|
Právě je 06 úno 2025, 01:09
|
Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
|
Autor |
Zpráva |
Spajky11
Private
|
Re: Max Payne 3 - in progress
Zdar stáhl sem nejonvější update naistaloval a pořád mám česky jenom menu a eng. titulky ve hře. Dělám něco blbě nebo je vážně přeložený jen to menu?
|
02 srp 2012, 10:26 |
|
|
michalkolar
Private
|
Cus, ten videonavod najdu kde ?
|
02 srp 2012, 15:29 |
|
|
marpolo
Private
|
Spajky11 píše: Zdar stáhl sem nejonvější update naistaloval a pořád mám česky jenom menu a eng. titulky ve hře. Dělám něco blbě nebo je vážně přeložený jen to menu? Mám stejný dotaz... jsem na tom stejně jak ty.. trápím se s tím už dva dny a jediné co je u mě česky je menu a "stále načítám". Nějaká rada?
|
02 srp 2012, 21:54 |
|
|
marpolo
Private
|
Spajky11 píše: Zdar stáhl sem nejonvější update naistaloval a pořád mám česky jenom menu a eng. titulky ve hře. Dělám něco blbě nebo je vážně přeložený jen to menu? Tak to jsme na tom stejně... Jediné co mám česky je menu a "stále načítám"... i podle návodu mám titulky EN. Nějaká rada?
|
02 srp 2012, 21:58 |
|
|
Klasik333
Private
|
michalkolar píše: Cus, ten videonavod najdu kde ? Zdravím , o ten video návod bych prosil taky , mám to v polštině a nevím co s tím . ( vyzkoušel jsem vše ) . Díky
|
02 srp 2012, 22:05 |
|
|
Battmann
Private
|
Odkaz na video je na začátku celého tématu. Tz. na 1. straně .Každopádně autorovi děkuju. i když jsem češtinu nerozjel. Videonávod jsem celej přechroustal, zkusil vše podle něj i podle sebe a bohužel bez toho, aniž bych docílil kýženého výsledku. Rozhodně je však chyba někde u mě. Ve videonávodu je jasně vidět, že autor výsledky má . Ale stejně, ten návod je zbytečně zdlouhavý, chtělo by to sestříhat a na youtube nahrát jako samostaný seznam stop.
|
02 srp 2012, 23:32 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
Battmann píše: Odkaz na video je na začátku celého tématu. Tz. na 1. straně .Každopádně autorovi děkuju. i když jsem češtinu nerozjel. Videonávod jsem celej přechroustal, zkusil vše podle něj i podle sebe a bohužel bez toho, aniž bych docílil kýženého výsledku. Rozhodně je však chyba někde u mě. Ve videonávodu je jasně vidět, že autor výsledky má . Ale stejně, ten návod je zbytečně zdlouhavý, chtělo by to sestříhat a na youtube nahrát jako samostaný seznam stop. Njn - nestiham, byl jsem rad za to ze je to alespon tak jak to je. zkusil jsi spustit rucne ten update.exe??? zkus to protoze u te posledni verze je nejaky problem s rozbalovanim souboru, tak jsem to zatim nahradil tim ze se automaticky stahne a spusti update.exe
|
02 srp 2012, 23:36 |
|
|
michalster
Private
|
mě čeština jde v poho a max payne mám black box .Stačí nainstalovat hru žádný crack spustit normálně hru jak se aktualizuje az se spustí hra tak vypnout dát crack pak soubory s češtinou aktualizovat češtinu a půjde to snad pomůže.
02 srp 2012, 23:38 |
|
|
Battmann
Private
|
No nedá se nic dělat. Chtělo by to ale celkově nějak zjednodušit, i tu instalaci, není možný, že je chyba v tipu cracku kterej jsem použil (RELOADED) ?
|
02 srp 2012, 23:39 |
|
|
Battmann
Private
|
michalster píše: mě čeština jde v poho a max payne mám black box .Stačí nainstalovat hru žádný crack spustit normálně hru jak se aktualizuje az se spustí hra tak vypnout dát crack pak soubory s češtinou aktualizovat češtinu a půjde to snad pomůže. Vyzlouším, znovu nainstaluju a uvidíme
|
02 srp 2012, 23:43 |
|
|
Battmann
Private
|
PClow165 píše: Battmann píše: Odkaz na video je na začátku celého tématu. Tz. na 1. straně .Každopádně autorovi děkuju. i když jsem češtinu nerozjel. Videonávod jsem celej přechroustal, zkusil vše podle něj i podle sebe a bohužel bez toho, aniž bych docílil kýženého výsledku. Rozhodně je však chyba někde u mě. Ve videonávodu je jasně vidět, že autor výsledky má . Ale stejně, ten návod je zbytečně zdlouhavý, chtělo by to sestříhat a na youtube nahrát jako samostaný seznam stop. Njn - nestiham, byl jsem rad za to ze je to alespon tak jak to je. zkusil jsi spustit rucne ten update.exe??? zkus to protoze u te posledni verze je nejaky problem s rozbalovanim souboru, tak jsem to zatim nahradil tim ze se automaticky stahne a spusti update.exe No v momentě, kdy spustím launcher mi to zahlásí, že cesta k souboru nebyla nalezena a po odkliknutí OK mi to vypíše že hra byla uvedena do původního stavu. Nemám rád, když se mi něco nedaří .
|
02 srp 2012, 23:50 |
|
|
Battmann
Private
|
No po 4 pivech se nedivím
|
02 srp 2012, 23:51 |
|
|
marpolo
Private
|
michalster píše: mě čeština jde v poho a max payne mám black box .Stačí nainstalovat hru žádný crack spustit normálně hru jak se aktualizuje az se spustí hra tak vypnout dát crack pak soubory s češtinou aktualizovat češtinu a půjde to snad pomůže. Mám verzi RELOADED a přesně podlé tvého návodu mně to funguje taktéž, jen mám česky pouze menu a zbytek EN... asi se někde stala chyba... má někdo nějakou radu?
|
03 srp 2012, 02:13 |
|
|
PClow165
Lieutenant
|
Battmann píše: No po 4 pivech se nedivím pokud ti porad nejde, prosim kontaktuj me na icq. snazim se stale upravoavt launcher, tak aby spravne fungoval, a nemuselo se z netu stahovat tolik dat stale dokola.
|
03 srp 2012, 09:20 |
|
|
samurraj
Private
|
tohle je na nic. Sakra proč neuděláte prostě jeden jedinej soubor ke stažení, kde se na něj klikne a prostě bude čeština i kdyby měla být bez diakritiky
|
03 srp 2012, 20:31 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|