fastshare
Zobrazit téma - Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 04:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další
 Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!! 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Příspěvek Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!

Henry Proper píše:
Zdravim, stahnul jsem nejakou ruskou verzi pres torrenty, pouzil crack theta nahodil cestinu a vse makalo jak ma... jen ve videich meli postavy ruzne barevny vlasy ale pri hre to nedelalo, dohral sem to tak na 18 procent pak hra zacala tak jednou za hodku padat a ted asi po tretim padu mi zmizel save? Any ideas? Tohle neukladani mi delal i brotherhood a do uplay sem zadnej profil nevytvarel ani neprihlasoval... normalne to fungovalo a ted je to v pici... nechci to zas znovu rozehravat aby mi pak zase zmizel save, nekdo nejaky napad jak se tomu vyhnout? Diky

poskytl jsi málo informací, takže ti neřeknu proč to padá, nebo mizí save... "barevný vlasy" by ale moh' vyřešit patch...

25 lis 2012, 00:24
Private
Private

Jaky informace ti chybi?

25 lis 2012, 00:31
Private
Private

Taktéž mám poškozený save a trošku dost mě to naštvalo v tom ohledu, že nerad hraju něco 2x a najednou musim jet od začátku ? :? to snad ne. Má někdo nějaký nápad jak to vyřešit ?

25 lis 2012, 00:32
Sergeant
Sergeant

Henry Proper píše:
Jaky informace ti chybi?

Četl jsem moc rychle, nic tam nechybí. Kombinace, kterou zmiňuješ (Ruská verze hry + THETA) mi fungovala bezvadně. Hra jedinkrát nespadla, jedinkrát se nezasekla, a nikdy mi nezmizel save. Barevný vlasy, který taky zmiňuješ se mi objevily po prvním spuštění hry.. navíc se mi při startu nový hry přehodil jazyk dabingu z angličtiny na "nic". Hru jsem hned sestřelil a nechal jsem ji, ať si stáhne patch (1.01) . Pak už se tyhle problémy neopakovaly a hru jsem naprosto v pohodě dohrál. Jediný problém, který mi nastal byl ten, že jsem naopak založené profily nemohl mazat (hra po potvrzení smazání zmrzla a ke smazání nedošlo). Teď jedu na verzi kterou jsem si stáhl přímo ze stránek Skidrow (vč. jejich cracku). Instalátor mi hned na úvod nabídl češtinu; Hra má crack provedený stejně, jako poslední verze u Revelations, kde se daly hrát i "Desmondovy vzpomínky". Tzn. spustí se launcher v off-line režimu na off-line profil "SKiDROW" a jenom kliknu na "hrát". Zatim šlape skvěle.

25 lis 2012, 03:59
Private
Private

Nemůžete někdo uploadivat save pls?

25 lis 2012, 06:16
Private 1 st class
Private 1 st class

wojachki píše:
Mě teda hra jde - jako že nepadá apod, ale problém mám s velkým poklesem FPS. normálně jedu 60 fps a potom zničeho nic najednou velkej pád až na 14 fps. Snižoval jsem detaily a i na rozlišení 800x600 se to seká. Nejnovější ovladače nepomohli. Koukal jsem, že plno lidem to dělá taky i přes to, že mají silnou sestavu. Nikde jsem bohužel nenašel řešení.

Mam stejny problem,hraju to na notesu a vse v pohode FPS se pohybuje kolem 20-40 coz na notes neni spatny a mel jsem stoho radost ze je to hratelny.....ale po chvily hrani fps spadne az treba na 5-10 fps a trva to nekolik sekund,zhruba 30-40 pak hra zase vpoho bezi a po chvily zase a zase porad dokola.....Je to dost otravny ale nic jineho mi nezbejva nez to tak hrat protoze uz si s tim nevim rady.....Zkousel jsem uz nanaset i novou teplovodivou pastu na CPU a i na GPU ale porad stejny....tak nevim....Pokud by si stim nekdo vedel rady tak pls o pomoc :)))

25 lis 2012, 06:37
Private
Private

Deph_dc píše:
ahoj, tak koukám, že můj problém tu taky nikdo ještě neřešil. Když dojedu poprvé do Ameriky a mám dojít k Benjaminovi Franklynovi do obchodu, tak vstoupim do obchdu a hned se mi hra sekne a hodí mi to černou obrazovku... musim natvrdo restartovat, protože nic jinýho nepomáhá. Stahoval jsem už od 3 různých lidí a pokaždé to samé. Zkoušel jsem dát i grafiku na minimum, ale stejně se to sekne po vstupu do obchodu. Díky za jakoukoliv radu.

Nevíte prosím Vás někdo co s tim ? Zkoušel jsem snad už všechno, změnit jazyk, rozlišení, zkusit si před tím proběhnout kus města, ale stále to padá po vstupu do obchodu, kde si mám koupit meč a pistoli. :( Prosím o pomoc !!!

25 lis 2012, 09:51
Master Sergant
Master Sergant

Ladick91 píše:
Taktéž mám poškozený save a trošku dost mě to naštvalo v tom ohledu, že nerad hraju něco 2x a najednou musim jet od začátku ? :? to snad ne. Má někdo nějaký nápad jak to vyřešit ?

Ja nevim me se 2x posrali savy ale vzdy jsem to opravil (u skidrow verze) zkus si nejak hrat s reaktivaci jakoze das online mod vypnes rekne ti to o cd klic takze vypnes cracknes uplay aktivujes vypnes a znovu pustits a hrajes :)

25 lis 2012, 10:28
Private 1 st class
Private 1 st class

drate píše:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR NA SOUBOR UPLAY.EXE KTERÝ MÁ VELIKOST 100KB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A IKONU HALFLIFE JE TO VIRUS KTERÝ ZAČNE ZPŮSOBOVAT MODROU SMRT PŘI VYPÍNÁNÍ PC , NAHRAJE SE DO C:/USERS/USERNAME/DRIVERS A DO C:/SETUP.EXE A AUTORUN.INI JAKO SKRYTÁ SLOŽKA (OVLÁDACI PANELY - MOŽNOSTI SLOŽKY - ZOBRAZOVAT SKRYTÉ CHRÁNĚNÉ SOUBPRY OPERAČNÍHO SYSTÉMU)KTERÁ OBSAHUJE SOUBORY MSCONFIG.EXE A EXPLORER.EXE , PO RESTARTU ROVNOU DO TOHOTO UMÍSTĚNÍ A JDOU SMAZAT NESMÍTE PUSTIT WEBOVÝ PROHLÍŽEČ JINAK SE AKTIVUJE A V SPRÁVCI ÚLOH VYDÍTE 2 X PROCES EXPLORER.EXE TEN S OZNAČENÍM WINDOWS STARTUP APLICATIOMN JE VIRUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam modrou smrt ale pořád se mi nedaři najit ty dvě složky ač sem si v nastaveni dal zobrazit i skryte složky .... neviš kde by mohl byt haček ?

25 lis 2012, 11:43
Private
Private

Prosím kam se ukládají savy z verze Theta?
a nevíte kde sehnat unlocker na dlc? díky

25 lis 2012, 12:37
Sergeant
Sergeant

Deph_dc píše:
Deph_dc píše:
ahoj, tak koukám, že můj problém tu taky nikdo ještě neřešil. Když dojedu poprvé do Ameriky a mám dojít k Benjaminovi Franklynovi do obchodu, tak vstoupim do obchdu a hned se mi hra sekne a hodí mi to černou obrazovku... musim natvrdo restartovat, protože nic jinýho nepomáhá. Stahoval jsem už od 3 různých lidí a pokaždé to samé. Zkoušel jsem dát i grafiku na minimum, ale stejně se to sekne po vstupu do obchodu. Díky za jakoukoliv radu.

Nevíte prosím Vás někdo co s tim ? Zkoušel jsem snad už všechno, změnit jazyk, rozlišení, zkusit si před tím proběhnout kus města, ale stále to padá po vstupu do obchodu, kde si mám koupit meč a pistoli. :( Prosím o pomoc !!!

zkoušel jsi měnit i crack? takový problémy nejbejvaj způsobený hrou, ale crackem.

25 lis 2012, 12:40
Sergeant
Sergeant

tomasak píše:
Ladick91 píše:

Ja nevim me se 2x posrali savy ale vzdy jsem to opravil (u skidrow verze) zkus si nejak hrat s reaktivaci jakoze das online mod vypnes rekne ti to o cd klic takze vypnes cracknes uplay aktivujes vypnes a znovu pustits a hrajes :)

U Skidrow cracku, kterej mám já se Uplay vůbec necrackuje... Crack se nahraje kompletně jen a pouze do složky se hrou vč. vlastního launcheru. Launcher, kterej se instaluje do program files nezávisle na hře, se vůbec nespouští. Stejně jako to bylo u Revelations.

Zkusim svůj první upload :D
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Link vyprší asi 11. 12. 2012

25 lis 2012, 12:46
Sergeant
Sergeant

Neni nejakej opravnej patch na optimalizaci nebo tak? ja jen ze na to ze mam 6970 se to celkem dost seka :/

25 lis 2012, 13:15
Sergeant
Sergeant

Kapr99 píše:
Neni nejakej opravnej patch na optimalizaci nebo tak? ja jen ze na to ze mam 6970 se to celkem dost seka :/

Jestli už tam máš oficiální 1.01 patch, tak zkus jinej crack... Mě to na GTX 280 (zhruba o polovic slabší co do výkonu, než tvoje) jede naprosto plynule.

25 lis 2012, 16:03
Private
Private

Čauky, zkontrolujte si, jestli máte hru zablokovanou ve Firewallu, pokud ne, hru to neuvěřitelně seká a zpomaluje a dost často to padá. Jinak ruská verze + Theta crack, bez blokace hra běžela a padala, s blokací plynule a bez pádů.

25 lis 2012, 20:24
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]