|
Právě je 06 úno 2025, 07:15
|
CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!
|
Autor |
Zpráva |
Sensor
Helper
|
Re: CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!
instalační verze ze skidrow jede ..co s tím děláte to by mě zajímalo
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
14 lis 2012, 12:29 |
|
|
watzke
Private 1 st class
|
ORIGO mi jede,SKIDROW nikoliv,spusti se to a zustane to na cerne obrazovce,nevim,cim to muze byt.
|
14 lis 2012, 13:59 |
|
|
spider56--
Private
|
ZOMBIE!!! prosim vás jak rozchodit zombíky? :-) singl funguje bez problému ale když chci hrát zombie tak se to připojuje na steam ...díky za odpovědi
|
14 lis 2012, 17:36 |
|
|
ivanvarl
Private
|
Neviem ci to niekomu pomoze,ale mal som Win8 32bit a hra mi nesla,cierna obrazovka a "prestal pracovat"...Dnes som preinstaloval na Win8 64bit a zatial to slape bez akych kolvek problemov a bez blokovania firewall a posunutia casoveho pasma.Tak mozno bude problem tam.
|
14 lis 2012, 17:39 |
|
|
Lord Boos
Private
|
Lidi ja to normalně nainstalovat verzi od SKIDROW zapnul a hral.. uplně krasně vše na full a pak když jsem to vypnul a po chvily chtěl zase hrát tak jsem zapnul a mam jen černou obrazovku.. zombie a mp mi jde zapnout normalně.. nevíte někdo co stim? :-(
|
14 lis 2012, 18:57 |
|
|
NoEntry/CZ
Private
|
GregusAdam píše: Custe borci ja to stahl dal crack a nic to nedelalo... tak jsem vzal a stahl tenhle crack http://thepiratebay.se/torrent/7821605/Call_of_Duty_Black_Ops_II_CrackFix_Repack-SKIDROW a potom nainstaloval steam... ani jsem ten steam nepustil jen nechal aktualizovat.. no a pak se mi to strasne sekalo ta hra ale to byl problem ze jsem ji mel nekolikrat spustenou.. ted ji hraju na plne detajly na WIN 7 x64 a pohodka... nic jsem nedelal zvlastniho proste instalace hry a pak ten crack v odkazu a pak jen spustit...nic jsem nezakazoval ve firewallu. snad vam to pojede:) jinak ISO ma 14.3 GB jen kdyby jste chteli vedet jakou mam verzi preju hodne uspechu!!! Mám stejnou release, zkusil jsem všechny možnosti cracku (i tu tvoji), časové pásmo, steam mám, nejnovější beta ovladače na NVidiu též a pořád černá obrazovka... Podle mě si to nerozumí s Win7 64bit... :-(
|
14 lis 2012, 20:30 |
|
|
pizuu
Private
|
Ja mam Win7 64-bit a pred pol hodinou som to rozchodil. Moj postup: - instal Black Ops 2 - cracknutie pomocou crackfix-u - instal beta drivers Nvidia - instal Stream - spustenie a prihlasenie do Stream-u, prechod do Offline modu!!! - vypnutie pripojenia na net - spustenie hry - play
|
14 lis 2012, 22:43 |
|
|
3az20znaku
Private
|
hm tak me to taky uz nejde, zkousel sem uplne vsechny navody myslitelny i nemyslitelny co jsem kde na netu nasel, jednou se to rozjelo, asi po 4 hodinach zkouseni ruznych postupu a reinstalaci hry, systemu, ovladacu, hral jsem do treti mise s tema konama, potom jsem hru vypnul a ted uz se dostanu jen na logo dolby a nekdy i tak cca do pulky intra (a nekdy ani logo dolby nenaskoci) ale pak black screen a hra prestane odpovidat, uz nevim co s tim, zkousel sem fakt uplne vsechno, stravil jsem nad tim asi 10 hodin w7 64bit sp1 nvidia beta 310.54 steam offline net vyplej zmeneny datum a casovy pasmo
|
15 lis 2012, 04:30 |
|
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Když jsem to včera nainstaloval, tak mi to nešlo spustit kvůli souboru steam.reg. Tak jsem stáhl crackfix, překopíroval a už to jelo v pohodě. Včera večer to šlo v pohodě až do 3. mise, kde na konci jedete s ostatními na koni proti tanku, ten vás sejme, potom ho zničíte a obraz se mi sekl u hlášky "Kravchenko...must die", ale zvuk jel dál a naštěstí se mi to uložilo před další misi. Tak jsem hru vypl, znova zapnul a normálně se ukazovala další mise. Tak si říkám, že je všechno v pořádku, vypl jsem hru a šel spát. No a dneska ráno jsem chtěl pokračoval, ale ta hra si asi dělá, co chce, protože si během intra padá, kdy chce. Vůbec mě nechce pustit do menu. Dokonce jsem nainstaloval i ten blbej Steam, ale nepomohlo to. Já už fakt nevím, co s tím mám dělat. Mě to připadá, že na to Skidrow v poslední době pěkně s*re. Medal of Honor: Warfighter - nutnost restartovat checkpointy, aby mohla hra správně pokračovat a o těch pádech nemluvě. Painkiller: Hell and Damnation - nemožnost pustit hru ze složky se hrou, jedině přes Start Menu nebo přes vytvořenou ikonu na ploše instalátorem. Call of Duty: Black Ops 2 - viz. nahoře. Edit: Tak možná už jsem přišel na to, jak hru opět spustit. Udělal jsem toto: 1. Nainstaloval hru. 2. Nakopíroval normální crack (ne crackfix) do složky se hrou a přepsal soubory. 3. Nakopíroval crackfix do složky se hrou a přepsal soubory (ten s tím souborem steam.reg) 4. Pro jistotu nainstaloval Steam. 5. Spustil soubor steam.reg a přidal klíče do registru. 6. A teď to nejdůležitější - změnil datum z 15.11. na 13.11. a hra se spustila a neseklo se mi to během načítání. Ale ještě bych se neradoval - může to být náhoda a až se odpoledne k tomu vrátím, už to nemusí fungovat. A proč zrovna na 13.11.? Pročetl jsem si komentáře a všiml si, jak se tady Generation chlubí, že už to dohrál. Tak mě napadlo změnit datum na datum, kdy hra vyšla a funguje to (zatím).
|
15 lis 2012, 07:45 |
|
|
Sensor
Helper
|
jak píšeš tak ale každej s tím neměl takovej problém to bylo jen u někoho tak jak můžeš vědět že za to může skidrow .. medal stačil jen nakopírovat do program files a jelo to ..Painkiller šel spustit i ze složky se hrou ale skidrow se zapoměl zmínit že se nespouští přímo přes exe hry ale z dávkovýho souboru Kaos kterej byl taky v tý složce ale docela nenápadnej jako ostatní soubory takže ho mohl každej přehlídnout ale na to jsem přišel asi po půl hodině sám a zase vše fungovalo a Call of Duty jsem zase jen nainstaloval ..cracknul ..radši nainstaloval steam a sputil a jelo mě to ..tak myslím že skidrow za to nemůže až na pár věcí co vždycky zapomene zmínit ale na to už vždycky někdo příjde
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
15 lis 2012, 09:21 |
|
|
Flashik
Private
|
Mám také problém. Zapnui hru najede prvni reklama, druha potom jeste chvilku video ašup a sekne se to. Napiše program přestal pracovat, tak dám ukončít a rozjede se hudba ve hre a nic víc hru už zpátky nemužu maximalizovat Poradte prosím co s tím
|
15 lis 2012, 12:03 |
|
|
pizuu
Private
|
CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!
Takisto mi dnes (15.11.) nešla spustiť hra. Tak som zmenil dátum na 14.11., lebo v ten deň mi hra ešte fungovala. A funguje už aj teraz po zmene dátumu...
|
15 lis 2012, 12:04 |
|
|
pizuu
Private
|
for Flashik Prečítaj si stránky dopredu, je tu pár návodov čo s tým..
|
15 lis 2012, 12:06 |
|
|
Triposukijanga
Private 1 st class
|
Problém s načítáním hry vyřešen! Nutné mít SP1 pokud máte Win7 64xbit,time nastavit na 13.11. Díky všem!!!!
_________________ MB: ASUS TUF PRO GAMING CPU: Intel Core I7 8700k NZXT KRAKEN M22 RAM: 16GB Patriot Viper RGB Series GPU: Gigabite RTX 3080 OC VISION SSD: Patriot Burst SSD 240GB HDD 1-2: 2X Seagate Barracuda 2x1 TB PSU: CORSAIR RM750X
|
15 lis 2012, 13:13 |
|
|
vyhulenec
Private
|
máte tady někdo Windows Vista SP2 64 bitovou verzi ? a rozjeli ste to na tom ? díky za odpoved
|
15 lis 2012, 13:46 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|