Autor |
Zpráva |
sgt.Libor
Private
|
Re: Hitman Absolution Zde můžete řešit všechny PROBLÉMY se h
foredako píše: Zdravím,hru jsem si stahl cracknul ale jakmile kliknu na zástupce hrá se chvíli načíta a pak nic.Prostě se nic nestane a hra se nenačte ,chyba neviskočí nic.Cracků jsem stahl asi 10 a updatoval jsem vše.Díky za rady.. Hej me to dela taky ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Vubec nikde nemuzu prijit jak to vyresit.
|
24 lis 2012, 14:22 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Wez Groove
Private 1 st class
|
Tomikk.90 píše: sixabove píše: Zdravim vsechny,lidi nejde mi zapnout,napise mi to hitman 5 prestal pracovat...uz nevim co stim,vsechny cracky jsem vyzkousel a porad jsem tam kde jsem byl.Tak pokud by nekdo prisel na to jak tohle rozlousknout,byl bych fakt rad...Btw. mel jsem mrte verzi a konecne jsem kapl na jednu jedinou ktera sla instalnout ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )) ale zase nejde zapnout ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) co máš za OS? Hele mam Win 7 64bit Ultimate
|
24 lis 2012, 14:24 |
|
sgt.Libor
Private
|
sgt.Libor píše: foredako píše: Zdravím,hru jsem si stahl cracknul ale jakmile kliknu na zástupce hrá se chvíli načíta a pak nic.Prostě se nic nestane a hra se nenačte ,chyba neviskočí nic.Cracků jsem stahl asi 10 a updatoval jsem vše.Díky za rady.. Hej me to dela taky ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Vubec nikde nemuzu prijit jak to vyresit. Tak sem to vyresil. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jen sem ninstaloval Steam.
|
24 lis 2012, 15:14 |
|
sira1
Private
|
Hra funguje zatím s jediným problémem. Nezobrazují se mi ukazatele (zdraví, radar, instinkt, zaměřovač u pistole) prostě nic. Správně by se to mělo asi ukázat už na začátku první mise. Mám ATI Radeon HD 3650, aktualizoval jsem ovladače. Kdyby někdo měl podobný problém a vyřešil ho, tak se ozvěte
|
24 lis 2012, 16:33 |
|
Wez Groove
Private 1 st class
|
sgt.Libor píše: sgt.Libor píše: foredako píše: Zdravím,hru jsem si stahl cracknul ale jakmile kliknu na zástupce hrá se chvíli načíta a pak nic.Prostě se nic nestane a hra se nenačte ,chyba neviskočí nic.Cracků jsem stahl asi 10 a updatoval jsem vše.Díky za rady.. Hej me to dela taky ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Vubec nikde nemuzu prijit jak to vyresit. Tak sem to vyresil. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jen sem ninstaloval Steam. No vidis....To me nenapadlo...Steam jsem mel ale pred 2 dny jsem reinstaloval system tak sem na nej uplne zapomel.....Dik,zkusim to a dam vedet jestli je to steamem ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ale asi jo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) takova banalita ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) EDIT: tak bylo to teda nakonec Steamem ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) takze good luck lidi ad vsechno faka
|
24 lis 2012, 20:46 |
|
gogomk
Private 1 st class
|
Vedel by mi niekto poradiť s týmto problémom ? Keď sa mi načítava 2 misia tak mi vždy hra prestane pracovať a vihodí mi toto :
|
24 lis 2012, 21:01 |
|
MaxDecker
Private
|
Ti co mají problém s hláškou "failed to initialize directx 11", stáhněte si tento update od microsoftu: Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (KB976932) Teď jsem to doinstaloval a KONEČNĚ to funguje
|
24 lis 2012, 22:40 |
|
KuBa6698
Private
|
já mam steam nainstalovanej a stejně mi to nejde nwm co stím mam dělat
|
25 lis 2012, 01:49 |
|
Wez Groove
Private 1 st class
|
KuBa6698 píše: já mam steam nainstalovanej a stejně mi to nejde nwm co stím mam dělat A co ti to dela ???
|
25 lis 2012, 06:28 |
|
Koli.99
Private 1 st class
|
Už by mohli vydat nějakej pořádnej crack. Ty od Skidrow stojijou poslední dobou za ho*no.
|
25 lis 2012, 13:59 |
|
Sensor
Helper
|
hry fungujou všechny sem od nich dohrál .. to že to neumíte a nevíte co dělat aby vám to jelo ..tak za to nemůžou
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
25 lis 2012, 14:01 |
|
Koli.99
Private 1 st class
|
Jako sorry ale někomu to prostě nejde. Zas tak blbej abych za těch 23 let neuměl cracknout hru nejsem. Black Ops mě taky nejel, pak vydali ten fix a už to valilo. Jenže někdo furt nedokáže pochopit že to prostě někomu nejde.
|
25 lis 2012, 14:11 |
|
Sensor
Helper
|
já to chápu ale většinou je to nějaká blbost co nemáte udělaný .. aktualizace že nemáte nainstalovaný ..nebo teď i starší windows xp
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
25 lis 2012, 14:14 |
|
malir66
Private
|
Mam dotaz.Už jsste to někdo rozjel na vistách 32 bit?
|
25 lis 2012, 20:18 |
|
zajda.cb
Private
|
Řekl bych, že crack za to nemůže buďme rádi ,že se tím traví čas, taky jsem to nemohl spustit STEAM podle mně řeší vše!Díky za rozlousknutí
|
25 lis 2012, 21:05 |
|
|