|
Právě je 12 úno 2025, 14:15
|
MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - všechny problémy sem!!!!
|
Autor |
Zpráva |
Sensor
Helper
|
Re: MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - všechny problémy sem!!!!
jo já sem koukal na film
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
25 říj 2012, 21:18 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
xerxes68
Private
|
Zatím to vypadá, že jediná bezproblémová verze je Deluxe Edition od Skidrow, update 1.0.0.2 + crack Fix V3, jak tady přede mnou píší jiní. Zkoušel jsem tu FLT s různými updaty a cracky, byla nefunkční. Deluxe Edition funguje perfektně. Samozřejmě vůbec není nutné ji mít ve složce "Program Files", může být kdekoliv. Já např. zásadně instaluji všechny hry do mnou vytvořené složky C:\Hry a užitkové programy do složky C:\PC a do v ní vytvořených podsložek. Hry a běžné užitkové programy nemají ve složce "Program Files" co dělat, ta je na důležitější programy, nutné pro chod počítače. Kdo instaluje vše do "Programu Files", zbytečně tuto důležitou složku zaneřáďuje. Většinou to dělají začátečníci.
|
25 říj 2012, 21:34 |
|
felzuma
Private
|
hoj mohl by jsi prosim jakou verzi mas? Kdyz si to cele dohral .. Pro NEON78
|
25 říj 2012, 22:02 |
|
NEON78
Warrant
|
Medal of Honor Warfighter2012 Limited Edition a tento návod : 1 . rozbalit na D:/ (když nepůjde tak k windowsům (nerad tam dávám hry ale co se dá dělat) do program files vytvořit složku Medal of Honor Warfighter a zkopírovat tam klidně celou updatovanou a cracknutou hru 2. nakopírovat update 1.0.0.2 3. nakopírovat crack fix V3 4. PLAY!! A musí ti to jít ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) !
_________________ -------------------------------------------------------- OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G / HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W
|
25 říj 2012, 22:10 |
|
Po1nT
Captain
|
NEON78 píše: Medal of Honor Warfighter2012 Limited Edition a tento návod : 1 . rozbalit na D:/ (když nepůjde tak k windowsům (nerad tam dávám hry ale co se dá dělat) do program files vytvořit složku Medal of Honor Warfighter a zkopírovat tam klidně celou updatovanou a cracknutou hru 2. nakopírovat update 1.0.0.2 3. nakopírovat crack fix V3 4. PLAY!! A musí ti to jít ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) ! Přesně tohle jsem udělal a nejde.
|
25 říj 2012, 22:25 |
|
kubasekpetre
Private
|
čus nevíte někdo co stim kdzž jse mi to sekne potom výcviku jak je ta mise otevřu dveře vystřílim je pak tam přiletí rpg a tu rano to zamrzne anejde to dal
|
25 říj 2012, 22:56 |
|
Burnys
Corporal
|
xerxes68 píše: Zatím to vypadá, že jediná bezproblémová verze je Deluxe Edition od Skidrow, update 1.0.0.2 + crack Fix V3, jak tady přede mnou píší jiní. Zkoušel jsem tu FLT s různými updaty a cracky, byla nefunkční. Deluxe Edition funguje perfektně. Samozřejmě vůbec není nutné ji mít ve složce "Program Files", může být kdekoliv. Já např. zásadně instaluji všechny hry do mnou vytvořené složky C:\Hry a užitkové programy do složky C:\PC a do v ní vytvořených podsložek. Hry a běžné užitkové programy nemají ve složce "Program Files" co dělat, ta je na důležitější programy, nutné pro chod počítače. Kdo instaluje vše do "Programu Files", zbytečně tuto důležitou složku zaneřáďuje. Většinou to dělají začátečníci. Je uplne jedno kde mas co naistalovane pokad je to na stejnym disku, tak to ma stejny efekt. Proto se to rozdeluje na C: pro windows a ostatni disky pro aplikace a hry.
_________________ Systém: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5-4440 GPU: Sapphire R9 270X DUAL-X 2GB Deska: MSI B85-G41 Paměť: Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W OEM
|
25 říj 2012, 23:01 |
|
NEON78
Warrant
|
kubasekpetre píše: čus nevíte někdo co stim kdzž jse mi to sekne potom výcviku jak je ta mise otevřu dveře vystřílim je pak tam přiletí rpg a tu rano to zamrzne anejde to dal první strana a první příspěvek ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) samozřejmě že ta CZ je blbost ..
_________________ -------------------------------------------------------- OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G / HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W
|
25 říj 2012, 23:03 |
|
wwaarryy
Private
|
Cau, jsem ohledne tohoto trochu mimo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ale jako většinou jsem vše vždy spustil, až na tohle. Stahl jsem verzi od FLT a když to pouštim zahlasi to ze chybi MSVCR100.dl , že pomůže reinstal(bohužel nepomohl) poradi někdo? Zkoušel jsem ten update 1.0.0.2 a nic. Díky!
|
25 říj 2012, 23:08 |
|
petrsk
Private
|
cus.hra mi jede,ale nejde na cely obrazovce.uz jsem v nastaveni skousel vsechno ,ale je to furt jen v okne.dik za rady
|
25 říj 2012, 23:31 |
|
HollyDeny
Corporal
|
Funguje čeština nebone pokud ano muže zde kdo ji má napsat návod Díkas
_________________ PC-RYZEN 5 2600 16 GB Ram GTX 1060 Win 10 Pro 64bit
|
25 říj 2012, 23:32 |
|
Sensor
Helper
|
ČEŠTINA NENÍ!
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
25 říj 2012, 23:45 |
|
Sensor
Helper
|
petrsk píše: cus.hra mi jede,ale nejde na cely obrazovce.uz jsem v nastaveni skousel vsechno ,ale je to furt jen v okne.dik za rady zkusil si levej Alt + enter ? když zapneš hru ..
|
25 říj 2012, 23:46 |
|
Sensor
Helper
|
xerxes68 píše: Zatím to vypadá, že jediná bezproblémová verze je Deluxe Edition od Skidrow, update 1.0.0.2 + crack Fix V3, jak tady přede mnou píší jiní. Zkoušel jsem tu FLT s různými updaty a cracky, byla nefunkční. Deluxe Edition funguje perfektně. Samozřejmě vůbec není nutné ji mít ve složce "Program Files", může být kdekoliv. Já např. zásadně instaluji všechny hry do mnou vytvořené složky C:\Hry a užitkové programy do složky C:\PC a do v ní vytvořených podsložek. Hry a běžné užitkové programy nemají ve složce "Program Files" co dělat, ta je na důležitější programy, nutné pro chod počítače. Kdo instaluje vše do "Programu Files", zbytečně tuto důležitou složku zaneřáďuje. Většinou to dělají začátečníci. do program files si můžeš instalovat jaký programy chceš a je to fuk proto se to jmenuje program files a při instalaci je tam už tak nastavená cesta :-) ale hry ne to máš pravdu ..ty zasejraj win ...a když to instaluješ stejně na C:/ tak je to jako kdyby si to instaloval do program files takže je ti to stejně prd platný furt to bere místo windowsum a pak je to pomalejší za čas..já hry instaluju na D:/ spíš píšeš jako začátečník ty o tom ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) prostě instalace mimo nebo do program files má furt stejnej učinek je to jedno :-) furt je to k windowsům ..právě že zkušený dávaj hry mimo widle ale programy to je jedno ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) to nemá moc
|
26 říj 2012, 00:05 |
|
Whiler
Private 1 st class
|
Tak jsem přišel v čem spočívá problém ! Myslím že spousta lidí stejně jako já špatně updatovala hru. Update 1.0.0.2 se musí zkopírovat celá, ne jenom obsah. Crack V3 samozřejmě kopírovat a přepsat. Celou hru musíte zkopírovat do C:/Program files/Medal of Honor Warfighter. Hlavně ne do Program files (x86), hra by nefungovala. Složka se hrou bude tedy vypadat následovně : Já měl problém v tomhle, snad to pomůže ostatním
|
26 říj 2012, 15:47 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|