|
Právě je 05 úno 2025, 22:46
|
Hellshare - Uploadeři - Povinnost číst !!!
|
Autor |
Zpráva |
xtictac
Captain
|
Re: Hellshare - Upladeři - Povinost číst !!!
retol píše: FilipZLH píše: Já osobně si myslím že ty kredity nestojí moc a pokud tu hru vážně chcete tak vám nemůže dělat problém dobít si kredit za kilo když ta hra v originále stojí mnohonásobně víc. Aspoň teda u těch novinek. U těch starých her je samozřejmost že to nebudete tahat za kredity ale spíše z free serverů. Ale je to jen můj názor neříkám že se toho má někdo chytnout Tady nejde o problém, ale o princip jsou lidi co to někde zkopírujou, dělaj to zadarmo, protože třeba můžou, maj přístup, nebo si ten přístup prostě udělaj, pokud je to jejich záměr, výzva, možnost, pokořit zabezpečení apod. a pak to daj lidem, maximálně to daj na svůj server, kde maj pár peněz z reklamy, ale používaj free servery... no a pak je pár looserů, co na tomhle chtěj vydělávat, ti to prostě taky grátis stáhnou, ale nabídnou to na placený servery, aby z toho něco měli... a využívaj ještě takovýchle fór a jen ke svému prospěchu... Chtěl bych vidět někoho z těch rýžovačů, co kdy třeba finan. přispěli na takové forum, když i prostřednictvím něj, vydělávaj A to jsou důvody, proč bych do kreditů třeba nevrážel pokud prachy do někoho vrazím, tak klidně, ale jen do těch, kteří jsou schopni tu prvotní kopii dostat mezi lidi, ne těm kteří se na to nalepěj jak pijavky Jinak díky adminům, za tohle pravidlo, s tímhle by se mělo vždycky něco dělat... Je to tak, RETOL to napsal paradne a staci to uz jenom podepsat Jeste si pamatuji, kdyz dochazelo ke zmenam v odmenovani uploaderu na Share Rapidu, jak vetsina z nich brecela, ze musi kupovat HRY, DVDecka s filmy apod. a proto pry ze Share Rapid budou bojkotovat, coz je samozrejme umsevne, tak 99% z nich nikdy nic nekoupilo a pouze re-uploaduji. Tak ono i samotne uploadovani nebo reuploadovani je komunite dost prospesne a rekneme si to na rovinu i riskantni z jiste casti, ale RETOL ma v podstate pravdu, nekdo neco poskytnul lidem bez naroku na odmenu a oni se na to nalepi a chteji pouze vydelavat. Nicmene velmi pochybuji, ze takhle se zachovaji i jina fora!!!
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
|
29 lis 2012, 22:28 |
|
|
tychus
Private 1 st class
|
Hura. konečne to nekeho napadlo.
|
29 lis 2012, 22:37 |
|
|
xtictac
Captain
|
Gammorin píše: Pro ty, kteří umějí používat jDownloader je stahování z uloz.to přes free to nejlepší co může být. Já osobně si nahodím 20x stahování po 300kbps což je dohromady 6MB/s, partů bývá tak cca. 10 takže se jede na 3MB/s hra je za 1-2,5 hodiny stažená, to je skoro na počkání oproti komkurenci Pockej ja nevim jestli ti rozumim, to chces rict, ze muzes stahovat free vic souboru najednou z jedne IP jo?
_________________ CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G PSU: Corsair RM750i CASE: Be quiet! Dark Base 700
|
29 lis 2012, 22:38 |
|
|
retol
Private
|
xtictac píše: Gammorin píše: Pro ty, kteří umějí používat jDownloader je stahování z uloz.to přes free to nejlepší co může být. Já osobně si nahodím 20x stahování po 300kbps což je dohromady 6MB/s, partů bývá tak cca. 10 takže se jede na 3MB/s hra je za 1-2,5 hodiny stažená, to je skoro na počkání oproti komkurenci Pockej ja nevim jestli ti rozumim, to chces rict, ze muzes stahovat free vic souboru najednou z jedne IP jo? Nepoužívám jdownloader, ale třeba poradím jak tahat z ulozto 4 najednou, jen doufám, že se to neproflákne moc a bude tomu brzo konec je to furt jeden server = stejné linky platné všude... i na m.ulozto, ale tím že to maj tak dělené v podstatě na 4 servery zvlášť, tak to asi nepozná, že jeden člověk tahá najednou ze všech stejné anebo rozdílné soubory. ------------------------- Doupraveno do tajemna jen douprav ještě ten svůj
_________________ Pohybuju se jiz dele ve svete kryptomen, zdarma bez financnich investic. Investujes pouze trochu sveho casu kazdy den, dokupy cca 1hod... Potrebujes jen mobil nejlepe s androidem, internet a cas. Pokud mas zajem, link na TG kanal najdes v profilu nebo tu - https://t.me/EarnFreeByRiccck
Naposledy upravil retol dne 29 lis 2012, 23:14, celkově upraveno 2
|
29 lis 2012, 22:53 |
|
|
xtictac
Captain
|
retol píše: xtictac píše: Gammorin píše: Pro ty, kteří umějí používat jDownloader je stahování z uloz.to přes free to nejlepší co může být. Já osobně si nahodím 20x stahování po 300kbps což je dohromady 6MB/s, partů bývá tak cca. 10 takže se jede na 3MB/s hra je za 1-2,5 hodiny stažená, to je skoro na počkání oproti komkurenci Pockej ja nevim jestli ti rozumim, to chces rict, ze muzes stahovat free vic souboru najednou z jedne IP jo? Nepoužívám jdownloader, ale třeba poradím jak tahat z ulozto 4 najednou, jen doufám, že se to neproflákne moc a bude tomu brzo konec m.ulozto.cz m.uloz.to ulozto.cz uloz.to je to furt jeden server = stejné linky platné všude... i na m.ulozto, ale tím že to maj tak dělené v podstatě na 4 servery zvlášť, tak to asi nepozná, že jeden člověk tahá najednou ze všech stejné anebo rozdílné soubory. Dobrý uz to muzes smazat ted uz tomu rozumim Diky!!!
|
29 lis 2012, 23:02 |
|
|
Djsatanek
Private 1 st class
|
Palec nahoru mluvíte mi přímo s duše,já si frčím hlavně na czsharu,ale sem tam hledám i jinde,a na hell mě tím taky dožrali....
|
29 lis 2012, 23:14 |
|
|
Alibo
Private
|
Souhlasím !!! Je spousta levnejsich serveru nez je hellshare. Uploaderi na hell uploadujou jen kvuli realním penezum. (((
|
29 lis 2012, 23:24 |
|
|
NeXuS
Sergeant
|
Alibo píše: Souhlasím !!! Je spousta levnejsich serveru nez je hellshare. Uploaderi na hell uploadujou jen kvuli realním penezum. ((( Tak já vám nevím,místo toho aby byl někdo rád,že to aspoň někdo někam hodí,tak tu budete omezovat ty kteří to hodí na hellshare,trochu trapné ne,tak si to stahujte sami a uploadujte na jiné servery vy,když jste tak chytří jak lázeňské veverky,je spousty možností kde to stáhnout dříve než to někdo upplouduje na hellshare,tohle je trapné velmi trapné rozhodnutí.Lamy strejda google a máte to,a když se vám hellshare nelibí tak se na to vyserte a prostě to nestahujte,toto je ubohost a néé dobrý nápad.FACEPALM
_________________ Nexus Nectō
|
30 lis 2012, 10:50 |
|
|
xtictac
Captain
|
Vysrat se z vysoka na tebe ty vemeno, jsi asi cerstve po transplantaci hlavy ne??? Z hellshitu to jstene nikdo nestahuje a ty tady s tim tvym zamilovany hellsharem chybet nebudes, tak proste zmiz!!! Vzdyt ty linky na hellshare jsou tay jenom zbytecnej spam!!!
|
30 lis 2012, 11:06 |
|
|
NeXuS
Sergeant
|
xtictac píše: Vysrat se na tebe leda ty vemeno, jsi asi cerstve po transplantaci hlavy ne??? Z heelshitu to jstene nikdo nestahuje a ty tady s tim tvym zamilovany hellsharem chybet nebudes, tak proste zmiz!!! Dítko omezené že... Ještě že odsud nestahuju nic natož něco uploudovat,ono raději použít třeba rapidshare linky přimo od Warez scény.nebo torrent víš trotlíku...Tady nejde o mojí zamilovanost s hellsharem nikdy jsem s ním neměl nic společného lamičko s trapnýma hlaškama,ale o vaší lenost udělat něco sám,ale jen kecat a kecat...Věřím že spoustu her by jsi díky pegi 18 nemohl ani hrát..Jsi jen další omezené dítě..Grow Up Retards
_________________ Nexus Nectō
|
30 lis 2012, 11:10 |
|
|
terrormachine
Private
|
Naprostý souhlas-Hellshare je žido portál, IGNOROVAT HO!
|
30 lis 2012, 11:22 |
|
|
xtictac
Captain
|
NeXuS píše: xtictac píše: Vysrat se na tebe leda ty vemeno, jsi asi cerstve po transplantaci hlavy ne??? Z heelshitu to jstene nikdo nestahuje a ty tady s tim tvym zamilovany hellsharem chybet nebudes, tak proste zmiz!!! Dítko omezené že... Ještě že odsud nestahuju nic natož něco uploudovat,ono raději použít třeba rapidshare linky přimo od Warez scény.nebo torrent víš trotlíku...Tady nejde o mojí zamilovanost s hellsharem nikdy jsem s ním neměl nic společného lamičko s trapnýma hlaškama,ale o vaší lenost udělat něco sám,ale jen kecat a kecat...Věřím že spoustu her by jsi díky pegi 18 nemohl ani hrát..Jsi jen další omezené dítě..Grow Up Retards --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Muj mily nervozni nactilety s nejvetsi pravdepodobnosti skoro-homosexuale, Predem bych ti chtel podekovat, ze si se tu vyzvracel do fora. Z torentu trotliku uz davno nestahuji, nemam to totiz zapotrebi, neni to kolikrat moc stabilni tzn. mnohokrat se mi tam stalo, ze se mi to proste nedotahlo, neb jako obvykle nebyl nikdo kdo by sdillel finalni packy nebo party Diky za doporuceni ale rapidshare taky nebudu pouzivat, mam spoutu jinych lepsich (rozumej lamičko - rychlejsich, levnejsich a i zcela zdarma ful speedu a spolehlivejsich) alternativ. Jeste k tvemu udelat neco sam - uploadoval a poustnul jsem par serialu, filmu a softu, coz je vzhledem k memu smesnemu 50Kbps uploadu celkem vykon to mi ver. No dale nevim, proc bych mel stahovat hned prvni relaese her od nejake renomovane, jak ty pises warez sceny , (kdyz uz ches znit fundovane a zasvecene, tak pouzivej radsi grupy nebo ty radsi GROUPY, kdyz jsi tak grown ty vemeno) , kdyz si muzu pockat, az mi treba uzivatel martinit poskytne jeho typicky luxusni , overeny vzdy fukncni linky na neposkozene archivy ke stazeni hry v kompletnim baleni tzn. s pripadnou cestinou, DLC obsahem, jim osobne!!! proverenym crackem a sorzumitelnym navodem: kerrj ja proste potrebuju:D), ale holt si obcas, kdyz je trochu zaneprazdneny, musim pockat asi den Za treti a jako posledni - odsud z warcentra se nic stahnout neda, takze nechapu tvoji zastrenou urazku/vyhruzku, ze jsi rad, ze odsud nic nestahujes nebo nedej boze nam sem neco ne-uploadujes TFUJ xtictac.
Naposledy upravil xtictac dne 30 lis 2012, 14:08, celkově upraveno 1
|
30 lis 2012, 12:02 |
|
|
pobijec
Corporal
|
Já osobně také souhlasím s pravidly k hellsharu a přídávám se, že to byl správný krok. Poslední dobou odkazy jsou pouze na tento server. Divím se samotnému hellsharu, že si už dávno neudělal podmínky k uploadu - vždyť i on není nafukovací. A o tom, že už úplně zrušili free stahování, tak to byla poslední věc s kterou, mně řádně naštvali. Chtěl jsem si je předplatit na vánoce, ale kašlu na ně. Co se týká stahování z Ulozto, tak já tam nemám nikdy problém stahovat i free. A k stahování více odkazů nemusí být zrovna JDownloader, ale umí to i jiný stahovač - bez nutnosti dávat tam nějaké písmeno "m".
|
30 lis 2012, 12:31 |
|
|
Gwar
Private
|
Taky si myslím že to byl dobrý krok stejně z hellshare stahuje minimálně lidí takže jim to taky nepomůže když to budou rvát jenom tam a bude tu zbytečně milion linků na jeden server z kterého nikdo nestahuje, to já si radši chvilku počkám a on ten link na share-rapid je pokaždé u všeho. A s tím uloz.to stáhněte si free rapid downloader tam nahážete normálně 10 linků a jedete a nemusíte řešit nějaký písmena.
_________________ Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
|
30 lis 2012, 12:45 |
|
|
Sensor
Helper
|
tak jsem šel na filmy a zase hellshare ..a žádnej free server ..asi to nečetli všichni ..tak to si zase nic nestáhnu tak dobrý prošel jsem to a nějakej free fukční sem našel ale né všichni tam maj u toho hellshare i nějakej free to je docela na ko*ot
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
30 lis 2012, 12:53 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|