fastshare
Zobrazit téma - Turn Me On (2024)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 črc 2025, 21:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Turn Me On (2024) 
Autor Zpráva
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Příspěvek Turn Me On (2024)

Turn Me On (2024)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Turn Me On (2024)..Turn Me On

Komedie / Romantický / Sci-Fi
USA, 2024, 94 min

Režie: Michael Tyburski
Scénář: Angela Bourassa
Kamera: Matt Mitchell
Hudba: Nate Heller
Hrají: Bel Powley, Nick Robinson, Justin H. Min, Luke Kirby, Patti Harrison, D'Arcy Carden, Nesta Cooper, Griffin Newman, Ava Eisenson
Produkce: Toby Nalbandian
Střih: Matthew C. Hart
Zvuk: Steve Sholtes
Scénografie: Annie Simeone, Frank Coppola
Kostýmy: Kerry Hennessy

POMO
Další verze námětu izolovaného společenství (opět na ostrově), kterého obyvatelé si začnou uvědomovat, že s jejich “dokonalým životem” je něco v nepořádku. Objevování vlastní sexuality po vysazení každodenní utlumující “medicíny” je sympatické, city mezi postavami hezky vykreslené. Co ale filmu s potenciálem slibné filmové vize chybí, je rozvinutí příběhu do širšího kontextu důvodů vzniku celého experimentu (pokud jde o experiment a ne o jeden z tisíců dlouhodobě fungujících ostrovů), jeho zasazení do doby a její popsání (proč experiment vznikl, co přesně a proč se děje v reálném světě) a odkud pocházejí a odkdy a proč v něm figurují jeho mladí účastníci. Bez těchto vysvětlení film, odehrávající se takřka výhradně v malých interiérech, sám působí pouze jako komorní experiment s cílovkou Hunger Games. [San Sebastian IFF] (26.09.2024)

claudel
Filmový festival v San Sebastianu - film číslo 12. Začátek mě dost z osobních důvodů naštval a zvažoval jsem odchod ze sálu. Jsem však rád, že jsem zůstal. Sice jsem byl svědkem filmu, který jsem v jiné obdobě viděl nesčetněkrát, ale společnost lidí bez doteku a emocí zásobovaných "vitamíny", aby se neustále ujišťovali v tom, že jsou šťastní, byla tak chytře napsána a vykreslena, že v konečném důsledku se přikláním ke čtyřem hvězdičkám. Jde totiž o další film z kategorie, kdy si řeknete, že i když je život často zatraceně těžký, nespravedlivý, krutý, tak je lepší neměnit, protože si jej dokážeme vykompenzovat drobnými či většími radostmi. Nakonec příjemné překvapení a palec nahoru. (24.09.2024)
Turn Me On
..

01 lis 2012, 18:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]