JEFFIK2 -> Díky za info o verzi. Mě to nepobral WinRar 2.71 a následně ani 7zip 4.64 a to jsem part3 stahoval 2x. Proto jsem na to upozornil. Je zajímavé, že verze raru 3.51 nemá s rozbalením nejmenší problém. (Vyzkoušeno na obou stažených partech3.) Firmě Rar-Lab asi zpětná kompatibilita verzí moc starostí nedělá...
13 led 2009, 14:13
elementcz
Private
Re: Ip Man (2008)
Tak mě se nechytá ani verze 3.51 (CZ) :-/ To jsme to dopracovali s tím RARem.... :-)
No pro jistotu zkusím ještě znova stáhnout první tři. Druhé CD se totiž rozbalí.
Mix links -All are interchangeable-Dowload fast and free ;) Upload has +5% repair Data. No pass!
_________________ Earn REAL Ca$h! http://hotfile.com/register.html?reff=14028 Register, PM me your username, Earn 15$ & get uniq tutorial, HOW upload to get more! For first 25$ earned You get from me RS premium(or 4$) If you make 200$ in month - you get 100Mbit SEEDBOX-you can dl make RARs and upload.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru