|
Právě je 11 úno 2025, 09:07
|
Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
|
Autor |
Zpráva |
myckypracky
Private
|
Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
Dlc naleznete zde : Akorát jsem to nenašel ve hře, pokud někdo víte, řekněte...
|
26 lis 2012, 22:11 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
radim.kobla
Private
|
zdravím ve hře mi nefunguje ami klavesnice ani myš neví někdo co stím? díky
|
27 lis 2012, 08:56 |
|
gerrapa
Sergeant
|
Mohl by mi prosím někdo, kdo hraje verzi od skidrow přes uplay, uploadovat tyto soubory?:uplay_r1_loader.dll; ubiorbitapi_r2_loader.dll; orbit_api nejsem si jistej zda jsou v tý složce všechny tyhle (já tam možná vložil jeden či dva navíc), ale byl bych moc rád. Soubory se nachází ve složce Assassins Creed 3 (tam kam se hra nainstalovala)
|
27 lis 2012, 18:19 |
|
Niky14
Private
|
Zdravím mohl bych poprosit o funkční save někde mezi 9 a 10 sekvencí ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) byl bych Vám vážně moc vděčný. P.S potřebuji save z Theta verze ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Děkuji
|
27 lis 2012, 21:52 |
|
dejwajd
Private
|
Zdarec mam problém když zapnu assasina tak normálně chraju asi tak 2 minuty a pak hra zamzne stává se mito na různých místech zatim sem teprve uplně na začátku a když stáhnu hru na lištu vyhodí mi to program ASC3... přestal pracovat
|
27 lis 2012, 22:13 |
|
Gala
Private 1 st class
|
Zdravím, je nějaká možnost dostat Uplay savegame do hry cracklé theta crackem? Podělal se mi ten Uplay díky updatu tak sem to zkusil cracknout a zapoměl jsem si zálohovat soubory (roztržitost dělá divy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) a když hodím savy z Uplay do thety v roaming tak je ten save poškozený, nechce se mi znova procházet vše co jsem měl, ikdyž toho nebylo až tak moc, ale přece jenom bych chtěl nějakou další možnost. Jinak zkusím ještě reinsal původní verze a znova Uplay cracknout, je taky možné, že se mi povedlo si hru předem blocknout a zbytečně jsem vyšiloval.
|
27 lis 2012, 22:18 |
|
Henry Proper
Private
|
Stáhl jsem verzi SKIDROW, i SKIDROW crack, udělal vše podle instrukcí tzn. zkopíroval věci ze složky SKIDROW do instalace hry, zablokoval ve firewall a při spuštění hnedka píše že GameLauncher přestal pracovat... Nemůžu nikde najít řešení, někdo nějaký nápad? Jinak dohrál to tu vůbec někdo bez padání nebo zmrvení či ztráty savu?
|
28 lis 2012, 03:52 |
|
Tomasak
Master Sergant
|
Henry Proper píše: Stáhl jsem verzi SKIDROW, i SKIDROW crack, udělal vše podle instrukcí tzn. zkopíroval věci ze složky SKIDROW do instalace hry, zablokoval ve firewall a při spuštění hnedka píše že GameLauncher přestal pracovat... Nemůžu nikde najít řešení, někdo nějaký nápad? Jinak dohrál to tu vůbec někdo bez padání nebo zmrvení či ztráty savu? Bez padu jsem ji dohral ale 3x se mi p* sraly savy ale opravil jsem je :-D
|
28 lis 2012, 08:16 |
|
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
Henry Proper píše: Stáhl jsem verzi SKIDROW, i SKIDROW crack, udělal vše podle instrukcí tzn. zkopíroval věci ze složky SKIDROW do instalace hry, zablokoval ve firewall a při spuštění hnedka píše že GameLauncher přestal pracovat... Nemůžu nikde najít řešení, někdo nějaký nápad? Jinak dohrál to tu vůbec někdo bez padání nebo zmrvení či ztráty savu? No jistě. Třeba já s verzí a crackem od THETA a s žádnými pády hry a nízkým FPS v Bostonu.
|
28 lis 2012, 08:35 |
|
Jay1985
Sergeant
|
Mannoroth píše: Henry Proper píše: Stáhl jsem verzi SKIDROW, i SKIDROW crack, udělal vše podle instrukcí tzn. zkopíroval věci ze složky SKIDROW do instalace hry, zablokoval ve firewall a při spuštění hnedka píše že GameLauncher přestal pracovat... Nemůžu nikde najít řešení, někdo nějaký nápad? Jinak dohrál to tu vůbec někdo bez padání nebo zmrvení či ztráty savu? No jistě. Třeba já s verzí a crackem od THETA a s žádnými pády hry a nízkým FPS v Bostonu. Stejně tak já. Akorát mi vadilo, že savy i když se neztrácely, tak ve hře nešly prozměnu ani smazat. Teď jedu na skidrow, která mi jede taky bez potíží... jednou až dvakrát padla, ale to bylo jednou za pár dní.
|
28 lis 2012, 16:29 |
|
raqos
Private
|
Ahoj, nechci vypadat za trotla, jestli se budu ptat na neco, co uz tu bylo zodpovezeno, ale prochazel sem si zde hafo otazek a ani jedna neresila muj problem, tak doufam, ze sem to neprehledl, abych se neptal zbytecne. Dnes sem updatoval Uplay. A kdyz ho spustim, tak mam ikonu PREJIT KE HRE nepodbarvenou a nemuzu na ni macknout. Nejspise je to blokace uctu, jak sem si tu nekolikrat precetl. Proto si stahuju THETA verzy, moje puvodni je Multi8, deluxe. A chci se zeptat jak je to s prevadenim savu, uz jsem docela daleko a nechtel bych o to prijit, Dekuji.
|
28 lis 2012, 16:48 |
|
tychus
Private 1 st class
|
raqos píše: Ahoj, nechci vypadat za trotla, jestli se budu ptat na neco, co uz tu bylo zodpovezeno, ale prochazel sem si zde hafo otazek a ani jedna neresila muj problem, tak doufam, ze sem to neprehledl, abych se neptal zbytecne. Dnes sem updatoval Uplay. A kdyz ho spustim, tak mam ikonu PREJIT KE HRE nepodbarvenou a nemuzu na ni macknout. Nejspise je to blokace uctu, jak sem si tu nekolikrat precetl. Proto si stahuju THETA verzy, moje puvodni je Multi8, deluxe. A chci se zeptat jak je to s prevadenim savu, uz jsem docela daleko a nechtel bych o to prijit, Dekuji. jono tež se me to stalo.. a vcera sem to hral normalne este
|
28 lis 2012, 17:56 |
|
raqos
Private
|
tychus píše: jono tež se me to stalo.. a vcera sem to hral normalne este A co teda ted?
|
28 lis 2012, 18:23 |
|
Henry Proper
Private
|
První pokus: Ruská verze + crack Theta 1.01 + čeština - - všechno běhalo, barevný a svítiví vlasy ve videích, v sekvenci kde stavíte loď to potřetí padlo a zmizel save... 2) Verze skidrow (15GB) + skidrow crack - - Ubisof launcher prestal pracovat 3) Skidrow (15GB) + Theta - - vlasy už barevný nebyly, vše běhalo jak má žádný pokles fps, v lese po sledování indiánky při prvním útoku vlka crash, bluescreen, savy v prdeli ačkoliv šli vytáhnout jak ze složky theta tak z dokumentů, ve hře se znova nenačetli... 4) RG Mech re-pack 5,5 GB -- psali že není potřeba cracknout, nicméně uplay buď přestal pracovat, nebo se nemůže připojit k netu, je tam i uPlay_cracked který, se taky nepřipojí k netu i když je postupováno podle návodu ze str. 1 5) RG mech re-pack 5,5 GB + skidrow -- crack Ubisoftgamelauncher přestal pracovat 6) RG mech re-pack 5,5 GB + Theta 1.01 crack -- až do divadla vše jede jak má, vlasy barevný nejsou, všechny detaily na nej, je to v Aj, ale savy ani moje co se posraly a šli vytáhnout ani vaše nejdou načíst ten Theta crack dělá ty savy bez toho metadata... 7)Theta verze + theta crack -- zabírá na disku mnohem víc místa než ostatní, jsou tam všechny dabingy, savy z jiných verzí s theta crackem to vezme ale hned to padlo při odchodu z divadla přesně na konci mise (možná proto že jsem tam měl z prdele nastavenou čínštinu na dabing ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D), savy ale zůstaly a na podruhé to šlo, přijde mi taková nejúplnější ze všech verzí, víc hlasů na ulici listí poletuje, práší se atd... tak budu hrát tohle a savy pro jistotu každy dvě tři sekvence zálohovat... Jinak poprosim o upload vašich savu jen tak pro jistotku thx... mohli by jste uploadovat save z této kombinace pls?
|
28 lis 2012, 23:38 |
|
John_Lenon
Private
|
Nekdo problém s požkozenýma savama? Googlil jsem, že to začlo bejt po updatu uplaye, takže sem si stáh crack od theta, kterej celej uplay eliminoval. nicméně, jsem bez savů. Hra jede, ale nechci to spouštět potřetí novou hru aby se mi znovu ten soubor poškodil. Savy sem si stáhnul, ale netušim kam s nima, každej píše něco jinýho a mě nefunguje ani jedna z možností. kupříkladu složku ORbit/40 vůbec nemám atd...
|
29 lis 2012, 15:06 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|