|
Právě je 11 úno 2025, 10:10
|
Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
|
Autor |
Zpráva |
Joska113
Private
|
Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
udělal sem vše podle návodu, ale hra se při potvrzení v uplay ani na po 50tý nechce zapnout nevíte někdo co s tim?
|
20 lis 2012, 18:44 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Killermen
Private
|
Tomaczik2 píše: bregedon píše: a přidal jsi jí do registrů? tzn. spustil jsi soubor czech.reg co byl u češtiny a potvrdil? jo udělal jsem všechno podle navodu co je v novimkach tam nakonci Prepsali se ti spatne registry,tak je musis prepsat rucne Start - do vyhledavani regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed 3 a Language prepis Russian na Czech a melo by to kalit v pohode... Nedekuj
Naposledy upravil Killermen dne 03 dub 2015, 17:04, celkově upraveno 1
|
20 lis 2012, 18:55 |
|
leito985
Private
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo problém se sekáním nebo tak .. at zvolím jakýkoliv nastavení tak pořád stejně fps (15). Předchozí díly jsem hrál převážně vše na max. Konfigurace: AMD Phenom II X4 840 (3,4 Ghz), HD 4870 Vapor-X 1GB, 4GB ram, 650W zdroj. DirectX i ovladače jsem aktualizoval. Díky za každou radu.
|
20 lis 2012, 19:36 |
|
Tomaczik2
Private
|
Killermen píše: Tomaczik2 píše: bregedon píše: a přidal jsi jí do registrů? tzn. spustil jsi soubor czech.reg co byl u češtiny a potvrdil? jo udělal jsem všechno podle navodu co je v novimkach tam nakonci Prepsali se ti spatne registry,tak je musis prepsat ruce Start - do vyhledavani regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed 3 a Language prepis Russian na Czech a melo by to kalit v pohode... Nedekuj ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Parada diky moc
|
20 lis 2012, 20:37 |
|
sekyczczcz
Private
|
Lidi ja mám takový speciální problem .... hru sem nainstaloval .. .všecko funguje jak má ... všechno se uloží krása ... ale ... když chcu vypnout PC ... vyhodí mi to Bluescreen ... ted to dělá pokaždé když vypínám PC ... zkoušel sem tu hru i odinstalovat aji Uplay ... ale pokaždý to dělá ... neví někdo co s tím ?
|
20 lis 2012, 21:03 |
|
chimaero
Private 1 st class
|
jak sakra vybrat pisoli? proste najednou nestrili a nejde vybrat ani ve vyberu zbrani...jen pest,mec a dyky...a ani ta musketa ze zeme nejde pouzivat...wtf?
|
20 lis 2012, 21:25 |
|
ricisss
Private 1 st class
|
ricisss píše: Zdravím Potřeboval bych pomoc. Nejsem první kdo přichází s tímhle problémem. Hned po úvodní textu ( o tom že tvůrci jsou mnoha náboženských vyznání atd...) se mi hra zasekne a neodpovídá. Taky jsem se tu dočetl že při zapnutí hry na sekudárním grafickém adaptéru by to mělo jít. Vskutku, pokud ASC zapnu při nastavení že má ovladač preferovat integrovanou grafickou kartu tak se hra sice zapne, ale samozřejmě integrovaná karta nemá ani zdaleka dostatečný výkon ke hraní, prohlédl jsem úvodní video a když mám vejít do jeskyně tak mám přibližně 5 FPS.
Nemohl by mi s tímhle problémem někdo prosím pomoci ? Děkuju. Pomůže mi někdo prosím? Jsem z toho zoufalý, celá herní série ASC je pro mě srdcovka.
|
21 lis 2012, 00:10 |
|
Burnys
Corporal
|
sekyczczcz píše: Lidi ja mám takový speciální problem .... hru sem nainstaloval .. .všecko funguje jak má ... všechno se uloží krása ... ale ... když chcu vypnout PC ... vyhodí mi to Bluescreen ... ted to dělá pokaždé když vypínám PC ... zkoušel sem tu hru i odinstalovat aji Uplay ... ale pokaždý to dělá ... neví někdo co s tím ? Ty ... asi ... rad ... pises ... tecky ... zkontroluj ... jestli ... nemas ... v ... pocitaci ... viry.
_________________ Systém: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5-4440 GPU: Sapphire R9 270X DUAL-X 2GB Deska: MSI B85-G41 Paměť: Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W OEM
|
21 lis 2012, 00:11 |
|
Burnys
Corporal
|
ricisss píše: ricisss píše: Zdravím Potřeboval bych pomoc. Nejsem první kdo přichází s tímhle problémem. Hned po úvodní textu ( o tom že tvůrci jsou mnoha náboženských vyznání atd...) se mi hra zasekne a neodpovídá. Taky jsem se tu dočetl že při zapnutí hry na sekudárním grafickém adaptéru by to mělo jít. Vskutku, pokud ASC zapnu při nastavení že má ovladač preferovat integrovanou grafickou kartu tak se hra sice zapne, ale samozřejmě integrovaná karta nemá ani zdaleka dostatečný výkon ke hraní, prohlédl jsem úvodní video a když mám vejít do jeskyně tak mám přibližně 5 FPS.
Nemohl by mi s tímhle problémem někdo prosím pomoci ? Děkuju. Pomůže mi někdo prosím? Jsem z toho zoufalý, celá herní série ASC je pro mě srdcovka. Zkus odehrat nejakej cas na tech 5fps a pak prepnout zpatky, nebo naistaluj update 1.01, nebo zkus aktualizovat ovladace graficky karty, nebo stahni jinou verzi hry.
_________________ Systém: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5-4440 GPU: Sapphire R9 270X DUAL-X 2GB Deska: MSI B85-G41 Paměť: Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W OEM
|
21 lis 2012, 00:13 |
|
Whiler
Private 1 st class
|
Zdravím, mám takový problém s ukládáním, normálně sem dohrál, vypnul a dnes zase zapnul, chci si načíst uloženou hru, ale píše mi to "poškozené uložení". Co s tím ? Nechce se mi to hrát zase znova..
|
21 lis 2012, 14:54 |
|
TheCodeX
Private
|
Čau, mám stejný problém se seknutím... Když se snažím hru spustit tak se mě to sekne při obrazovce kde je napsaný kdo se na tom podílel atd... Zkoušel jsem spouštět jako správce, jinou kompatibilitu a nic... Funguje to jedině na interní grafiku ale na tu se to fakt nedá hrát :-(, ovladače grafiky mám nejnovější, windows 7 home
|
21 lis 2012, 15:39 |
|
sekyczczcz
Private
|
Burnys píše: sekyczczcz píše: Lidi ja mám takový speciální problem .... hru sem nainstaloval .. .všecko funguje jak má ... všechno se uloží krása ... ale ... když chcu vypnout PC ... vyhodí mi to Bluescreen ... ted to dělá pokaždé když vypínám PC ... zkoušel sem tu hru i odinstalovat aji Uplay ... ale pokaždý to dělá ... neví někdo co s tím ? Ty ... asi ... rad ... pises ... tecky ... zkontroluj ... jestli ... nemas ... v ... pocitaci ... viry. Právě sem Celej PC projel vyauktualizovaným Esetem ... takže vir asi nemam ... co dál tě napadá ?
|
21 lis 2012, 15:41 |
|
ricisss
Private 1 st class
|
Burnys píše: ricisss píše: ricisss píše: Zdravím Potřeboval bych pomoc. Nejsem první kdo přichází s tímhle problémem. Hned po úvodní textu ( o tom že tvůrci jsou mnoha náboženských vyznání atd...) se mi hra zasekne a neodpovídá. Taky jsem se tu dočetl že při zapnutí hry na sekudárním grafickém adaptéru by to mělo jít. Vskutku, pokud ASC zapnu při nastavení že má ovladač preferovat integrovanou grafickou kartu tak se hra sice zapne, ale samozřejmě integrovaná karta nemá ani zdaleka dostatečný výkon ke hraní, prohlédl jsem úvodní video a když mám vejít do jeskyně tak mám přibližně 5 FPS.
Nemohl by mi s tímhle problémem někdo prosím pomoci ? Děkuju. Pomůže mi někdo prosím? Jsem z toho zoufalý, celá herní série ASC je pro mě srdcovka. Zkus odehrat nejakej cas na tech 5fps a pak prepnout zpatky, nebo naistaluj update 1.01, nebo zkus aktualizovat ovladace graficky karty, nebo stahni jinou verzi hry. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Ovladače jsem aktualizoval před necelým týdnem, část jsem odehrál a nepomohlo a hru jsem nechal vyupdatovat. Bohužel stále nic. a stahovat celou hru znovu ... :-/ Nenajde se někdo kdo by mě zachránil ? :-(
|
21 lis 2012, 16:23 |
|
marablind
Private
|
Nevíte kam se ta hra ukládá pls ?
|
21 lis 2012, 16:47 |
|
AgEnT47Cz
Private
|
POMOC!!! xD Hra se uklada do slozky kde je nainstalovany UGL neboli Uplay, kterej sem prave (neptejte se proc) odinstaloval xD, prosim pomozte mi nekdo, kdo jste nekde pobliz toho jak si jako CONNOR poprve obleknu oblecek assassina, presne tam jsem skoncil, navic sem mel vsude plnou synchronizaci xD, prosim uploadnete to nekdo sem (nebo mi napiste a domluvime se), zatim se mi s vypetim vsech sil nepodarilo nikde nalezt download nejakych savu. Prosiiim pomozte xD!!!
|
21 lis 2012, 19:30 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|