Autor |
Zpráva |
PClow165
Lieutenant
|
Re: Max Payne 3 - in progress
Pokud mas hru cracklou tak pouzij aktualni patch a verzi cracku (1.0.0.29) pokud mas vse ok tak pouze pomoci firewall zablokuj hru MaxPayne3.exe pokud nevis jak na to tak napis. pak uz muzes mit internet povolen i behem hrani hry a bude to fungovat.
|
21 črc 2012, 19:30 |
|
|
cannaboss
Private
|
PClow165 píše: Pokud mas hru cracklou tak pouzij aktualni patch a verzi cracku (1.0.0.29) pokud mas vse ok tak pouze pomoci firewall zablokuj hru MaxPayne3.exe pokud nevis jak na to tak napis. pak uz muzes mit internet povolen i behem hrani hry a bude to fungovat. Pouzil jsem patch 1.0.0.29 a crack taky 1.0.0.29. Hru mam ve win 7 bloklou ve firewallu ale jak pisu, souborem playmaxpayne hru pak nespustim. Kdyz vratim puvodni soubor playmaxpayne, tak hra spustit jde.
|
21 črc 2012, 21:21 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
cannaboss píše: PClow165 píše: Pokud mas hru cracklou tak pouzij aktualni patch a verzi cracku (1.0.0.29) pokud mas vse ok tak pouze pomoci firewall zablokuj hru MaxPayne3.exe pokud nevis jak na to tak napis. pak uz muzes mit internet povolen i behem hrani hry a bude to fungovat. Pouzil jsem patch 1.0.0.29 a crack taky 1.0.0.29. Hru mam ve win 7 bloklou ve firewallu ale jak pisu, souborem playmaxpayne hru pak nespustim. Kdyz vratim puvodni soubor playmaxpayne, tak hra spustit jde. zkus tento: http://max.being.cz/MP3FiXv3.zip já hraji hru s povolenym firewall a dokonce ukladam hru na internet na rockstargames.
|
21 črc 2012, 22:56 |
|
|
cannaboss
Private
|
PClow165 píše: cannaboss píše: PClow165 píše: Pokud mas hru cracklou tak pouzij aktualni patch a verzi cracku (1.0.0.29) pokud mas vse ok tak pouze pomoci firewall zablokuj hru MaxPayne3.exe pokud nevis jak na to tak napis. pak uz muzes mit internet povolen i behem hrani hry a bude to fungovat. Pouzil jsem patch 1.0.0.29 a crack taky 1.0.0.29. Hru mam ve win 7 bloklou ve firewallu ale jak pisu, souborem playmaxpayne hru pak nespustim. Kdyz vratim puvodni soubor playmaxpayne, tak hra spustit jde. zkus tento: http://max.being.cz/MP3FiXv3.zip já hraji hru s povolenym firewall a dokonce ukladam hru na internet na rockstargames. http://max.being.cz/MP3FiXv3.zip STRANKA NENALEZENA
|
22 črc 2012, 10:15 |
|
|
cannaboss
Private
|
Ted jsem to stahnul novy soubory cestiny, vypnul firewall, na 3. pokus se podarilo cestinu nainstalovat, daml jsem spustit hru a hodi to tuto chybovou hlasku: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img6/2883/vstiekmg.jpg
|
22 črc 2012, 10:25 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
cannaboss píše: Ted jsem to stahnul novy soubory cestiny, vypnul firewall, na 3. pokus se podarilo cestinu nainstalovat, daml jsem spustit hru a hodi to tuto chybovou hlasku:
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img6/2883/vstiekmg.jpg vsem co to dela zkuste jiny crack - jsem online prihlaseny do RockStar a hraju (chyba byla velke male pismena)
|
22 črc 2012, 16:23 |
|
|
mlezitom
Private
|
Ahoj.Mam problem s instalaci cestiny. Mam nejnovejsi launcher, i update a porad mam jazyk POLSKI. Umite nekdo poradit co s tim???? Jo a mam pocit ze launcher nestahuje zadne data. Pouze dam nainstalovat a nic se nedeje. Hra jde normalne spustit. Dik za info
|
23 črc 2012, 23:14 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
mlezitom píše: Ahoj.Mam problem s instalaci cestiny. Mam nejnovejsi launcher, i update a porad mam jazyk POLSKI. Umite nekdo poradit co s tim????
Jo a mam pocit ze launcher nestahuje zadne data. Pouze dam nainstalovat a nic se nedeje. Hra jde normalne spustit. Dik za info tlacitko ti zsedne? - obevi se ve slozce update.exe? - pokud ano a proste se to nenainstaluje tak je jednoducha pomoc. spust update.exe (logo max payne) rucne. uz jsem si myslel ze je chyba opravena. No jak se zda tak to porad blbne, poresim to jinak do dalsiho updatu. pokud ne tak zkontroluj ze opravdu mas nejnovejsi launcher a ze mas stazeny a ulozeny ve slozce nejnovejsi update.upd - ktery obsahuje informace o tom jaka verze a kde stahovat.
|
23 črc 2012, 23:27 |
|
|
DarkHawk
Private
|
Funguje ta čeština i na originál verzích?
|
24 črc 2012, 08:26 |
|
|
mlezitom
Private
|
PClow165 píše: mlezitom píše: Ahoj.Mam problem s instalaci cestiny. Mam nejnovejsi launcher, i update a porad mam jazyk POLSKI. Umite nekdo poradit co s tim????
Jo a mam pocit ze launcher nestahuje zadne data. Pouze dam nainstalovat a nic se nedeje. Hra jde normalne spustit. Dik za info tlacitko ti zsedne? - obevi se ve slozce update.exe? - pokud ano a proste se to nenainstaluje tak je jednoducha pomoc. spust update.exe (logo max payne) rucne. uz jsem si myslel ze je chyba opravena. No jak se zda tak to porad blbne, poresim to jinak do dalsiho updatu. pokud ne tak zkontroluj ze opravdu mas nejnovejsi launcher a ze mas stazeny a ulozeny ve slozce nejnovejsi update.upd - ktery obsahuje informace o tom jaka verze a kde stahovat. Tak jsem asi problem vyresil. Myslim ze to bylo pravama. Mam to nainstalovane ve slozce Program Files a hlavne mam WIN7. Musel jsem nastavit plna prava v zabezpeceni na tuto slozku a pote asi dvakrat spustit instalaci cestiny a uz to maka. To je asi pomoc pro vsechny kdo ma WIN7. Slava Ti za cestinu. Myslim ze Launcher pracuje OK akorat Windows pravdepodobne nedovoli ulozit stazena data do teto slozky.
|
24 črc 2012, 18:44 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
mlezitom píše: PClow165 píše: mlezitom píše: Ahoj.Mam problem s instalaci cestiny. Mam nejnovejsi launcher, i update a porad mam jazyk POLSKI. Umite nekdo poradit co s tim????
Jo a mam pocit ze launcher nestahuje zadne data. Pouze dam nainstalovat a nic se nedeje. Hra jde normalne spustit. Dik za info tlacitko ti zsedne? - obevi se ve slozce update.exe? - pokud ano a proste se to nenainstaluje tak je jednoducha pomoc. spust update.exe (logo max payne) rucne. uz jsem si myslel ze je chyba opravena. No jak se zda tak to porad blbne, poresim to jinak do dalsiho updatu. pokud ne tak zkontroluj ze opravdu mas nejnovejsi launcher a ze mas stazeny a ulozeny ve slozce nejnovejsi update.upd - ktery obsahuje informace o tom jaka verze a kde stahovat. Tak jsem asi problem vyresil. Myslim ze to bylo pravama. Mam to nainstalovane ve slozce Program Files a hlavne mam WIN7. Musel jsem nastavit plna prava v zabezpeceni na tuto slozku a pote asi dvakrat spustit instalaci cestiny a uz to maka. To je asi pomoc pro vsechny kdo ma WIN7. Slava Ti za cestinu. Myslim ze Launcher pracuje OK akorat Windows pravdepodobne nedovoli ulozit stazena data do teto slozky. Bezva to to nenapadlo, ano samozrejme windows 7 a windows 8 maji zakazano ve slozce s hrou prepisovat soubory. Behem dneska jeste pred zitrejsim vydanim nejnovejsi cestini vytvorim navod jak nastavit spravne opravneni. Diky za napad. Jsou dve moznosti aplikaci nastavit aby se spoustela jako spravce, nebo nastavit cele slozce pro uzivatele s vasim jmenem uplne rizeni.
|
24 črc 2012, 19:37 |
|
|
ivanka19
Private
|
omlouvám se za blbý dotaz ale když pustím maxe.tak to najde do první obrazovky a pak to padne.Mam nový lancher i update.co mám dělat?
|
24 črc 2012, 20:48 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
ivanka19 píše: omlouvám se za blbý dotaz ale když pustím maxe.tak to najde do první obrazovky a pak to padne.Mam nový lancher i update.co mám dělat? zkusit spustit jeste jednou nebo se mi behem dne ozvat na icq a pokud nemas v pocitaci nic silene duleziteho tak bych se ti do nej pomoci specializovaneho programu pripojil a vse zkontroloval. vše potřebne v prvnim prispevku.
|
25 črc 2012, 03:45 |
|
|
pato280
Private
|
cawte neviem ci to tak ma byt ale menu mam po cesky lae titulky pocas hry su po anglicky prosim odpovedzte
|
25 črc 2012, 17:24 |
|
|
hodejovice
Private
|
asi blba otazka ? ale prosimte kde najdu ten soubor s cestinou nebo ktery to je? na ulozto je to zaheslovany tak nevim porad prosim.
|
26 črc 2012, 01:32 |
|
|
|