fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 06:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Další
 Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu 
Autor Zpráva
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Max Payne 3 - in progress

samurraj píše:
Ahoj, pokud jde o tu korekci češtiny, tak bych mohl nějak pomoci. Na Češtinu jsem kádr. Když tak se ozvěte na mail [email protected]

ok, hned jak to budu potrebovat tak ti dam internetovou stranku kde budou texty v cestine a anglictine a moznost korektury.

17 srp 2012, 17:30
Private
Private

Příspěvek Re: Max Payne 3 - in progress

Dobry den nefunguje registracia na
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

a čeština mi nefunguje aj ked to urobil podla navodu.
a neje stiahnut 1.13.0.26 - Čeština do originalní hry vypisuje
404 - Stránka nenalezena .

20 srp 2012, 16:42
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu

Prosimte hlavne mej po ruce texty vcetne dia!

21 srp 2012, 20:27
Lieutenant
Lieutenant

michalss píše:

texty jsou přeloženy bez diakritiky a pokud se podari nekomu rozkodovat edt verze 10 tak aby se do ni dalo předělat fonty, tak po dokončení přidám i diakritiku.

21 srp 2012, 20:57
Private
Private

chtěl bych se zeptat jestli máš v plánu normální instalační soubor češtiny (až bude kompletní)

MB: MSI X79A - GD65 (8D)
HDD: Western Digital 1 TB, 7200 rpm,

22 srp 2012, 23:08
Private 1 st class
Private 1 st class

PClow165 píše:
michalss píše:

texty jsou přeloženy bez diakritiky a pokud se podari nekomu rozkodovat edt verze 10 tak aby se do ni dalo předělat fonty, tak po dokončení přidám i diakritiku.

Uprime me moc PC nezajima, jen X360 takze se me jedna ciste o texty ale vcetne dia. Problem je ze texty potom v RPF archivu mas bez dia proto jsem se te pral jestli je mas nekde vcetne dia a muzes zaslat pl.... Jak rikam na X360 si to poresim vcetne dia. Ale je dosti mozne ze to pujde i na PC ale v jinem endianu, vic ti o tom nereknu protoze nevim..

23 srp 2012, 12:20
Lieutenant
Lieutenant

michalss píše:
PClow165 píše:
michalss píše:

Uprime me moc PC nezajima, jen X360 takze se me jedna ciste o texty ale vcetne dia. Problem je ze texty potom v RPF archivu mas bez dia proto jsem se te pral jestli je mas nekde vcetne dia a muzes zaslat pl.... Jak rikam na X360 si to poresim vcetne dia. Ale je dosti mozne ze to pujde i na PC ale v jinem endianu, vic ti o tom nereknu protoze nevim..

jo, jsem presvedceny ze uz jsem ti 10x odpovedel a nebavi me to proste dokud to nebude hotove, tak svoji praci nikomu nedam. Protoze by ji mohl vydavat za vlastni a podle zkusenosti, soubory rpf neni mozno znovu po zakodovani rozhodovat, jedine na pocitaci na kterem vznikly, takze asi tak. PS3 a Xbox verzi vydam az bude dokoncena ta PCkova.

23 srp 2012, 19:45
Private
Private

Celé jsem to zde v rychlosti pročetl a nenašel řešení na svůj problém. Je možné, že jsem to přehlédl, každopádně ani v prvním příspěvku jsem se toho moc nedověděl.
Hra mi bohužel běží v AJ. :-(

1) Domnívám se, že mám nainstalovanou správnou verzi hry 1.0.0.29. Kde zjistím, že mám nainstalovanou správnou verzi hry? Soubor "MaxPayne3.exe" má v podrobnostech uvedenou verzi produktu 1.0.0.29, ale když spustím hru tak v Nastavení vidím nějaké číslo 973148:10:0:130048.
2) Stáhl jsem si ze stránek češtiny soubor PlayMaxPayne3_1_13_0_29.zip (rozbalil) a přepsal jím ten původní ve hře. Po spuštění tohoto souboru jsem zvolil "Nainstalovat Aktualizaci" a nyní zde vidím Verze v PC 1.19.0.0 a Verze Souboru 1.19.0.0.
3) Aplikoval jsem crack od THETA na verzi 1.0.0.29.
4) Po spuštění je hra stále v AJ.
Není ještě potřeba v nějakém souboru přepsat nějaký údaj aby to běželo v CZ?

Edit: tak teď jsem ještě zjistil, že musím vytvořit soubor "commandline.txt" kde má být "-language polish". To jsem dodatečně udělal, ale hra je v Polštině. :-(

25 srp 2012, 19:05
Lieutenant
Lieutenant

Ugluk píše:
Celé jsem to zde v rychlosti pročetl a nenašel řešení na svůj problém. Je možné, že jsem to přehlédl, každopádně ani v prvním příspěvku jsem se toho moc nedověděl.
Hra mi bohužel běží v AJ. :-(

1) Domnívám se, že mám nainstalovanou správnou verzi hry 1.0.0.29. Kde zjistím, že mám nainstalovanou správnou verzi hry? Soubor "MaxPayne3.exe" má v podrobnostech uvedenou verzi produktu 1.0.0.29, ale když spustím hru tak v Nastavení vidím nějaké číslo 973148:10:0:130048.
2) Stáhl jsem si ze stránek češtiny soubor PlayMaxPayne3_1_13_0_29.zip (rozbalil) a přepsal jím ten původní ve hře. Po spuštění tohoto souboru jsem zvolil "Nainstalovat Aktualizaci" a nyní zde vidím Verze v PC 1.19.0.0 a Verze Souboru 1.19.0.0.
3) Aplikoval jsem crack od THETA na verzi 1.0.0.29.
4) Po spuštění je hra stále v AJ.
Není ještě potřeba v nějakém souboru přepsat nějaký údaj aby to běželo v CZ?

Edit: tak teď jsem ještě zjistil, že musím vytvořit soubor "commandline.txt" kde má být "-language polish". To jsem dodatečně udělal, ale hra je v Polštině. :-(

pouzij doporuceny crack a pokud ti hra po stazeni aktualizace cestiny nadale pojede v polstine, tak se ti spatne stahl soubor ktery se stahuje pomoci PlayMaxPayne3, nebo jsi cekal kratsi dobu nez se stihly provest vsechny potrebne operace. Urcite nekde delas chybu, protoze kdyz uz mi to reklo tolik lidi ze to nejde a vzdy kdyz napsali na icq, skype a pripojil jsem se pomoci TeamViewer tak jsem vzdy velice snadno hru v cestine rozchodil

25 srp 2012, 21:54
Private
Private

A jaký je ten doporučený crack? Mohl by ho prosím někdo uploudnout? Já mám myslím verzi hry od THETA.
Ještě mě napadlo, je potřeba instalovat všechny patche postupně nebo stačí jen ten nejnovější? Já instaloval nejdřív 1.0.0.17 a potom hned ten 1.0.0.29.
Taky je divný, že když jsem hru znova odinstaloval a po smazání všech složek znovu nainstaloval, tak v exe souboru s češtinou už nebylo aktivní tlačítko Nainstalovat aktualizaci. Čekal bych, že po odinstalování a znovu nainstalování bude potřeba češtinu také znovu nainstalovat...

26 srp 2012, 09:52
Lieutenant
Lieutenant

Ugluk píše:
A jaký je ten doporučený crack? Mohl by ho prosím někdo uploudnout? Já mám myslím verzi hry od THETA.
Ještě mě napadlo, je potřeba instalovat všechny patche postupně nebo stačí jen ten nejnovější? Já instaloval nejdřív 1.0.0.17 a potom hned ten 1.0.0.29.
Taky je divný, že když jsem hru znova odinstaloval a po smazání všech složek znovu nainstaloval, tak v exe souboru s češtinou už nebylo aktivní tlačítko Nainstalovat aktualizaci. Čekal bych, že po odinstalování a znovu nainstalování bude potřeba češtinu také znovu nainstalovat...

tlacitko nainstalovat se ti obevi az s novou aktualizaci, protoze si zapisuji do registru verzi, nejjednodussi zpusob jak resetovat verzi je k aplikaci playMaxPayne3.exe prilozit soubor update.ini

s temito radky
[current]
version=0.0.0.0

a tlacitko se odblokuje
jinak staci me kontaktovat u prvniho prispevku jsou kontakty a ja ti s tim rad pomuzu a doporuceny crack je na hlavni strance max.being.cz pod logem youtube , takove 3barevne kosticky

dalsi verze cestiny vyjde behem dneska

26 srp 2012, 12:47
Private
Private

Chcem sa spýtať odkiaľ by mali ísť v hre titulky po česky, nakoľko mi v preklade ide iba menu a pokyny.
Inštaloval som už všetkými možnými spôsobmi, ktoré som našiel.
Ďakujem

26 srp 2012, 20:56
Lieutenant
Lieutenant

lopulus píše:
Chcem sa spýtať odkiaľ by mali ísť v hre titulky po česky, nakoľko mi v preklade ide iba menu a pokyny.
Inštaloval som už všetkými možnými spôsobmi, ktoré som našiel.
Ďakujem

sam to nevim, jdu potupne podle textu ,ktere jsou v souboru. Cca mesic a urcite uz to bude vsechno. Bohuzel je tech textu mnoho a jsem na to sam.
a taky se snazim pomahat jeste se slovenskou verzi, takze uvidime.

27 srp 2012, 04:20
Private
Private

Tak jsem to už zprovoznil. Pomohlo mi znovu nainstalování CZ a hlavně ten doporučený crack ze stránek max.being.cz pod logem youtube...

Díky a držím palce v pokračování s překládáním.

27 srp 2012, 09:15
Lieutenant
Lieutenant

vyšla nová verze

02 zář 2012, 05:17
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]