Repete návraty - CD 9_Spev Martin Jakubec,Dušan Grúň INFO:
Rok vydání / Release date: 2010
Žánr / Genre : POP/Popular
Datový tok / Bitrate: 320 kbps CBR
Formát / Format: MP3
Velikost / Size: 164.43 MB
BEZ HESLA / NO PASS
TRACKLIST:
CD 901. Pod našima okny * Prídi ty šuhajko
02. Prídi Janik premilený
03. Vy stromčeky okolo Rajčianky
04. Tam hore na vŕšku
05. Horehron,dolehron * Od včera večera 3:03
06. Anča rapavá - zmes * Anča rapavá * Javorinka šedivá * Dolina,dolina * Borovka,borovka
07. Do rána je malá chvíľa - zmes * Krčmárik maličký * Svieti mesiac o polnoci *Čerešničky,čerešne
08. Na Kráľovej holi
09. Na tej Detve - zmes * Trenčín dolinečka * Ej,padí padá rosička * Močila konop *Nepi Jano
10. Keď som bol ja malý chlapec - zmes * Chodila dievčina po hore * Ani sa ma nepýtaj * Moja postielenka * Jedna ruže dve ruže * Biela ruža rozkvitala * Javorník,Javorník * Neoriem,nesejem * Vozí gazda vozí hlinu
11. Slovenská zmes * Slováci sme od rodu * Slovák som ja narodený * Šablička brúsená *Hej Slováci! * Slovensko moje
12. Beťársky turbomix * Tri dni ma naháňali * Detviansky žandári * Ej,javor javor * Ó,dua lajne * Šup sem – šup tam
13. Vínko, vínko drinkmix * Vínko,vínko vínko červené * Od večera do rána * Ani tak nebolo,ani tak nebude * Aj tí naši píjavali
14. Ej hora, hora - zmes * Po nábreží koník beží * V richtárovej studni * Vyrástla lipka
15. Darmo ma mamička - zmes * Dievča,dievča čože to máš * Do hory ma poslali * Dievčatko Oravskou * Mám ja hrušku