fastshare
Zobrazit téma - Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 10:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
 Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!! 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Příspěvek Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!

Mě teda hra jde - jako že nepadá apod, ale problém mám s velkým poklesem FPS. normálně jedu 60 fps a potom zničeho nic najednou velkej pád až na 14 fps. Snižoval jsem detaily a i na rozlišení 800x600 se to seká. Nejnovější ovladače nepomohli. Koukal jsem, že plno lidem to dělá taky i přes to, že mají silnou sestavu. Nikde jsem bohužel nenašel řešení.

22 lis 2012, 23:16
Private
Private

Mam verzi od Theta . Muze mi nekdo vysvetlit, proc nemohu hybat mysi a chodit ?? nereaguje nic.. vylezu na zacatku z toho auta, a nic nereaguje ! ... ma nekdo stejny problem a vi jak ho resit ? DIk

23 lis 2012, 01:45
Private
Private

po 2 dnech jsem na to prisel, mel jsem celou dobu zapojeny gamepad :D:D takze Fail..

23 lis 2012, 01:47
Private
Private

Zdarec stahl sem AC3-THETA verzi. Vše funguje až na to že nemůžu nikde nastavit rozlišení :( nevíte někdo co s tím?? Jede mi jen 640x480

23 lis 2012, 08:20
Private
Private

ricisss píše:
ricisss píše:
Zdravím Potřeboval bych pomoc.
Nejsem první kdo přichází s tímhle problémem. Hned po úvodní textu ( o tom že tvůrci jsou mnoha náboženských vyznání atd...) se mi hra zasekne a neodpovídá.
Taky jsem se tu dočetl že při zapnutí hry na sekudárním grafickém adaptéru by to mělo jít. Vskutku, pokud ASC zapnu při nastavení že má ovladač preferovat integrovanou grafickou kartu tak se hra sice zapne, ale samozřejmě integrovaná karta nemá ani zdaleka dostatečný výkon ke hraní, prohlédl jsem úvodní video a když mám vejít do jeskyně tak mám přibližně 5 FPS.

Nemohl by mi s tímhle problémem někdo prosím pomoci ?
Děkuju.

Pomůže mi někdo prosím? Jsem z toho zoufalý, celá herní série ASC je pro mě srdcovka.

Tak si to kup když je to pro tebe srdcovka a nekraď ji..

23 lis 2012, 15:31
Private 1 st class
Private 1 st class

Lerak471 píše:
ricisss píše:
ricisss píše:
Zdravím Potřeboval bych pomoc.
Nejsem první kdo přichází s tímhle problémem. Hned po úvodní textu ( o tom že tvůrci jsou mnoha náboženských vyznání atd...) se mi hra zasekne a neodpovídá.
Taky jsem se tu dočetl že při zapnutí hry na sekudárním grafickém adaptéru by to mělo jít. Vskutku, pokud ASC zapnu při nastavení že má ovladač preferovat integrovanou grafickou kartu tak se hra sice zapne, ale samozřejmě integrovaná karta nemá ani zdaleka dostatečný výkon ke hraní, prohlédl jsem úvodní video a když mám vejít do jeskyně tak mám přibližně 5 FPS.

Nemohl by mi s tímhle problémem někdo prosím pomoci ?
Děkuju.

Pomůže mi někdo prosím? Jsem z toho zoufalý, celá herní série ASC je pro mě srdcovka.

Tak si to kup když je to pro tebe srdcovka a nekraď ji..

Některé díly už koupené mám ale momentálně chodím na střední školu a zvedly se mi výdaje takže už to je velká spousta peněz.
Navíc mi to nepřijde jako problém který by vyřešila originální kopie hry, pravděpodobně si přeformátuju počítač. A snad to pak půjde.

Veškeré moje uploady nejsou určeny k jakékoli nelegální činnosti a jsou jen informativní, za jakékoli nelegální činnosti nenesu žádnou odpovědnost.

Moje hry jsou plně funkční a mnou skoušené, pokud budou linky death nepište mi o reupload.

23 lis 2012, 15:50
Private 1 st class
Private 1 st class

Tak tedy problém vyřešen.
Pomohla aktualizace driverů grafické karty na Beta verzi.

Veškeré moje uploady nejsou určeny k jakékoli nelegální činnosti a jsou jen informativní, za jakékoli nelegální činnosti nenesu žádnou odpovědnost.

Moje hry jsou plně funkční a mnou skoušené, pokud budou linky death nepište mi o reupload.

Naposledy upravil ricisss dne 24 lis 2012, 16:42, celkově upraveno 1

23 lis 2012, 17:37
Private
Private

Ahoj kluci prosim nema tu nekdo DLC? Dekuji moc

23 lis 2012, 21:38
Private
Private

Prosím kam se ukládají savy z verze Theta?
a nevíte kde sehnat unlocker na dlc? díky

24 lis 2012, 02:59
Sergeant
Sergeant

Taky by mě zajímalo, kam to ukládá Theta. Uvedená cesta neplatí, protože Theta vůbec nejde přes Launcher a ve hře se to při mazání profilu komplet zasekne a hru musim sestřelit násilím.

24 lis 2012, 09:04
Private
Private

Ahoj..jak si to pročítám, tak vidím, že s mým problémem se ještě nikdo nesetkal. Každopádně udělal jsem vše podle návodu (včetně češtiny), nicméně hra je v ruštině. Zkoušel jsem přepsat registry, ve kterých je ale napsaný us. No nevadí, dal jsem tam Czech a hra je stále v ruštině...

24 lis 2012, 16:04
Private
Private

ahoj, tak koukám, že můj problém tu taky nikdo ještě neřešil. Když dojedu poprvé do Ameriky a mám dojít k Benjaminovi Franklynovi do obchodu, tak vstoupim do obchdu a hned se mi hra sekne a hodí mi to černou obrazovku... musim natvrdo restartovat, protože nic jinýho nepomáhá. Stahoval jsem už od 3 různých lidí a pokaždé to samé. Zkoušel jsem dát i grafiku na minimum, ale stejně se to sekne po vstupu do obchodu. Díky za jakoukoliv radu.

24 lis 2012, 16:41
Private
Private

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR NA SOUBOR UPLAY.EXE KTERÝ MÁ VELIKOST 100KB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A IKONU HALFLIFE JE TO VIRUS KTERÝ ZAČNE ZPŮSOBOVAT MODROU SMRT PŘI VYPÍNÁNÍ PC , NAHRAJE SE DO C:/USERS/USERNAME/DRIVERS A DO C:/SETUP.EXE A AUTORUN.INI JAKO SKRYTÁ SLOŽKA (OVLÁDACI PANELY - MOŽNOSTI SLOŽKY - ZOBRAZOVAT SKRYTÉ CHRÁNĚNÉ SOUBPRY OPERAČNÍHO SYSTÉMU)KTERÁ OBSAHUJE SOUBORY MSCONFIG.EXE A EXPLORER.EXE , PO RESTARTU ROVNOU DO TOHOTO UMÍSTĚNÍ A JDOU SMAZAT NESMÍTE PUSTIT WEBOVÝ PROHLÍŽEČ JINAK SE AKTIVUJE A V SPRÁVCI ÚLOH VYDÍTE 2 X PROCES EXPLORER.EXE TEN S OZNAČENÍM WINDOWS STARTUP APLICATIOMN JE VIRUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 lis 2012, 18:43
Private
Private

Zdravim, stahnul jsem nejakou ruskou verzi pres torrenty, pouzil crack theta nahodil cestinu a vse makalo jak ma... jen ve videich meli postavy ruzne barevny vlasy ale pri hre to nedelalo, dohral sem to tak na 18 procent pak hra zacala tak jednou za hodku padat a ted asi po tretim padu mi zmizel save? Any ideas? Tohle neukladani mi delal i brotherhood a do uplay sem zadnej profil nevytvarel ani neprihlasoval... normalne to fungovalo a ted je to v pici... nechci to zas znovu rozehravat aby mi pak zase zmizel save, nekdo nejaky napad jak se tomu vyhnout? Diky

24 lis 2012, 22:22
Sergeant
Sergeant

cetto píše:
Ahoj..jak si to pročítám, tak vidím, že s mým problémem se ještě nikdo nesetkal. Každopádně udělal jsem vše podle návodu (včetně češtiny), nicméně hra je v ruštině. Zkoušel jsem přepsat registry, ve kterých je ale napsaný us. No nevadí, dal jsem tam Czech a hra je stále v ruštině...

V adresáři hry najdi soubor localization.lang a edituj ho třeba v notepadu. Jakýkoliv podivný znaky přepiš na "CZE" (s mezerou před tim)

25 lis 2012, 00:22
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]