TORCHLIGHT 1 - CESTINA v0.65 navody na instalaciu cestiny pre Torchlight 1 su dost chaoticke, neviem preco ich furt niekto prepisuje, najzrozumitelnejsi i ked velmi strucny navod na instalaciu cestiny bol asi od jej autora...
posielam link s upravenym detajlnym navodom na instalaciu cestiny, tentokrat uz neurobi chybu pri instalacii ziaden lajik
pri prvom nezdarenom pokuse nainstalovania cestiny ihned po pusteni hry
nebol prelozeny do CZ jazyka dolny riadok o autorskych pravach a o tvorcoch hry (vyobrazeny drobnym pismom) v startovaciom "screene" tejto hry, avsak MENU hry uz bolo počeštené = jedna sa o
nespravne nainstalovanu cestinu ! prelozene musia byt uz aj spominane texty v startovaciej obrazovky hre (tie texty dolu v "sreene" malym pismom zobrazene)
P.S.
uz vysla tiez verzia hry Torchlight 2, do ktorej vsak v sucasnej dobe cestina nebola nikym zhotovena
- cestina bola testovana vo verzii hry 1.15
- odporucam stiahnut si niekde tento patch do hry, podotykam ze by ste mali pouzit anglicky patch do anglickej hry ! nie inu jazykovu verziu a nie upravenu instalacku patchu, nakolko ja osobne som mal stiahnute asi 3 instalacky a fungovala iba jedna - ta originalna od autorov hry
- cestina do hry ma mat velkost len nieco okolo 2MB (zpakovana asi 0.5MB) a nie niekolko desiatok ci stoviek MB !!!!!!