|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 05 úno 2025, 20:56
|
Kingdoms of Amalur Reckoning
|
Autor |
Zpráva |
spermak25
Corporal
|
Re: Kingdoms of Amalur Reckoning
chudy.3 píše: hoši hoši to je doba co vám na tom tak trvá ? nebo ste se na to vykaslali? Tak si to přelož sám! Další, co jenom tady furt píše jako d*bil, kdy to už bude. I kdyby se na to vykašlali, tak s tím nic neuděláš, takže až to bude, tak to bude jasný??
_________________ Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
|
26 zář 2012, 08:01 |
|
|
Ravenwolf
Private
|
Zdravím nedávno jsem se dočetl na bonuswebu že s překladem vypomáhá i Mrazík. Chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo neví v jaké je to fázi v procentech třeba? Jen pro přehled aby člověk dokazal odhadnout jestli to bude každou chvili a má dávat pozor a chekovat nebo jestli má ještě dost času a stačí když to zkontroluje zase za pár měsícl :-D
|
28 zář 2012, 16:35 |
|
|
spermak25
Corporal
|
Ravenwolf píše: Zdravím nedávno jsem se dočetl na bonuswebu že s překladem vypomáhá i Mrazík. Chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo neví v jaké je to fázi v procentech třeba? Jen pro přehled aby člověk dokazal odhadnout jestli to bude každou chvili a má dávat pozor a chekovat nebo jestli má ještě dost času a stačí když to zkontroluje zase za pár měsícl :-D Tady na té stránce máš info o překladu, stačí použít strýčka Googla http://www.amalur.websnadno.cz/Uvod.html
_________________ Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
|
01 říj 2012, 07:49 |
|
|
Warpig
Private 1 st class
|
to mas pravdu ze na tom webu chcipl pes,ja jsem tam psal nekolikrat do vzkazu,jak to vypada,ale i tak jsem se nic kloudneho nedozvedel takovi web naprosto o nicem.plno moudrejch reci a skutek utek.a procenta se ani nehly,kdyby ten web zrusily udelaly by lepe.
|
28 říj 2012, 13:10 |
|
|
Warpig
Private 1 st class
|
Tak jak?,nejake horke novinky?,takovah hra a preklad zatim nikde.
|
25 pro 2012, 12:28 |
|
|
clonerx
Private
|
Všiml jsem si tohodle: http://rpgcestiny.cz/ A je tam i KoAR
|
02 led 2013, 19:37 |
|
|
chudy.3
Private
|
Čus lidi , prosím hoďte sem někdo odkaz na ten Raptoruv web .diky
|
11 led 2013, 22:34 |
|
|
ferar360
Private
|
|
14 led 2013, 13:48 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|