Autor |
Zpráva |
Marek of Persia
Private
|
Re: Batman: Arkham City
GROSTR píše: lidi poraďte čeština mi nejde nainstalovat když jsem to spustil tak jsem zadal cest ukde tu hru mám a pak mi to napsalo chybu
Program nemůže češtinu do hry aktualizovat z následujícíh důvodů: D:\BATMAN ARKHAM CITY\Binaries\Win32\BmLauncher.exe: neznámá verze
co s tím Stáhnout patch 1.2
|
30 čer 2012, 21:56 |
|
|
peterkovy
Private
|
Ahoj Prosim nekoho napiste mi jak to mam nainstalovat mam originalku a nejde mi to haze mi to NEZNAMA Verze. sem se k tomu po roce sedl ze si zahraju nakou dobrou hru. Díky moc
|
02 črc 2012, 22:13 |
|
|
lopez36
Private
|
Nefungujou mi titulky v intrech nevíte co s tím( jinak mi fungují).Děkuji za odpověd
|
04 srp 2012, 10:28 |
|
|
fiLL-kiLL
Private 1 st class
|
Dokázal někdo rozjet češtinu na blackbox verzi? Mám tam patch 1.2, ale když isntaluju češtinu, tak ho hází hlášky o neznámých souborech. Někdo psal, že stačí ty soubory hodit do koše: za sebe říkám, že to nepomáhá, protože to je furt dokola. Jeden soubor hodím do koše a češtině zase vadí následující a tak furt....
|
06 srp 2012, 19:38 |
|
|
lopez36
Private
|
Už jsem to vyřešil je to fakt skvělý doporučuji !!!!!!!!!!!!!!
|
11 srp 2012, 21:19 |
|
|
MaxDecker
Private
|
fiLL-kiLL píše: Dokázal někdo rozjet češtinu na blackbox verzi? Mám tam patch 1.2, ale když isntaluju češtinu, tak ho hází hlášky o neznámých souborech. Někdo psal, že stačí ty soubory hodit do koše: za sebe říkám, že to nepomáhá, protože to je furt dokola. Jeden soubor hodím do koše a češtině zase vadí následující a tak furt.... Mě to pomohlo, hodil jsem CELOU složku "MoviesStereo" do koše, dal jsem instalovat češtinu a šlo to... pak jen z koše obnovíš složku zpět. Tu složku tam musíš hodit celou, protože češtině vadí všechny ty soubory co tam jsou. Taky mám Blackbox 1.2
|
14 srp 2012, 13:01 |
|
|
messyl
Private
|
pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk
_________________ core i7 950, 6gb ram, ENGTX285
|
27 srp 2012, 10:37 |
|
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
messyl píše: pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk Kde popripade jaky soubor mam prepsat aby me to rozbalovani cestiny prepsalo vsechny soubory a ne jen soubory pro cteni...nejak to z toho co jsi napsal nechapu dik.
10 říj 2012, 18:16 |
|
|
papycka
Private
|
Asi už to tady někdo psal ale stejně se musím zeptat mám originální krabicovou verzi Batman Arkham City a když tam chci nainstalovat češtinu hlásí mě to mám jinou verzi BmLauncher a i když tam dám ten patch 1.2 tak to jde zatím dobře ale až když to po mě chce abych zadal cílovou složku kde se má instalovat čeština tak se mě to sekne a já to musím vypnout přes správce tak jestli byste měli nákou radu byl bych vám dost vděčnej
|
10 lis 2012, 12:43 |
|
|
Iziash
Private
|
me nejdou titulky jen videosekvence a casti ktere jsou mi k nicemu....tak nevim jestli je chyba u me coz asi je ale nevim v cem....
|
10 dub 2013, 16:37 |
|
|
messyl
Private
|
Virus D ToXX píše: messyl píše: pro ty co jim to pri instalaci cestiny hlasi nezname soubory musite povolit prepsani souboru v adresari se hrou ja mel zaskrtnuto jen pro cteni a proto pri rozbalovani kdyz sem si to okno s prikazy prohlizel hlasilo error na soubory *.upk Kde popripade jaky soubor mam prepsat aby me to rozbalovani cestiny prepsalo vsechny soubory a ne jen soubory pro cteni...nejak to z toho co jsi napsal nechapu dik. staci kliknout pravym tl. mysi na slozku s nainstalovanou hrou , dat vlastnosti a odškrtnout policko ¨jen pro cteni¨ dat ok a hotovo :-)
_________________ core i7 950, 6gb ram, ENGTX285
|
27 led 2014, 18:03 |
|
|
|