|
Právě je 11 úno 2025, 10:23
|
Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
|
Autor |
Zpráva |
Deph_dc
Private
|
Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
Jay1985 píše: Deph_dc píše: Deph_dc píše: ahoj, tak koukám, že můj problém tu taky nikdo ještě neřešil. Když dojedu poprvé do Ameriky a mám dojít k Benjaminovi Franklynovi do obchodu, tak vstoupim do obchdu a hned se mi hra sekne a hodí mi to černou obrazovku... musim natvrdo restartovat, protože nic jinýho nepomáhá. Stahoval jsem už od 3 různých lidí a pokaždé to samé. Zkoušel jsem dát i grafiku na minimum, ale stejně se to sekne po vstupu do obchodu. Díky za jakoukoliv radu. Nevíte prosím Vás někdo co s tim ? Zkoušel jsem snad už všechno, změnit jazyk, rozlišení, zkusit si před tím proběhnout kus města, ale stále to padá po vstupu do obchodu, kde si mám koupit meč a pistoli. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Prosím o pomoc !!! zkoušel jsi měnit i crack? takový problémy nejbejvaj způsobený hrou, ale crackem. to jsem nezkoušel, ale nikde nemůžu najít jinej než Theta, kterej tam ted mám a kterej jsem taky asi 3x měnil ... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) POšli mi prosím link na nějaký funkční crack .... díky
|
25 lis 2012, 22:20 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Jay1985
Sergeant
|
Mrkni o stránku zpátky... popř. zkus stáhnout celou hru z následujícího... S tou teď jedu já a bez problému...
|
26 lis 2012, 04:14 |
|
Deph_dc
Private
|
Jay1985 píše: Mrkni o stránku zpátky... popř. zkus stáhnout celou hru z následujícího... S tou teď jedu já a bez problému... o stránku zpět, jsem žádný crack nenašel. A když jo tak všechno ten od THETA. a ze skidrow stránek mi to nejde stáhnout.. nevím proč,neměl bys link na sharerapid. Dneska jsem zkusil stáhnout celou hru od někoho jinýho, tak jsem ji celou přeinstalovat, crack samozřejmě od THETA, a spustil. Bohužel jsem se dostal do stejného místa (obchod kde si mám koupit meč a pistoli) a spadlo to. Zajímavý ale je, že se mi včera podařilo ten meč a pistoli dokonce koupit, ale při odchodu z krámu se to zas seklo... Už vážně nevím co s tím !
|
26 lis 2012, 11:00 |
|
Dancik
Private 1 st class
|
Hmm po aplikovani dlc semi nechce hra spustit nevite proc? a zkousel jsem i zmenit v nastaveni dlc offine nebo skidrow a nic. P.S.-mam blackbox verzi od skidrow
Naposledy upravil Dancik dne 26 lis 2012, 19:31, celkově upraveno 1
|
26 lis 2012, 15:31 |
|
Jay1985
Sergeant
|
Deph_dc píše: Jay1985 píše: Mrkni o stránku zpátky... popř. zkus stáhnout celou hru z následujícího... S tou teď jedu já a bez problému... o stránku zpět, jsem žádný crack nenašel. A když jo tak všechno ten od THETA. a ze skidrow stránek mi to nejde stáhnout.. nevím proč,neměl bys link na sharerapid. Dneska jsem zkusil stáhnout celou hru od někoho jinýho, tak jsem ji celou přeinstalovat, crack samozřejmě od THETA, a spustil. Bohužel jsem se dostal do stejného místa (obchod kde si mám koupit meč a pistoli) a spadlo to. Zajímavý ale je, že se mi včera podařilo ten meč a pistoli dokonce koupit, ale při odchodu z krámu se to zas seklo... Už vážně nevím co s tím ! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Dole pod příspěvkama klikni na "6"... na celý stránce je jedinej link. Je ode mě a rozhodně v něm neni crack od Theta... na těch Skidrow stránkách jsou pořád funkční linky z Uploadcore...
|
26 lis 2012, 15:40 |
|
Deph_dc
Private
|
Jay1985 píše: Deph_dc píše: Jay1985 píše: Mrkni o stránku zpátky... popř. zkus stáhnout celou hru z následujícího... S tou teď jedu já a bez problému... o stránku zpět, jsem žádný crack nenašel. A když jo tak všechno ten od THETA. a ze skidrow stránek mi to nejde stáhnout.. nevím proč,neměl bys link na sharerapid. Dneska jsem zkusil stáhnout celou hru od někoho jinýho, tak jsem ji celou přeinstalovat, crack samozřejmě od THETA, a spustil. Bohužel jsem se dostal do stejného místa (obchod kde si mám koupit meč a pistoli) a spadlo to. Zajímavý ale je, že se mi včera podařilo ten meč a pistoli dokonce koupit, ale při odchodu z krámu se to zas seklo... Už vážně nevím co s tím ! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Dole pod příspěvkama klikni na "6"... na celý stránce je jedinej link. Je ode mě a rozhodně v něm neni crack od Theta... na těch Skidrow stránkách jsou pořád funkční linky z Uploadcore... OMLOUVAM SE ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) moje chyba, nevšiml jsem si ho, ale stejně už tam neni.. "file not found"...
|
26 lis 2012, 16:40 |
|
chimaero
Private 1 st class
|
Už nekdo sakra vyresil ten poskozenej save ikdyz ho prehraju do theta save folderu? To mam hrat 6h znova? Jesus
|
26 lis 2012, 17:19 |
|
Zebra523
Private
|
Môžem sa opýtať? Kúpil som si túto hru v anglickej verzii, ale chýba mi čeština, niekedy je angličtina nad moje sily. Nestíham, čítať, prekladať a ešte sledovať hru. Vedel by mi niekto poradiť, ako môžem zmeniť titulky do češtiny? Stiahol som si češtinu, nakopíroval ju do zložky s hrou, ale po spustení súboru na prepis registrov sa mi hra nespustí. Hneď ako nahradím ten súbor, pôvodným, všetko ide, ale v angličtine. Viete mi pomôcť čo s tým, ako prepísať registre? ďakujem
|
26 lis 2012, 17:36 |
|
Zebra523
Private
|
Môžem sa opýtať? Kúpil som si túto hru v anglickej verzii, ale chýba mi čeština, niekedy je angličtina nad moje sily. Nestíham, čítať, prekladať a ešte sledovať hru. Vedel by mi niekto poradiť, ako môžem zmeniť titulky do češtiny? Stiahol som si češtinu, nakopíroval ju do zložky s hrou, ale po spustení súboru na prepis registrov sa mi hra nespustí. Hneď ako nahradím ten súbor, pôvodným, všetko ide, ale v angličtine. Viete mi pomôcť čo s tým, ako prepísať registre? ďakujem
|
26 lis 2012, 17:37 |
|
Henry Proper
Private
|
Savy z verze Theta najdete ve složce appdata/roaming... ve win7 date START, do vyhledavaní "%appdata%" bez uvozovek, vyjede složka roaming a v ni je složka theta, tam jsou savy... Jinak než začnu znova s nějakou neoveřenou verzí, hrajete to někdo bez padání hry ani jste se nesetkali se ztrátou savu? Stahuju teď tu verzi skidrow... Jak se ta verze od skidrow instaluje? Radsi jsem odinstaloval uPlay i Ubisoft Game Launcher, protoze od skidrow jsem pařil AC brotherhood a taky se mi smazali dvakrát savy tak sem se na to pak vysral, tak by mě zajímalo jestli vám to dělá i u týhle hry?
|
26 lis 2012, 18:05 |
|
myckypracky
Private
|
Henry díky moc. Taky mě to napadlo, ale vyhledávač mi Thetu v seznamu nenašel, divné. Ještě jednou díky. Btw nevíte, kde sehnat unlocker?
|
26 lis 2012, 19:06 |
|
savior
Private
|
Pro ty co se jim hra sekne pri strtu na prvnim textu. Ten to bug je zpusobeny graf. kartou od nvidie v notebooku, staci si updatnout jeji driver a pujde vam to. Odkaz na driver:
|
26 lis 2012, 19:20 |
|
Dancik
Private 1 st class
|
Dancik píše: Hmm po aplikovani dlc semi nechce hra spustit nevite proc? a zkousel jsem i zmenit v nastaveni dlc offine nebo skidrow a nic. P.S.-mam blackbox verzi od skidrow Pls poradte nevim si uz rady...
|
26 lis 2012, 19:34 |
|
Dancik
Private 1 st class
|
Dancik píše: Dancik píše: Hmm po aplikovani dlc semi nechce hra spustit nevite proc? a zkousel jsem i zmenit v nastaveni dlc offine nebo skidrow a nic. P.S.-mam blackbox verzi od skidrow Pls poradte nevim si uz rady... ¨ Ja to muzu zesrat ted mi to pise nejakou chybu s launchrem ale zjistil jsem ze mi to nejede s cestinou jinak jo pls poradte uz do prdeleeee..
|
26 lis 2012, 21:16 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Stáhněte si verzi hry od THETA, nakopírujte crack od THETA do složky se hrou a hrajte. Nemusíte se otravovat s nějakým Ubisoft Game Launcherem a hra vám ani jednou nespadne (aspoň mně nespadla ani jednou). Teď už mi jenom zbývají vedlejší úkoly. Jsem si po tom zmršeném Black Ops 2 spravil náladu. No jo, T(H)ETA mě nikdy nezklamala a to ani v reálném životě.
|
26 lis 2012, 22:10 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|