fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 09:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  Další
 Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Max Payne 3 - in progress

no tak na nic to urcite neni musela to byt hromada prace a instalator by tomu urcite slusel.autor je samozrejmne "odbornik"co se tyka prace s pc - narozdil od nas kteri potom delame chyby, ktere ho ani nenapadnou z hlediska cloveka v obraze...
no kazdopadne ja mam ceske menu a ang hru:( anglicky rozumim ovsem ne v te rychlosti kterou bezi titulky a pak sem take zakysl u jednoho souboje kde sem dostaval stale dokola macetou a nemuzu pres to ..

04 srp 2012, 05:40
Lieutenant
Lieutenant

jan333 píše:
no tak na nic to urcite neni musela to byt hromada prace a instalator by tomu urcite slusel.autor je samozrejmne "odbornik"co se tyka prace s pc - narozdil od nas kteri potom delame chyby, ktere ho ani nenapadnou z hlediska cloveka v obraze...
no kazdopadne ja mam ceske menu a ang hru:( anglicky rozumim ovsem ne v te rychlosti kterou bezi titulky a pak sem take zakysl u jednoho souboje kde sem dostaval stale dokola macetou a nemuzu pres to ..

Je opravdu videt ze ty lidi - jako napr. komentar nad tebou nepochopili ze celej ten instalator je jen kvuli tomu ze se znazim udelat rozdilove porovnavani. Tak aby se poprve stahlo cca 50MB a nasladne uz jen rozdilove aktualizace, ktere budou mit napr 5MB. A samozrejme nejlepe, aby se vse udelalo samo. Navic ti co jim to hned nejde, tak se neni zatim s cim prat, protoze uz po nekolikate pisi ze zatim jsou prelozeny vsechny hlasky ze hry z menu, vcetne ruznych druhu obleceni a veci kolem multiplayeru. Zarov je to taky ochrana, k tomu ze kdyz se cestinu rozhodnu zpoplatnit 10-30 za stazeni, tak tim ze neni cela ulozena v jednom souboru znemozni jeji jednoduche bezplatne kopirovani

04 srp 2012, 10:42
Private
Private

Velice oceňuji, co pro nás, kteří čekáme na češtinu děláš. Dneska si budu dobíjet, tak pak pošlu menší příspěveček na vděk.

Mám jen taková menší a možná hloupý dotaz. Jsem totiž trošku z toho všeho tady zmatená. Čeština ještě není, nebo je komplet či skoro? Jde mi spíš jen o to, jestli mám počítat s tím, že třeba budu hrát a pak místo češtiny budu mít originální jazyk. Vůbec nechci, aby to ode mě znělo nějak špatně, nebo nějaké očerňování. Vím, že je překlad náročný a trvá dlouho. Myslím to jen v dobrém, jestli se mi to může stát. ABych vypla hru a počkala na další část.

A vůbec, je to super, že na tom někdo dělá a má takové pokroky! :)

04 srp 2012, 16:56
Lieutenant
Lieutenant

Nutrity píše:
Velice oceňuji, co pro nás, kteří čekáme na češtinu děláš. Dneska si budu dobíjet, tak pak pošlu menší příspěveček na vděk.

Mám jen taková menší a možná hloupý dotaz. Jsem totiž trošku z toho všeho tady zmatená. Čeština ještě není, nebo je komplet či skoro? Jde mi spíš jen o to, jestli mám počítat s tím, že třeba budu hrát a pak místo češtiny budu mít originální jazyk. Vůbec nechci, aby to ode mě znělo nějak špatně, nebo nějaké očerňování. Vím, že je překlad náročný a trvá dlouho. Myslím to jen v dobrém, jestli se mi to může stát. ABych vypla hru a počkala na další část.

17333 to je cislo ktere oznacuje to co je jeste treba prelozit takze to znamena te v soucasne chvili je cca 32% prelozeno

04 srp 2012, 22:14
Private
Private

PClow165 píše:
Nutrity píše:

17333 to je cislo ktere oznacuje to co je jeste treba prelozit takze to znamena te v soucasne chvili je cca 32% prelozeno

Děkuji mnohokrát za odpověď. A přeji překládání bez velkých obtíží.

05 srp 2012, 13:35
Private
Private

No, původně jsem se přidat chtěl, ale ne s tím, že čeština bude placená - překládám z angličtiny zadarmo a nebudu podporovat někoho, kdo si za to nechává platit...

06 srp 2012, 12:46
Private
Private

Zdar, po nainstalování nejnovější aktualizace mám hru polskou..dřívější mi šli v pohodě..nepousštím hru přes Steam ani nemám orignál dá se stím něco dělat?

08 srp 2012, 15:05
Private 1 st class
Private 1 st class

typoval bych , ze naucit se polsky by problem vyresilo

08 srp 2012, 16:57
Lieutenant
Lieutenant

jan333 píše:

nebo anglicky

S nejvetsi pravdepodobnosti nespostite hru jako spravce.
v nove verzi uz to bude opraveno. Vyjde do konce tydne. pokud je ve slozce update.rp_ prejmenujte na update.rpf a bude fungovat opet cestina.

08 srp 2012, 17:31
Private
Private

PClow165 píše:
jan333 píše:

nebo anglicky

S nejvetsi pravdepodobnosti nespostite hru jako spravce.
v nove verzi uz to bude opraveno. Vyjde do konce tydne. pokud je ve slozce update.rp_ prejmenujte na update.rpf a bude fungovat opet cestina.

Díky už to je ok

08 srp 2012, 17:53
Private
Private

To prostě neni možný!!!!! verze aktualizace 0.0.6.0. nebo jak to je vše v pohodě proběhne a zase ta zkur... Polština!!! Jak tam mam k sakru narvat tu češtinu dyť to nejde

09 srp 2012, 00:15
Lieutenant
Lieutenant

samurraj píše:
To prostě neni možný!!!!! verze aktualizace 0.0.6.0. nebo jak to je vše v pohodě proběhne a zase ta zkur... Polština!!! Jak tam mam k sakru narvat tu češtinu dyť to nejde

neco nedelas spravne. Minule mi kdosi taky tvrdil ze to nejde a pripojil jsem se pres teamviewer k jeho pc a udelal to ja a fungovalo to.

09 srp 2012, 09:45
Private
Private

To je mi jasný, že něco dělam blbě, ale už jsem vyzkoušel snad všechno. Tak se ke mě připoj a zkus to ty, ale pochybuju, že ti to půjde.

09 srp 2012, 18:39
Private
Private

samurraj píše:
To je mi jasný, že něco dělam blbě, ale už jsem vyzkoušel snad všechno. Tak se ke mě připoj a zkus to ty, ale pochybuju, že ti to půjde.

Nepochybuj, věř ;-)

09 srp 2012, 19:52
Private
Private

Hosi verze cestiny 0.6.0.0 play max playene exe verze 1.13.0.23 spustim ten play max payene ktery jsem prejmenoval na update_game.exe a pokazde mi to napise chybu http://imageshack.us/photo/my-images/26/maxpayneerror.png/

09 srp 2012, 21:38
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]