|
Právě je 05 úno 2025, 19:50
|
Hellshare - Uploadeři - Povinnost číst !!!
|
Autor |
Zpráva |
cz.ice
Private
|
Re: Hellshare - Upladeři - Povinost číst !!!
Výbornej nápad!
|
28 lis 2012, 22:22 |
|
|
jkrejci77
Master Sergant
|
Nápad dobrý,ale.... Pokud budu sosat z třeba czshare tak 1Gb mám na celý den při rychlosti 60kb/s to bude frčééééééééééééét Osobně se modlím,aby sher-rapid nezrušil to jejich časový stahování... Minulý týden jsem za 10Kč stáhnul za 24 hodin víc jak 136 Gb což je nejlevnější stahování co znám a osobně si myslím,že stahovat hry i třeba za těch 10 Kč je stejně good... Pokud vemu cenu nové hry versus download za 10Kč .... Co řešíme???
28 lis 2012, 22:36 |
|
|
Gammorin
Private
|
Výborné opatření proti těm, kteří chtějí všechny nahnat na to zku'vený hellshare aby si nahrabali kredit
29 lis 2012, 06:23 |
|
|
FilipZLH
Private
|
Já osobně si myslím že ty kredity nestojí moc a pokud tu hru vážně chcete tak vám nemůže dělat problém dobít si kredit za kilo když ta hra v originále stojí mnohonásobně víc. Aspoň teda u těch novinek. U těch starých her je samozřejmost že to nebudete tahat za kredity ale spíše z free serverů. Ale je to jen můj názor neříkám že se toho má někdo chytnout
|
29 lis 2012, 13:12 |
|
|
michal1807
Private
|
|
29 lis 2012, 13:21 |
|
|
W4yne
Private
|
jkrejci77 píše: Nápad dobrý,ale.... Pokud budu sosat z třeba czshare tak 1Gb mám na celý den při rychlosti 60kb/s to bude frčééééééééééééét Osobně se modlím,aby sher-rapid nezrušil to jejich časový stahování... Minulý týden jsem za 10Kč stáhnul za 24 hodin víc jak 136 Gb což je nejlevnější stahování co znám a osobně si myslím,že stahovat hry i třeba za těch 10 Kč je stejně good... Pokud vemu cenu nové hry versus download za 10Kč .... Co řešíme??? naprosto souhlasím
|
29 lis 2012, 13:23 |
|
|
xtictac
Captain
|
Paráda, opět jsem zase o trochu víc rád, že jsem clenem tohohle paradniho fóra, je videt, ze se proste o komunitu staraji a ne jako jinde, kde jim to ale uplne jedno napr. WarForum!!! Ja myslim, ze se porad najde celkem dost uploaderu/mecenášů co to davaji na share- rapid, i kdyz tam treba nevidim nejvetsi problem v cene, ale v tom ze zivotnost linku tam je pouze 1 mesic, coz by se mohlo zmenit, kdyz uz ne system odmenovani uploaderu. Dalsi vec je, ze Share-Rapid, si myslim, udelal pomerne chytrou vec, aby sam sebe ochranil, ono primo financne odmenovat nekoho za ilegalni cinnost je samozrejme trestne. A ty narky uploaderu, ze musi nosice kupovat apod jsou jenom blaboly, alespon tak 99,9% z nich to tahaji nekde z torentu nebo jinych file serveru a pak tady breci, ze nemaji penize na nakup her apod, jsou k smichu. Jsem koukal z hellsharu.SK si treba Hitmana za prvni den stahli dva lidi
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
|
29 lis 2012, 15:55 |
|
|
emueue
Colonel 4 th class
|
paráda
|
29 lis 2012, 16:13 |
|
|
NEON78
Warrant
|
Souhlas . Výborně
_________________ -------------------------------------------------------- OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G / HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W
|
29 lis 2012, 19:14 |
|
|
xtictac
Captain
|
FilipZLH píše: Já osobně si myslím že ty kredity nestojí moc a pokud tu hru vážně chcete tak vám nemůže dělat problém dobít si kredit za kilo když ta hra v originále stojí mnohonásobně víc. Aspoň teda u těch novinek. U těch starých her je samozřejmost že to nebudete tahat za kredity ale spíše z free serverů. Ale je to jen můj názor neříkám že se toho má někdo chytnout Kredity na Hellsharu jsou nejdrazsi vubec , pocitam kdyby nebyli tak stedri k uploaderum, tak uz zadnej Hellshare ani neni , nechapu jak muzou vubec prezit....navic i pres veskerou moznou podporu tam toho maji asi tak pulku toho, co je na Uloz.to a dat 100,-Kč za hru, to si ji rovnou radsi koupim za 500 pozdeji v akci, nez mit warezovku za kilo
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
|
29 lis 2012, 19:51 |
|
|
HP620
Major
|
Souhlasím s tím, že Hellshare s tím zrušením free stahování udělal osudovou chybu a předpokládám, že časem dopadne tak, že se z něj přestane stahovat,protože ceny profi placeného kreditu jsou vážně vysoký. Pro porovnání : na hellshare dostaneš za 100 czk - 32000 MB a například u CZshare za 100 czk - 120000 MB a ještě mají free stahování.....( ale tam se to zase hodně rychle maže ) Osobně si myslím, že dříve byl nejlepší Share-rapid, který má za 100 czk - 100000 MB , ale tam to zase skoro nikdo nedává , protože se to dnes už nikomu nevyplatí. Osobně bych navrhl , aby bylo dáno , že je nutno v příspěvku mimo hellshare mít i další upload na share-rapid. ( stačí si porovnat počty stažení např. na Hellshare a na Share-rapid a to mluví za vše ..) Předpokládám, že mluvím za velké množství lidí...
|
29 lis 2012, 21:33 |
|
|
ferat76
Private
|
No ono takové Ulož.to není zrovna levné.Za 100Kč máte 25 000 MB.Je pravda že lze sosat free,ale velký soubory trvají dlouho a nebo se to kousne v půlce.Takže si radši nakoupím kredity od uploaderů na Share-Rapid ,lze sehnat za 300Kč a směním je směnárně na 2TB.Takže 1GB vyjde na 15 haléřů a bez časového omezení.Toto asi moc lidi neznají,když to od uploaderů nekoupí,zřejmě to je moc drahé nebo se bojí že je to podfuk,ale není!!!!
|
29 lis 2012, 22:07 |
|
|
retol
Private
|
FilipZLH píše: Já osobně si myslím že ty kredity nestojí moc a pokud tu hru vážně chcete tak vám nemůže dělat problém dobít si kredit za kilo když ta hra v originále stojí mnohonásobně víc. Aspoň teda u těch novinek. U těch starých her je samozřejmost že to nebudete tahat za kredity ale spíše z free serverů. Ale je to jen můj názor neříkám že se toho má někdo chytnout Tady nejde o problém, ale o princip jsou lidi co to někde zkopírujou, dělaj to zadarmo, protože třeba můžou, maj přístup, nebo si ten přístup prostě udělaj, pokud je to jejich záměr, výzva, možnost, pokořit zabezpečení apod. a pak to daj lidem, maximálně to daj na svůj server, kde maj pár peněz z reklamy, ale používaj free servery... no a pak je pár looserů, co na tomhle chtěj vydělávat, ti to prostě taky grátis stáhnou, ale nabídnou to na placený servery, aby z toho něco měli... a využívaj ještě takovýchle fór a jen ke svému prospěchu... Chtěl bych vidět někoho z těch rýžovačů, co kdy třeba finan. přispěli na takové forum, když i prostřednictvím něj, vydělávaj A to jsou důvody, proč bych do kreditů třeba nevrážel pokud prachy do někoho vrazím, tak klidně, ale jen do těch, kteří jsou schopni tu prvotní kopii dostat mezi lidi, ne těm kteří se na to nalepěj jak pijavky Jinak díky adminům, za tohle pravidlo, s tímhle by se mělo vždycky něco dělat...
_________________ Pohybuju se jiz dele ve svete kryptomen, zdarma bez financnich investic. Investujes pouze trochu sveho casu kazdy den, dokupy cca 1hod... Potrebujes jen mobil nejlepe s androidem, internet a cas. Pokud mas zajem, link na TG kanal najdes v profilu nebo tu - https://t.me/EarnFreeByRiccck
|
29 lis 2012, 22:15 |
|
|
xtictac
Captain
|
No z uloz.to ja taham jenom tezce dostuny veci jako filmy z prvni poloviny minuleho stoleti, proste starsi veci apod, nikdy jsem si tam nekoupil ani prd a taham vse rychlosti 300Kb/s coz ja si myslim je naprosta fantazie. Samozrejme Share-Rapid to je proste zalezitost, za kterou si my downloadujici plebejci modlime, aby nikdy neskoncila, protoze potom by tu zustaly akorat Czshare a drazsi uloz.to. Ja na SR vyhral neco v pokeru, jeste kdyz se hralo o GB a z toho budu stahovat asi dlouho, kdyz to bude fungovat.
|
29 lis 2012, 22:18 |
|
|
Gammorin
Private
|
Pro ty, kteří umějí používat jDownloader je stahování z uloz.to přes free to nejlepší co může být. Já osobně si nahodím 20x stahování po 300kbps což je dohromady 6MB/s, partů bývá tak cca. 10 takže se jede na 3MB/s hra je za 1-2,5 hodiny stažená, to je skoro na počkání oproti komkurenci
29 lis 2012, 22:19 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|