fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 10:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další
 Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu 
Autor Zpráva
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu

Vincenzoo píše:
Aha tak dik za krásně zabugovanou hru po tomhle úžasnym překladu respektivě přeložení menu.. teď už si to nezahraju vubec.. abych to zas preinstaloval, nechapu proč někdo vydává polovičatou ani ne, práci.. kdy v první kapitole jsou přeložený dvě věty a celý to začlo nehorázně jebat.

Diky radsi si to zas preinstaluju a zahraju i bez toho prelozenyho menu to mi fakt nepomuze

Další chytrolín, co si myslí ze zboural svet, a neumí si přečíst, že je to pracovní verze, že je přeloženo 91procent hry a samozřejmě, že texty v souboru s originalním jazykem není vše postupně jak ve hře, a jediny soubor, který je od originální hry jiný je soubor s jazykem a nějaký videa. Jinak je vše original. Vůbec ho nenapadne, že by to mohlo být jeho rukama, když většíně ostatních lidí to funguje. A předpokládám, že není rád, že se vůbec tím někdo zabývá, dokonce místo, abych udělal verzi jen pro originální hru, tak se zabývám i cracklýma a ještě dělám support.

a pokud tam jsou nějaký bugy, tak je způsobuje Crackování, a programátoři Take2 nebo RockStar, kteří stále vydávají aktualizace.

Pokud bude více takových lidí, kteří si jen stěžují, tak bych se vůbec nedivil, kdyby více překladatelů, kteří toto všechno dělají zdarma a pro radost, tak se na to vysrali. Protože mi umíme alespon trochu anglicky, takže nám nevadí si hru zahrát v originále.

A ještě mě někdo nas*re tak vytvořím registrační formulář na stránky a do launcheru zavedu aktivační číslo pro stažení překladu.

31 říj 2012, 16:30
Private
Private

:D ja nastesti taky umim anglicky, chtel jsem si zahrat hru s prekladem protoze to proste mam rad je to pohodlnější. Ovšem tenhle paskvil? Promiň, ale když jsem viděl jak jsou některé texty přeložené? Nejen že neumíš anglicky ale ani česky ;) Zadarmo? Pokud vím, vymýšlel jsi tu nějaké zpoplatnění, tak se nedělej, a to že nejsi schopnej přeložit hru chronologicky když už chceš vydávat postupné aktualizace v nějaké posrané pracovní verzi? Btw bugy kdy se nedostanu do další části, postavička se nechce hýbat nebo se promění v model letajici ve vzduchu, či se nehýbe kamera se mi objevili s tvým ultra aktualizátorem kterej je mimochodem naprosto zbytečnej. Všichni ostatní translatoři nevymýšlejí kokotiny tohoto typu, polovičního překladu ale vydají vše hotové, funkční a jednoduché a to se cení, takhle seš pro mě jak Electronic Arts co vydají hru a až pak ji dodělávají :)) 91% a není přeložený skoro nic z první kapitoly? Nech mě se ti zasmát. Zaveď si tam autorizační systém nerváčku :D ja si to v klidu zahraju bez te tvoji blbosti.

01 lis 2012, 00:18
Corporal
Corporal

Vincenzoo píše:
:D ja nastesti taky umim anglicky, chtel jsem si zahrat hru s prekladem protoze to proste mam rad je to pohodlnější. Ovšem tenhle paskvil? Promiň, ale když jsem viděl jak jsou některé texty přeložené? Nejen že neumíš anglicky ale ani česky ;) Zadarmo? Pokud vím, vymýšlel jsi tu nějaké zpoplatnění, tak se nedělej, a to že nejsi schopnej přeložit hru chronologicky když už chceš vydávat postupné aktualizace v nějaké posrané pracovní verzi? Btw bugy kdy se nedostanu do další části, postavička se nechce hýbat nebo se promění v model letajici ve vzduchu, či se nehýbe kamera se mi objevili s tvým ultra aktualizátorem kterej je mimochodem naprosto zbytečnej. Všichni ostatní translatoři nevymýšlejí kokotiny tohoto typu, polovičního překladu ale vydají vše hotové, funkční a jednoduché a to se cení, takhle seš pro mě jak Electronic Arts co vydají hru a až pak ji dodělávají :)) 91% a není přeložený skoro nic z první kapitoly? Nech mě se ti zasmát. Zaveď si tam autorizační systém nerváčku :D ja si to v klidu zahraju bez te tvoji blbosti.

když tam máš nějaký připosraný crack z kdovíjaké stránky tak se nediv ... když ti to nešlo měl jsi se poradit na ICQ jako já před pár dny... Hra mi s překladem běží plynule a bez chyb ... a že tam nemá háčky a takové,asi nečteš max.being.cz,kde jsou plány s překlady... Je tam jasně napsané že bude korekce chyb a podobně... a pokud vím,tak nikdo jiný češtinu do té hry nedělá.. takže zalez

01 lis 2012, 13:50
Lieutenant
Lieutenant

Pišta Angelo píše:
Vincenzoo píše:

když tam máš nějaký připosraný crack z kdovíjaké stránky tak se nediv ... když ti to nešlo měl jsi se poradit na ICQ jako já před pár dny... Hra mi s překladem běží plynule a bez chyb ... a že tam nemá háčky a takové,asi nečteš max.being.cz,kde jsou plány s překlady... Je tam jasně napsané že bude korekce chyb a podobně... a pokud vím,tak nikdo jiný češtinu do té hry nedělá.. takže zalez

Díky za podporu!

Zvlast dnes bych mu napsal asi hodne nepeknych veci, protoze mi v noci umerl kamarad na leukemii.

01 lis 2012, 16:53
Private
Private

Vincenzoo prosimte o co ti jde to chce klíííííídek a trochu číst a nechvátat , ono kritizovat to je to nejjednodušší co tě mohlo napadnout a nerváček jsi asi? ty né , hele mi ostatní co neumíme anglicky taak dobře jako ty!!! jsme rádi že se do překladu hry vůbec někdo pustil a asi to neni žádna sranda hlavně časově tak prosimtě nech kluky v klídku .Ďíky že jsto pochopil.

01 lis 2012, 18:01
Lieutenant
Lieutenant

hodejovice píše:
Vincenzoo prosimte o co ti jde to chce klíííííídek a trochu číst a nechvátat , ono kritizovat to je to nejjednodušší co tě mohlo napadnout a nerváček jsi asi? ty né , hele mi ostatní co neumíme anglicky taak dobře jako ty!!! jsme rádi že se do překladu hry vůbec někdo pustil a asi to neni žádna sranda hlavně časově tak prosimtě nech kluky v klídku .Ďíky že jsto pochopil.

Nic, kazdej ma nekdy blbej den, a jde spis o to ze dlouhy mesice nedelam nic jineho nez se snazim co nejkvalitneji i ty hodne spatne prekladatelny veci prelozit co nejpresneji. Lidi ze slovenska, kteri meli na tom pracovat, tak to vzdali. Takze jsme na to dva a veci ohledne titulek k filmum nebo animacim prekladal zatim Tomas, protoze jsem zrovna dokoncoval posledni vety, co jsou ruzne vykriky maxe ve hre. Navic jak říkám ve finále bude ještě dost úprav, a nikdo nikoho nenutí aby můj překlad používal. A je pravda, že na češtinu nejsem nějakej borec, mel jsem tak za 3. A angličtina - pokud to není nějak šíleně slengový, tak jsem v klidu, jenže třeba názvy zbraní jsem musel hledat (některé) v googlu, podle obrázků a pak k nim přiřadit český název.

Spousta lidí si myslí, jak je to jednoduchý, ale zkuste si za 3mesice prelozit 20000 řádků textu, navic vsechny texty budou muset projit jeste jednou rukama, protože se tam bude přidávat diakritika a opravovat překlepy a všelicos ještě jiného upravovat.

Jinak dnes cekam od Tomáše další část překladu a posune se to na 92procent, snad behem noci.

jo a jeste bych dodal, ze tam jsou nekteré věty rozseknute napůl, že prostě kus nedokončené věty a jinde v souboru s jazykem jsou k tomu pokračování, takže taky proto, to tam nekde nemusi davat smysl. až najdu, znovu něco tak polovičatého tak vám to sem dám, aby bylo jasné, že mám právo se obcas nasrat a prostě projevit svuj názor s rozcilenim. Protože pokud někdo někdy něco takového nepřekládal, tak nemá ani ponětí, co to všechno obnáší.

Slovo "Spic" -> rychle google --> http://www.urbandictionary.com/define.php?term=spic -> rasistickej vyraz pro hispance -> tak co tam napsat?

01 lis 2012, 19:11
Warman
Warman

Zkus použít nějaké sprosté slovo z češtiny, hráči to pochopí.

Tohle já řeším pořád v překladu GTA 4. Třeba takový quido hodně používá Packie, tak to prostě překládám jako nějaké sprosté slovo v češtině.

A žádní "lidi ze Slovenska" nejsou. Vlastně jsou, ale pouze jeden člověk, který je šéf překladu GTA 4 a myslí si, že je to hračka překládat, když má jedničku z angličtiny, ale pravda je jiná. Kdybych na tom nedělal já, nebylo by dnes přeloženo 76% hry.

01 lis 2012, 20:00
Lieutenant
Lieutenant

Mannoroth píše:
Zkus použít nějaké sprosté slovo z češtiny, hráči to pochopí.

Tohle já řeším pořád v překladu GTA 4. Třeba takový quido hodně používá Packie, tak to prostě překládám jako nějaké sprosté slovo v češtině.

A žádní "lidi ze Slovenska" nejsou. Vlastně jsou, ale pouze jeden člověk, který je šéf překladu GTA 4 a myslí si, že je to hračka překládat, když má jedničku z angličtiny, ale pravda je jiná. Kdybych na tom nedělal já, nebylo by dnes přeloženo 76% hry.

mluvil jsem o techto: http://gameschannelinfo.webnode.sk/

01 lis 2012, 20:30
Warman
Warman

Však to je naše stránka.

01 lis 2012, 20:56
Private
Private

Mohol by niekto napísať presný postup, čo treba a ako nainštalovať. Pôvodne mi čeština išla nainštalovať, ale musel som preinštalovať windows a s tých návodov, ktoré som našiel som už úplný magor. Čiže, aké updaty treba dať, aký základ pre češtinu atď. Vopred ďakujem za pomoc.

01 lis 2012, 21:41
Lieutenant
Lieutenant

lopulus píše:
Mohol by niekto napísať presný postup, čo treba a ako nainštalovať. Pôvodne mi čeština išla nainštalovať, ale musel som preinštalovať windows a s tých návodov, ktoré som našiel som už úplný magor. Čiže, aké updaty treba dať, aký základ pre češtinu atď. Vopred ďakujem za pomoc.

tak se mi ozvy na icq, nejlepe

01 lis 2012, 22:17
Lieutenant
Lieutenant

Mannoroth píše:
Však to je naše stránka.

Tak sorry, ale priste, kdyz uz se neco vzda, tak je fajn, kdyz se mi rekne, ze jste to stopli, protoze jsem s tim jeste porad pocital, ze treba pomuzete s tema korekcema a podobne, protoze uz na tom delam docela dlouho a uz zacinam mit pocit, ze delam chyby jen kvuli tomu, ze je toho jeste porad tolik. A slibil jsem ze to do vanoc stihnu dokoncit, tak aby pod stromecek vysla verze, ktera bude uplne v poradku.

01 lis 2012, 22:19
Lieutenant
Lieutenant

Jak by někdo přeložil třeba toto, kdyz nikdo nevi, co za vetu bude pred tim?

~z~the insanity that comes with losing the life you had built.

01 lis 2012, 22:25
Warman
Warman

Třeba takhle: "Šílenství, které přijde se ztrátou života, který sis vybudoval."

A neříkej mi, že si nevíš rady s takovou lehkou větou?

01 lis 2012, 22:35
Lieutenant
Lieutenant

Mannoroth píše:
Třeba takhle: "Šílenství, které přijde se ztrátou života, který sis vybudoval."

A neříkej mi, že si nevíš rady s takovou lehkou větou?

ne - ja uz ji mam preloženou, ale jde o to ze ta veta neni cela - proto zacina malym pismenem a nevis co bude pred ni. jen chci vysvetlit, ze proste jde o to ze tu navaznost, se da pred korekcema a ruznyma upravama spatne zarucit

01 lis 2012, 22:57
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]