|
Právě je 06 úno 2025, 01:10
|
Autor |
Zpráva |
viiitezslav
Master Sergant
|
Re: Showcase vašich výtvorů
Stále je co zlepšovat: ![Re: Showcase vašich výtvorů](http://img337.imageshack.us/img337/4900/meganfoxfinalkopie.jpg) Plná velikost na DeviantARTu.
Naposledy upravil viiitezslav dne 24 srp 2012, 14:29, celkově upraveno 1
|
24 srp 2012, 14:07 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
D4n09
Private 1 st class
|
viiitezslav píše: Ach jo, stále je co zlepšovat: ![Re: Showcase vašich výtvorů](http://img337.imageshack.us/img337/4900/meganfoxfinalkopie.jpg) Plná velikost na DeviantARTu. tak tohle je hodne dokonalý
|
24 srp 2012, 14:14 |
|
thorn
Private
|
No, popravde, je to delano mysi, ale ne tak, jak si oba myslite ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , technicky vzato staci trosku umet zachazet s pen tool, vytvorit si polovicni obrys stitu, jen je potreba vedet kterou klaves. zkratkou ovlivnovat linky toho pera k pribliznymu vytvarovani, no a pak na tom obsahu zkousite nejake textury, ani jejich puvodni vzhled nemusi korespondovat s tim, ze by to mohlo byt na stitu a pak je vhodne kombinovat s jinyma a pouzivat vhodne efekty pro kazdou vrstvu az z toho vyplyne neco takovyho. Na ochutnavku pridavam dalsi obrazek, snad neni moc drasticky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Ta MF je vyborna, oblicej samotny je prefektni, ale jako spravny kritik bych poradil se jeste vice zamerit na oblast mezi pokozkou a vlasama, treba ta cast, kde ji vyrustaji vlasy z cela mi prijde trosku umela, jako je to dobre, jen si myslim, ze by k tomu mel pribyt nejaky ten detail navic. K tomu Wacom, ja mel model jeste starsi nez ten bamboo, tusim jeden z jejich prvotnich modelu, kdyz zacinala, mel jsem plochu 4'x3', coz je myslim necela A5, to mi docela dost vadilo, protoze rad crtam na vetsi plochy, no a to pero taky nebylo zadny zazrak tehdy, nevim, jak to maji tedkom, ale hybat se tehdy s perem bylo dost obtizny, aspon pro me. Citlivost obcas udelala to, ze jsem klikl, aniz bych chtel a snimani plochy bylo mozne treba jen tesne nad tim povrchem a ne treba z vetsi vzdalenosti, abych o tu plochu treba nezavadil. Ale asi to zkusim s nejakym modernejsim, jako libili se mi i tablety od jinych firem, ale nevim jak jsou na tom s kvalitou, soude, podle vasich ohlasu na tom nebudou zas tak dobre.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
25 srp 2012, 11:33 |
|
ineer
Corporal
|
viiitezslav krasna praca a som moc rad,ze si si nasiel cas na dalsie dielko. thorn tiez super praca a len dufam,ze pojdes do tabletu a budeme sa mat na co tesit.
|
25 srp 2012, 16:38 |
|
ineer
Corporal
|
Ta Avatarka co som tu daval sa mi vobec nepodarila...Tak som sa pokusil o reparat
|
26 srp 2012, 21:35 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
thorn: Je tam toho víc, co by chtělo zlepšit, vím o tom ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , problém je jenom ten, že nevím, jak to udělat, aby to vypadalo lépe. ineer: Co na to říct, prostě paráda, nenapadá mě, co vytknout. I ta pianová verze I see you, co hraje v pozadí, můžu vědět, odkud ji máš?
27 srp 2012, 11:09 |
|
ineer
Corporal
|
viiitezslav dik moc som rad,ze sa kresba paci ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) no ved si mi dal dobre rady tak sa ich snazim len zuzitkovat ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Pesnicku som nasiel na YouTube
|
27 srp 2012, 16:39 |
|
thorn
Private
|
viiitezslav: no, jednoduse, teda nevim, jestli zrovna uplne jednoduse, ale kazda vec ma prece svuj stin i odlesk, to same plati u vlasu, nevim napada me zkusit ku kazdemu vlasku zkusit domalovat svuj stin (teda stinny prechod, vlas je preci jako valec, na jedne strane bude svetlejsi nekde tmavsi), teda aspon treba u tech viditelnych casti jako je vyrustani z hlavy, a pokud se treba nejaky ten vlasek trosku leskne, zkus mu dat ten lesk, jako na obliceji to zvladas bravurne, treba to pujde i tu. No myslim, ze to bude hrozna drbacka, ale treba to prinese svoje ovoce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ineer: super, moc pekny, jediny, co mi trosku nesedi (nevim, nevidel sem predlohu) jsou zuby, tedkom myslim ten predni vzdalenejsi, prijde mi stejny barevnostne i vzdalenostne jako ten vedle, no a vzhledem k tomu, ze se oblicej i zuby v tom prechodu staci, tak si myslim, ze by mel byt kratsi a trosku tmavsi ale neberte tu moji kritiku moc vazne, ja se jen snazim najit nesrovnalosti hlavne v tech vecech, ktere vypadaji moc dobre, deformace ze skoly..
27 srp 2012, 17:42 |
|
ineer
Corporal
|
Dostal som jednu prosbu,ci by som neskusil nakreslit Kate Beckinsale...Tak som sa s tym popasoval a tu je vysledok
|
29 srp 2012, 20:34 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
thorn: Naprosto upřímně říkám, že mi kritika nevadí, natož ta tvoje kontsruktivní a ne ve stylu "to je hnusný". Naopak víc názorů se hodí, někdy něco přehlédnu, někdy se mi zdá něco dobré i když by to ve skutečnosti potřebovalo vylepšit a ostatní mě na to aspoň upozorní. ineer: Pořád lepší a lepší ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Obrys brady a pravé tváře je možná moc měkký, ale obecně se mi tvůj styl líbí, je hodně odlišný od mého. A když jsem to viděl, tak jsem si opět řekl, že musím taky něco dalšího udělat, takže už máme díky tobě zase rozpracováno, za což ti děkuju, jinak bych se k tomu asi nedokopal.
30 srp 2012, 22:40 |
|
ineer
Corporal
|
viiitezslav,skvele super tesim sa na dalsie Tvoje dielko ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ja tiez na niecom pracujem a mozem prezradit,ze to tentoraz nebude zena ale riadny tvrdas
|
30 srp 2012, 23:04 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Pár detailů by chtělo ještě doladit, ale už se s tím nechci dál dělat. ![Re: Showcase vašich výtvorů](http://img269.imageshack.us/img269/2451/yvonnestrahovskifinal2.jpg) Plná velikost opět na DeviantARTu.
02 zář 2012, 12:18 |
|
ineer
Corporal
|
viiitezslav krasne,skvele,dokonale ale take su vsetky Tvoje prace takze mozem len
|
02 zář 2012, 20:25 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Děkuju, to potěší. Upřímně mám teď ale další kreslicí krizi, přijde mi, že pořád tak nějak přešlapuju na místě, chci, aby moje práce vypadaly jinak, ale nevím, jak na to. Takže teď zkouším úplně jiné postupy a netuším, jestli je to správná cesta. Takže nejspíš teď ode mě nic nečekejte, protože budu spíš experimentovat.
04 zář 2012, 13:39 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Tak přeci jen i z těch experimentů vzniklo cosi publikovatelného: ![Re: Showcase vašich výtvorů](http://img706.imageshack.us/img706/192/ronaldoby.jpg) ![Re: Showcase vašich výtvorů](http://img820.imageshack.us/img820/7229/avril2c.jpg) Obojí zabralo tak tři hodiny, za což jsem rád, že už mi jedna přáce netrvá čtrnáct dní. Postupoval jsem úplně jinak než jsem zvyknutý, žádné rozostřování a měkké štětce, proto jsou tam taky vidět jednotlivé tahy. Vlasy byly opět problematické. A teď nevím, jakou cestou se vydat, jestli kreslit takhle nebo jako dříve. Plné velikosti jsou opět na deviantartu, linky tu už dávat nebudu, kdo chce, ten už mě tam určitě stejně sleduje ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
06 zář 2012, 16:26 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|