fastshare
Zobrazit téma - CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 09:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Další
 CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!

ja som preinštaloval 32 bit windows 8 na 64 bir použil crack 3DM a hrám ...už som asi v 6 misí a hra ešte nepadla.......predtým som sa nedostal ani k úvodnej obrazovke a to som vyskúšal asi všetko od zmeny času po rôzne cracky vrátane toho 3DM.....takže to je asi u každého inak a jednotné riešenie zatial pravdepodobne neexistuje

17 lis 2012, 11:10
Private
Private

Na Win 7 mi vše fungovalo jako hodinky... na Win 8 sem zkusil cokoliv a nemůžu to rozchodit :? :o

17 lis 2012, 13:57
Helper
Helper

vidíš hnedka další důvod proč nechci windows 8 :D

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

17 lis 2012, 14:02
Private
Private

konečně jsem to rozjel. Podle návodu od "Mannoroth" Zkoušel jsem několik cracků a nic. Potom jsem to odinstaloval a nainstaloval STREAM. Nejsem přihlášený. Instalace hry a zavedení cracku. Hra zatím běží bez problémů. Asi je to tým Streamem když ho nemáte nainstalovaný. :)

17 lis 2012, 14:39
Private
Private

Hoši, vidím, že nikdo z vás nemá ten problém co já. Stáhnul jsem hru ze dvou různejch míst a po pár peripetiích se mi ji podařilo spustit bez problémů. Žádný pády během misí nebo tak. Ovšem po dohrání mise, která končí tím, jak nás nechají v poušti a přijde Rezhnov, tak se nechce načíst následující. Doslova to píše: Please build the fast file associated with maps/mp/mp_drone.d3dbsp. Nejsem jedinný, kdo to má. Já myslel, že je to špatným uploadem, ale když to píše i u druhé verze, tak nevím. Díky za případnou radu.

17 lis 2012, 14:43
Sergeant
Sergeant

Citace:
Zcela evidentně cracky:
SKIDROW
COD.BLACK.OPS.II.DATE.FIX.FINAL
Skidrow Call.of.Duty.Black.Ops.2.Proper.Crack.Only-3DM

NEFUNGUJÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Aneb kvůli určitému fixování hry na datum a časové pásmo - když vám to fungovalo včera nebo kdy, nemusí to fungovat dnes. (Widle 7 pro nás co mají visty taky není řešení))
Až budete mít řešení napište ho sem - spousta lidí čeká. Řešení asi nenalezneme, takže na nějakým zahraničním fóru :0

ja to dohral ne vistach s final crackem

17 lis 2012, 15:16
Private
Private

Citace:
Hoši, vidím, že nikdo z vás nemá ten problém co já. Stáhnul jsem hru ze dvou různejch míst a po pár peripetiích se mi ji podařilo spustit bez problémů. Žádný pády během misí nebo tak. Ovšem po dohrání mise, která končí tím, jak nás nechají v poušti a přijde Rezhnov, tak se nechce načíst následující. Doslova to píše: Please build the fast file associated with maps/mp/mp_drone.d3dbsp. Nejsem jedinný, kdo to má. Já myslel, že je to špatným uploadem, ale když to píše i u druhé verze, tak nevím. Díky za případnou radu.

Nejsi jediný, mám úplně ten stejnej problém a taky jsem už stáhnul dva různý uploady a vyzkoušel spoustu cracků. Chybu mi to hází pořád tuhle stejnou... :(

17 lis 2012, 18:20
Warman
Warman

Hra prostě potřebuje normální crack, který bude fungovat každému na každém PC a ne, jak u těch ostatních cracků, které fungují, kdy se jim zachce.

Například já už jsem díky štěstí hru včera dohrál s crackem 3DM, dneska jsem zkusil mise, ve kterých jsem měl předtím problémy s jinými cracky a ty samé problémy se objevili i s tím 3DM crackem.

17 lis 2012, 18:25
Helper
Helper

já měl zase štěstí že mě ten crack fungoval furt a to jsem hru několikrát vypnul a zapnul a furt to jelo ale aspoň že jste to už někdo vyřešil a jede vám to taky :-)

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

17 lis 2012, 18:27
Warman
Warman

To už o tobě víme, že jsi muž štěstěny. :D

Jinak mě hra s tím crackem krásně běží, jenom si padá, kdy chce (většinou na těch samých místech, jako před několika dny).

17 lis 2012, 18:32
Private
Private

mám problém zachránil sem Woodse teď tam kecá a jak dokecá a má začít mise tak to spadne a napíše fatal error zkoušel sem už snad všechny cracky ale nic pořád to spadne jinam WIndows 8 64bit

17 lis 2012, 19:22
Private
Private

Já jsem to rozjel takto Vista SP2:
Chyba v návodu na instalaci hry je opomenutí ŽE SE MUSÍ NAINSTALOVAT STEAM. S tímto crackem mi to (zatím) jede (bez změny data) (ovšem pouze single player, zombie mode padá):
Call.of.Duty.Black.Ops.2.Proper.Crack.Only-3DM

17 lis 2012, 20:30
Private
Private

Zdravím, potřeboval bych radu od těch, co už dohráli ;-)

Jak mohu odemčít různé speciální zbraně a vylepšení? Dočetl jsem se, že musím v určitých misích splnit určité množství výzev. Já ale nevím, co jsou ty výzvy zač. Jak je splnit, kde se k nim dostanu. Pokud s tím máte zkušenosti, tak budu moc rád, když mně poradíte. Díky :-)

17 lis 2012, 22:22
Sergeant
Sergeant

Ma nekdo problemy s propadem FPS?Vim ze je to zase to po***** COD od Treyarch a ze BlackOps 1 byla nejhur optimalizovana hra...ale tohle je jeste horis...ma hrozny propady...a naprd mirit pres miridla nemuzu pac se hra hrozne seka...obcas jede v pohode obcas se trha...je to des a neda se to hrat :/

17 lis 2012, 23:42
Private
Private

Musi byt naistalovany Steam!!!nemusite ho mit ani zapnuty,aby hra jela.a ja se s tim tolik trapil.

18 lis 2012, 11:15
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]