles8 píše:
Mě by bavila hra, na pustý planetě. A měla by úplně volnej a pevnej povrch. Celých 100% planety by byl třeba písek. Prostě dáte New Game a hned se objevíte na planetě bez ničeho. Akorát by byla plná zombíků. Ale úplně plná, že by bylo jen kolečko 2m čtverečný volnýho prostoru, ve kterým by jste začínali, zbytek planety by bylo zahuštěný zombíkama, byly by prostě na sobě namačkaný. A vy by jste měli motorovou pilu. Měli by jste tam akorát ukazatel zdraví a ukazatel benzínu v pile. A ty by ubejvali strašně pomalu a úplně furt by jste potkávali lékarničky a benzín. Třeba v průměru každý 4 metry by byly oba bonusy. A cíl by byl vyčistit ceou planetu. Klidně by tam mohlo bejt max rozlišení 800x600. Na hratelnosti by to nijak neubralo. Jo a každej zombík by moc nevydržel, prostě ho nějak říznete a on umře. Útok by byl udělanej tak, že držíte tlačítko myši a váš hlavní hrdina prostě máchá pilou. Bylo by to z pohledu 1. osoby. Chodilo by se WSAD + útok levou myší a nešlo by změnit ovládání. Zvuk by byl velmi propracovaný, nahráný z reálné motorové pily Husqarna. Zombíci by jenom vydávali ''uuuu'' nějakým metalovým hlasem. Hudba by nebyla. A bylo by to kompletně v angličtině. Bez možnosti jakéhokoliv módování. A jenom Single Player. Multiplayer ne. A šlo by to na všechny systémy i konzole. Po zabití posledního zombíka by se vám za odměnu zobrazila taková ta DOS konzole a v tom nápis ''BLAHOPŘEJU!'' . Jo, to by byla pařba.

Hmm,tak ty už to nehraj...Asi dost vypatláno,podle toho co si tu napsal...

Každý má jiné sny a může se vyjádřit jak chce, tak ho prosím neshazuj a slovně nenapadej, je jeho věc, pokud už mu tyto hry lezou na mozek, ale to asi nám všem tady, protože víkendoví hráči nebudou stahovat jednu hru za druhou z warezu ;)

16 dub 2012, 21:48
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Mě by stačilo,kdyby konečně vyšla na svět nějaká pořádna rally hra.Jelikož jsem fanda motorismu a hlavně rally,tak by to bylo super.Jsem zvědav na WRC 3,ale to asi tak nic moc nebude...

16 dub 2012, 21:50
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Gala,zas tak nic hroznýho nebo sprostýho jsem nenapsal a navíc je to pravda.Za chvíli by to klidně mohlo přejít ke zkutečnýmu násilí,jelikož tohle už je dost hustý...

16 dub 2012, 21:58
Private
Private

:D

Naposledy upravil tomba99 dne 19 dub 2012, 15:42, celkově upraveno 1

16 dub 2012, 22:03
Private
Private

A nebo závodní hru zaměřeneou na všechny vozy lamborghini

18 dub 2012, 22:14
Master Sergant
Master Sergant

GTA s mapu celeho sveta kde se neopakuji zadny clovek a kazdy byt dum a tak by byli jine a mohl bys do nich byt a proste aby to bylo realne :D

19 dub 2012, 16:20
Private 1 st class
Private 1 st class

Postapokalyptická sanboxová hra ve světě plném zombie. Doufám že se mi to splní a Fortnite od Epic games bude podle očekávání.

28 dub 2012, 09:53
Private 1 st class
Private 1 st class

Ten Fortnite vypadá luxusně takovou hru jsem dlouho hledal díky že si se o ní zmínil doufám že tam budou prvky strategie při tom budování

28 dub 2012, 13:00
Private
Private

Vesmírná hra s rozmanitými planetami a obrovským prostorem, začínalo by se někde na dně a postupně by se hráč vypracovával až k vedení celé flotily, tvořila by se spojenectví s jinými rasami a docházelo by k obrovským bitvám s armádami z jiných galaxií.Příběh by nebyl třeba, ale úkoly typu kolonizovat planetu nebo navázat kontakt s dalšími galaxemi. Náročné ovládání s nesčetně možnostmi a ovládání lodi při bitvách buď z 3. nebo 1. osoby, žádná tahová strategie. To by byla moje vysněná hra. Škoda, že by taková hra přesahovala několik set TB :D

08 kvě 2012, 23:49
Private 1 st class
Private 1 st class

Mega real spore? Tak to bych si taky nechal líbit :D

10 kvě 2012, 09:16
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Hra dle mých snů?
Tak k tomu má nejblíž GTA smíchaný s The Sims.
Jednou bych si chtěl zahrát to, že by byl celej svět jako ho známe. Hráli byste sami za sebe a dělali byste každodenní věci.
Ráno vstát, vyčistit si zuby, do školy/práce, povinnosti apod. a bylo by jen na vás, jak si ten život uspořádáte. Třeba by jste
si udělali partičku kamarádu a založili nějakej projekt, nebo by jste byli jako partička vrahů a mohli byste dělat ABSOLUTNĚ COKOLIV!
Prostě ráno vstanu, vyčistim si zuby, dám si koupel, nasnídám se a řeknu si - ten život stojí za prd. Tak si budu potulovat po nějaký
feťácký čtvrti, kde je dejme tomu Yakuza, přidal bych se k nim a už bych dělal jen kšefty. Tak bych zavedl to, že už by jste nevybírali
různý interakce, které máte na výběr. Prostě bych napsal, že chci to a to a ta daná postava by se podle toho zachovala. Ale nevim, jestli by
se dalo něco takovýho naprogramovat, takže by to bylo vhodnější jako multiplayer. Grafiku bych bral co nejdetailnější a nejpropracovanější.
A hra by se mohla jmenovat - My World, My think....
Vim, že dnešní hry jsou docela fajn, ale i ta nejnovější mě přestane po 1 hodině nudit, protože je to stereotypní. Dřív jsem hrál celý dny, ale teď na to nemám moc ani pomyšlení - spíš čas... Ale takováhle hra by určitě oslovila plno lidí, protože by si mohli vyplnit sny, které vždy chtěli - ovšem by tu bylo riziko, že by pak žili spíše virtuální život než reálný. No nebylo by to fajn? :-)

07 čer 2012, 12:32
Private
Private

Mne by úplne stačilo keby "VALVe" ohlásilo Half-Life 3.

07 čer 2012, 14:22
Private
Private

Watch Dogs od Ubi.com.. nevypada vubec spatne.

11 čer 2012, 23:55
Private
Private

V jednoduchosti je krása, toto hrám už veľa rokov a nemienim nikdy prestať :-).
Ak vás nebaví futba, tak touto hrou začne, garantujem :-)

Česi už napríklad vyhrali, v predstihu pred realitou :-) 2:1, v simulácií zatiaľ, zápas si pozrite tu :-) http://online.sokker.org/studio.php?matchID=20127127

16 čer 2012, 13:24
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]