fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 dub 2025, 04:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Max Payne 3 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Příspěvek Re: Max Payne 3

Komu to fakt neide sprovoznit tak napiste pavlicekpe pohoda clovek a vsetko Vam povie co treva spravit a do 1 hodiny uz v pohode mozete hrat odporucam tohto cloveka :D

16 čer 2012, 10:12
Private
Private

Nemusite se uz vice trapit s uvedenim do provozu Max Payna 3...vlozil jsem svoji duveru uzivateli pavlicekpe a trvalo mu asi 10 minut a hra slape jako hodinky....MUZU VAM DOPORUCIT JEHO POMOCT.Jsem fakt spokojenej pac hra mi bezi na full detaily a je fakt dobre udelana :) Takze nevahejte a kontaktujte ho !!!! :) PS: Diky za help :)

ASUS M5A78L/USB3 , AMD FX-4100 4x3600MHz , CRUCIAL 4GB DDR3 1333MHz , GeForce GTS 450 1GB GDDR5(128bit) , HDD WD CAVIAR GREEN WD5000AZRX 500GB SATA/600 64MB cache AF, myš A4TECH Q3-600x , keyboard Genius , LCD ASUS VW193D-B , zvuk Labtec Pulse 385 2.1

19 čer 2012, 21:09
Private
Private

Zdravim, profil z cracku mi nefunguje (zkousel sem jich uz vic) a kdyz si zalozim vlastni, chce to klic. Poradte, dik

13 črc 2012, 13:15
Private
Private

hej lidi,ja to spustil :D po celodenim trapenim to konecne jede....teda zatim,jsem asi v 7 misi,ale smazim to o sto sest :-) rezba brutalni...

1. ted k tomu,jak jsme k tomu dospel.. v peve rade jsem si stahnul black_box verzi a po asi 2 hodinove instalaci ( ta instalace tak trvala-2 hod a par minut..jsem jeste nezazil :? ) jsem se to snazil spustit..samozrejme mi to hazalo jenom error a zadna obrazovka se nenacetla... pote jsem si stahnul crack z ulozta..vlastne se jednalo o ten samy,ktery je i tady o par stranek predemnou,protoze jsem si ho taky stahnul a zkousel prepsat.

2. samozrejme ,byl jsem stastny jak blecha,ze se mi nacetla obrazovka,uz jsem videl i logo max payne 3 a pod tim '' stiskni enter '' ..po stisknuti enteru mi to porad psalo initializing nebo loading a dal to neslo...

3. zaregistroval jsem se u socky klubu na rockstaru a spustil hru a dal '' home '' a spustil socka klub... pak se mi hra spustila do uvodni sceny a porad to jede,jak ma a to jsem hru tak uz 3x vypinal a 1 jsem vypnul i notebook.takze asi je to navod pro ty,kteri se uz dostanou do faze 2 ( nacteni obrazovky s loading nebo initializing) a dal je to nepusti.... zkousel jsem fakt vsechno,to mi verte,ale az toto pomohlo,nehlede na to,ze jsem vyzkousel vsechny rezimy kompability ci spousteni jako spravce.

.... doufam,ze vam to aspon trosku pomuze a muzete konecne okusit tuto narezovou parbu,ktera je fakt uzasna..to kryti,ten dej a sceny mezi hranim je famozni :)

jo a ted jsem si vzpomnel,ze jsem ( jak slozka s crackem) jenom prepsal ty soubory,proste ctrl+c a vlozit do slozky s hrou,nic vic a jde to :)

stahoval jsem snad vsechny cracky,co meli 15,mb,20 mb ,ale i 300mb,ale az crack,ktery mi pomohl byl v rozmezi 21-28 mb tusim,proste jen nejakych 8 souboru k prepsani..vim,ze mi zrovna ten pomohl,protoze jsem hru preinstaloval a jako prvni,co jsem udelal,bylo,ze jsem ten crack nakopiroval.... snad vam to uz pojede :)

16 črc 2012, 23:42
Private
Private

hoši potřebuju kdo dohrál hru aby sem hodil savy ..byl sem v 15 kapitole na zacatku a a tata mi dal new game a zpet se dostat nemuzu ..sice si to chci dát od znova ale vyšší obtížnost ..kdyby byl tak nikdo hodný

17 črc 2012, 17:30
Private
Private

Když spustím hru tak se dostanu po tu cast jak je tam velkým napsaný max payne 3 a mám dat enter nahoře mi naběhne že se to prihlasilo jako 2012rld nebo nejak tak jenže když dám enter tak to nic nedělá.

17 črc 2012, 19:20
Private
Private

pridavam svuj upload na ULOZ.TO ( crack,profiles,+ jsem sepsal navod,jak jsem postupoval ) ,takze zkuste a snad vam to pojede :) Ja uz hru dohral vcera,takze parada nejvetsi..ten dej,jakym je hra vedena je uzasny ;-)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

KOLOBIC : co takhle si procist vlakno a pak se ptat,ostatne i ja to psal o 2 prispevky pred tebou a x lidi to popisu je 5 stranach ;-)

20 črc 2012, 17:20
Captain
Captain

mam takovej problem... stahl sem patch nejnovejsi a dal nejaky crack z uloz.to a kdyz hraju tak treba zabiju jednoho typka a on lezi ma zvednutou ruku a furt strili a nebo kdyz nekoho zabiju tak stoji je jako by bugnutej a furt je zivej a stoji a nehejbe se!!! pred tim sem to nemel pred tim patchem stava se to nekomu taky?

--- furt se mi bugujou protivnici... :( zastrelim ho on spadne k zemi ale furt sviti ta tecka zamerovace cervene ze zije... a pak k dokonceni ise hledam po zemi spadnuty panacky do haje.. :( nevite co s tim

22 črc 2012, 22:53
Captain
Captain

tady se clovek proste nedocka pomoci... n/c

28 črc 2012, 14:04
Private
Private

Ahoj lidi hru sem rozjel v pohodě tak jsem si dal rozlišení na max a efekty též chtělo to restartovat tak jsem dal OK a pak se to už nespustilo a nejde to nastavení předělat 2x sem hru odinstaloval a znovu nainstaloval ale furt stejné prosim poraďte děkuji

29 črc 2012, 17:15
Private
Private

razer11 píše:
mam takovej problem... stahl sem patch nejnovejsi a dal nejaky crack z uloz.to a kdyz hraju tak treba zabiju jednoho typka a on lezi ma zvednutou ruku a furt strili a nebo kdyz nekoho zabiju tak stoji je jako by bugnutej a furt je zivej a stoji a nehejbe se!!! pred tim sem to nemel pred tim patchem stava se to nekomu taky?

--- furt se mi bugujou protivnici... :( zastrelim ho on spadne k zemi ale furt sviti ta tecka zamerovace cervene ze zije... a pak k dokonceni ise hledam po zemi spadnuty panacky do haje.. :( nevite co s tim

No, to mně dělá taky... :? Pomoc je jednoduchá - neinstalovat patch, jen čistě hru a crack.

31 črc 2012, 20:15
Captain
Captain

DARWiNofBS píše:
razer11 píše:

No, to mně dělá taky... :? Pomoc je jednoduchá - neinstalovat patch, jen čistě hru a crack.

no a da se ten patch odinstalovat...? no a hlavne ho budu potrebovat k cestine kterou se dela ne??

31 črc 2012, 20:20
Private
Private

Jak sem rozjel maxe(offline) a byla to dlouhá cesta:)
instalace klasika crack RELOADED
1. Nainstalovat čistou hru.Odmítnout update.
2. Ze složky Updates spustit všechny 3 updaty.
3. Ze složky Crack zkopírovat složku profiles do Dokumenty\Rockstar Games\Social Club\
(pokud neexistujou složky vytvořit)
4. Ze složky Crack zkopírovat zbytek souborů do hlavního adresáře hry (přepsat vše)
5. Hru musíte hrát offline (odpojit síťový kabel nebo ve firewallu zakázat přístup na net)
6. spustit jako správce PlayMaxPayne3

1.problém modrá smrt (příjemná to věc :D ) - aktualizace ovl.grafiky,ale spíš pomohlo až aktualizace windows řekl bych NET Frameworku (mam w7 64x h)
2.problém zmrzlo to hned u první obrazovky - musel sem hru spustit v režimu kompatibility pro XP SP3
3.problém zmrzla loading obrazovka - regedit smazání Rockstar Games
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Rockstar Games
a přejmenoval jsem složku s hrou "Max Payne 3" na "MaxPayne3"

snad to někomu pomůže

21 srp 2012, 07:28
Private
Private

Hra se mi normálně spustí, pak dám nová hra a v momentě kdy si nalejvá další skleničku mi to spadne a program přestal pracovat.. nevíte co s tím? zkoušel jsem už minimálně 4 cracky .. :/

01 zář 2012, 13:09
Private
Private

Zdar. Mam takovej problém. Po delší době sem si chtěl zahrát MP3 (mam origo), tak sem ho nainstaloval. Vše se v pohodě aktualizovalo. Pak sem se snažil naistalovat češtinu a po delší době sem se do toho tak zamotal, že sem to rači odinstaloval a že to zkusim znova. Jenže při opětovné instalaci, když se mi to chce aktualizovat, tak to hodí chybu Error transferring files from Social Club servers. Please check your internet connection and try again. Přičemž mam net v pořádku. Zajímalo by mě jestli je to moje chyba a nebo jenom spadl server??? Když kliknu na podporu, že stahnu patch manuálně, tak mi to vyhodí, že stránka neexistuje.

06 kvě 2013, 14:20
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]