České audiostopy jsou čisté bez jakýchkoliv televizních dialogu jako je (Tv Animax uvádí apod...) jak v úvodních tak i v závěrečných titulkách. Zachován je pouze název "Vlčí mládě" a název daného aktuálního dílu. Stopa je presně střižena a zmixovana s originalnim zvukem, pro dosažení nulových přechodů. Pokud bude nějaký díl časem nefunkční tak reupload toho daného dílu ani celého seriálu dělat nehodlám.
xS02E00) OriginsNEMÁM ČESKOU AUDIOSTOPU S02E01) Omega (Omega) S02E02) Změna tvaru (Shape Shifted) S02E03) Ledová volba (Ice Pick) S02E04) Zrůda (Abomination) S02E05) Jako jed (Venomous) S02E06) Nebezpečný přítel (Frenemy) S02E07) Překážka (Restraint) S02E08) Párty (Raving) S02E09) Oslava (Party Guessed) S02E10) Fúrie (Fury) S02E11) Válečné pole (Battlefield) S02E12) Mistrovský plán (Master Plan)
Video: WEB-DLRip (720x400)(POZOR: Nejsou toAVIsoubory. Všechny díly jsou ve formátuMKV) Audio: Cz Tv Animax DD 2.0 (AC3, 48000 HZ, 192 KBPS) Velikost videa: 350MB
Naposledy upravil GIBONSS dne 27 říj 2013, 07:13, celkově upraveno 10
28 zář 2013, 21:18
GIBONSS
Colonel
Re: Vlčí mládě / Teen Wolf / CZ
Přidán 12 díl 2 série Vlčího mláděte s Cz dabingem. Příspěvky najdete v mém postu.
Chybí mi české audio na speciální díl který tu mám označený jako nultý díl. Jedná se o dokument který pojednává o tom co se událo v první sérii. Kdyby měl někdo české audio na tento speciální díl ať se mi ozve... I když ani nevím jestli ho v Tv vůbec vysílali.
Toť vše. 2 série Vlčího mláděte s Cz dabingem je kompletní.
Prosím nemáte někdo už třetí sérii z CZ titulkami, na uložto a torrentu to není úplné, některé díly tam nejsou, pokud by to šlo, tak budu moc vděčná a na share rapid moc díky!
Je to prý z důvodu teď cituji "Dobrý den, sedmá epizoda bohužel nebude vysílaná, protože obsahuje scény, které nemůžeme na AXN vysílat." -odpoveď za AXN Black CZSK. Tak jen tak na vysvětlenou;)
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru