|
Právě je 06 úno 2025, 09:02
|
Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
|
Autor |
Zpráva |
djdarky
Private
|
Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
prisel uz nenkdo nato co stím ze to neukladá?
|
01 pro 2012, 19:15 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
TripleDouble
Private 1 st class
|
Menu mám v češtině ale titulky český ne (Jsou tam na výběr plno jazyků, ale české titulky ne). Mám reloaded verzi, předtím jsem měl skidrow, a to mi český titulky šli (jen jsem měl problém s dabingem. Edit: Už dobrý, vyřešilo se to tím vymazaním ostatních jazyků ve složce data_win32. Díky Generation za postup, co si psal.
|
01 pro 2012, 19:18 |
|
1Dean1
Private
|
Warfarýn píše: Návod jak na dabing, jak zajistit správné fungování hry. 1.Nestahujte podobný tip verze který využívá uplay, který využívá steamu, pokud tuto verzi vlastníte, ihned ji smažte, neobsahuje asi 3Gb dat, pro správné hraní hry. 2.Stáhněte si verzi FAR CRY 3 DELUXE EDITION MULTI5 DLC UNLOCKED-SG, není potřeba instalovat, hra je v EN. 3.Vložte jí do program files (x86), přejmenujte na FarCry 3 a vytvořte zástupce na ploše. 4.Potom stáhněte Patch a Crack 1.0.1 5.Aplikujte patch 6.Aplikujte crack 7.Enjoy Ahoj, prosím tě dělám to přesně podle postupu a zaboha mi nejde aplikovat ten patch, pustim jeho instalaci, zvolim jazyk, pak to začne kopírovat soubory a po tomto kroku mi to přesně napíše hlášku "Nemohu získat info o instalační složce! Instalace bude přerušena." Jinak když tam hodim crack, tak hra normálně valí ENG + CZ titulky, ale je to teda neopatchovaný. Zkoušel jsem ten patch kopčit do složky s hrou->bin/ a pouštět odtamtud, zkoušel jsem ho pouštět samostatně, prostě už nevim.... Třeba má někdo stejný problém, mám teda verzi od skidrow, která se neinstaluje. OS: W7 Professional. Díky moc za rady
|
01 pro 2012, 19:56 |
|
koudelt
Private 2 nd class
|
kleptomanyak píše: Stáhl jsem tu ruskou verzi a jak tady čtu,tak všichni řeší problém s češtinou,ale mě to nejde vůbec spustit.Postupuji podle návodu,instalace,uplay update,crack a pak je napsáno - spustíme hru "farcry3.exe" aktivujeme hru "GO GAME" licenční klíč potvrdíme "OK" . Já spustím hru,otevře se okno Uplay a chce email a heslo.Poradíte někdo co s tím? Četl jsem tady,že tahle verze není úplná,že tam chybí 3GB.A někdo jiný zase píše,že tuhle verzi už hraje,tak by mě zajímalo,jestli to rozchodím,nebo to mám smazat. Musíš totiž mít účet na UPlay, aby jsi se "přihlásil" pomocí toho emailu. Potom se tě to zeptá na aktivaci, ty dáš že to chceš aktivovat online (ono se to stejně nepřipojí, ale oklame to ten UPlay) a pak už dáš jenom ok, u CD klíče a hra poběží
_________________ Systém: Win 7 Home Premium (Legální) Deska: Asus P8P67-M Pro Procesor: INTEL i5-2500K (3.30 GHz) RAM: Kingston (8GB DDR3 1333 MHz) Grafika: NVidia GeForce GTX 560Ti (1 GB) HDD: 1x SSD OCZ-VERTEX2 (55GB-Systém); 2xWD 2TB; 1x WD 1TB
|
01 pro 2012, 20:09 |
|
djdarky
Private
|
a uplay uz funguje vcera sem se nemoh nato pripojit a proto ani ukladat hru. proste furt to psali pripojení na far cry 3 selhalo predtim to slo upe krásne
|
01 pro 2012, 21:07 |
|
sens854
Private
|
djdarky píše: a uplay uz funguje vcera sem se nemoh nato pripojit a proto ani ukladat hru. proste furt to psali pripojení na far cry 3 selhalo predtim to slo upe krásne Cili pomuze se prihlasit na uplay?
|
01 pro 2012, 21:25 |
|
Henry Proper
Private
|
Zdravíčko, taky jsem to udělal podle Warfarýna, ale nějak to nejde a ani mi nejsou některý věci jasný... 1) mám tam tři spouštěcí soubory... Farcry3.exe, Farcry_101.exe, Farcry_d3d11.exe Když dám první tak naběhne modrej loading ale loaduje donekonečna, to druhý mi zpětně došlo, že bude asi ten patch, ale bylo to v RARU crack only tak sem si to neuvědomil, každopádne instalace začne a pak to píše "nemohu získat info o čísle verze instalace bude přerušena" a když dám poslední tak problikne FarCry 3 na obrazovce, ale nic se nespustí. Tohle to dělá ať už pouštím jako správce, nebo přímo ve složce nebo jako zástupce, vždy stejně... čim to spouštíte vy? 2) než jsem cracknul použil jsem ten čínskej patch, byly tam jen čtverečky, musel jsem to překopírovat do složky se hrou aby to něco dělalo, pak použil to horní tlačítko a asi to proběhlo v pohodě pak už jen dal ok, to jsem udělal správně ne? 3) Zapomněl jsem si zálohovat ty původní soubory před přepisem z tý instalovaný verze od Warfarýna, nemohli by ste někdo pls uploudnout? nevim jestli to je potřeba ale asi bude... češtinu vůbec nepotřebuju tak se s tim ani nechci srát, ale poraďte pls jak to zprovoznit ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D prosím prosím 4) Warfarýn píše: ![Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem](http://www.yourgamenews.nl/wp-content/uploads/2012/02/Far-cry-3-600x200.png) Návod jak na dabing, jak zajistit správné fungování hry. 1.Nestahujte podobný tip verze který využívá uplay, který využívá steamu, pokud tuto verzi vlastníte, ihned ji smažte, neobsahuje asi 3Gb dat, pro správné hraní hry. 2.Stáhněte si verzi FAR CRY 3 DELUXE EDITION MULTI5 DLC UNLOCKED-SG, není potřeba instalovat, hra je v EN. 3.Vložte jí do program files (x86), přejmenujte na FarCry 3 a vytvořte zástupce na ploše. 4.Potom stáhněte Patch a Crack 1.0.1 5.Aplikujte patch 6.Aplikujte crack 7.Enjoy DOWNLOAD TÉTO VERZE: Toho zástupce děláš jakýho souboru?
|
01 pro 2012, 21:39 |
|
1Dean1
Private
|
Henry Proper píše: Zdravíčko, taky jsem to udělal podle Warfarýna, ale nějak to nejde a ani mi nejsou některý věci jasný... 1) mám tam tři spouštěcí soubory... Farcry3.exe, Farcry_101.exe, Farcry_d3d11.exe Když dám první tak naběhne modrej loading ale loaduje donekonečna, to druhý mi zpětně došlo, že bude asi ten patch, ale bylo to v RARU crack only tak sem si to neuvědomil, každopádne instalace začne a pak to píše "nemohu získat info o čísle verze instalace bude přerušena" a když dám poslední tak problikne FarCry 3 na obrazovce, ale nic se nespustí. Tohle to dělá ať už pouštím jako správce, nebo přímo ve složce nebo jako zástupce, vždy stejně... čim to spouštíte vy? 2) než jsem cracknul použil jsem ten čínskej patch, byly tam jen čtverečky, musel jsem to překopírovat do složky se hrou aby to něco dělalo, pak použil to horní tlačítko a asi to proběhlo v pohodě pak už jen dal ok, to jsem udělal správně ne? 3) Zapomněl jsem si zálohovat ty původní soubory před přepisem z tý instalovaný verze od Warfarýna, nemohli by ste někdo pls uploudnout? nevim jestli to je potřeba ale asi bude... češtinu vůbec nepotřebuju tak se s tim ani nechci srát, ale poraďte pls jak to zprovoznit ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D prosím prosím Toho zástupce děláš jakýho souboru? No 1. soubor je na klasické spuštění, 2. máš ten patch, který ti teda dělá to samé co mně ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) a 3. máš na spuštění s DirectX 11, to mi taky nejde...jinak já tam žádný čínský patch nedával, jen jsem zkopčil crack s patchem a funguje to...jen nejde ten patch no což mě štve... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Jo a já dělám zástupce z toho 1. souboru
|
01 pro 2012, 22:15 |
|
kleptomanyak
Private
|
koudelt píše: kleptomanyak píše: Stáhl jsem tu ruskou verzi a jak tady čtu,tak všichni řeší problém s češtinou,ale mě to nejde vůbec spustit.Postupuji podle návodu,instalace,uplay update,crack a pak je napsáno - spustíme hru "farcry3.exe" aktivujeme hru "GO GAME" licenční klíč potvrdíme "OK" . Já spustím hru,otevře se okno Uplay a chce email a heslo.Poradíte někdo co s tím? Četl jsem tady,že tahle verze není úplná,že tam chybí 3GB.A někdo jiný zase píše,že tuhle verzi už hraje,tak by mě zajímalo,jestli to rozchodím,nebo to mám smazat. Musíš totiž mít účet na UPlay, aby jsi se "přihlásil" pomocí toho emailu. Potom se tě to zeptá na aktivaci, ty dáš že to chceš aktivovat online (ono se to stejně nepřipojí, ale oklame to ten UPlay) a pak už dáš jenom ok, u CD klíče a hra poběží ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Díky,už to jde.Ale moc si stejně nezahraju.I když mám lepší sestavu,než jsou minimální požadavky,tak i na nejslabší nastavení se to pořád seká a padá.
|
01 pro 2012, 23:09 |
|
koudelt
Private 2 nd class
|
kleptomanyak píše: koudelt píše: kleptomanyak píše: Stáhl jsem tu ruskou verzi a jak tady čtu,tak všichni řeší problém s češtinou,ale mě to nejde vůbec spustit.Postupuji podle návodu,instalace,uplay update,crack a pak je napsáno - spustíme hru "farcry3.exe" aktivujeme hru "GO GAME" licenční klíč potvrdíme "OK" . Já spustím hru,otevře se okno Uplay a chce email a heslo.Poradíte někdo co s tím? Četl jsem tady,že tahle verze není úplná,že tam chybí 3GB.A někdo jiný zase píše,že tuhle verzi už hraje,tak by mě zajímalo,jestli to rozchodím,nebo to mám smazat. Musíš totiž mít účet na UPlay, aby jsi se "přihlásil" pomocí toho emailu. Potom se tě to zeptá na aktivaci, ty dáš že to chceš aktivovat online (ono se to stejně nepřipojí, ale oklame to ten UPlay) a pak už dáš jenom ok, u CD klíče a hra poběží ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Díky,už to jde.Ale moc si stejně nezahraju.I když mám lepší sestavu,než jsou minimální požadavky,tak i na nejslabší nastavení se to pořád seká a padá. Nemáš za co, ohledně pádů hry ti už ale asi neporadím, napadá mě už jen to, že by jsi si zkusil stáhnout jinej crack, třeba by to pomohlo.
_________________ Systém: Win 7 Home Premium (Legální) Deska: Asus P8P67-M Pro Procesor: INTEL i5-2500K (3.30 GHz) RAM: Kingston (8GB DDR3 1333 MHz) Grafika: NVidia GeForce GTX 560Ti (1 GB) HDD: 1x SSD OCZ-VERTEX2 (55GB-Systém); 2xWD 2TB; 1x WD 1TB
|
02 pro 2012, 00:16 |
|
ssjimbou
Lieutenant
|
tak lidi jde nekomu vyhlazovani hran v menu?ja ho mam neaktivni, jak na to?
|
02 pro 2012, 01:07 |
|
rachel000
Private
|
Ahoj potřebuji poradit hru jsem nainstalovala dala češtinu super.Ale při rozhovorech mám sice české titulky ,ale chybí zvuk je to nepřijemné jen hýbou pusou a nic.Má někdo taky tenhle problém?Díky
|
02 pro 2012, 01:32 |
|
Sensor
Helper
|
stačí si nakopírovat a přepsat ty dva soubory co ten čínskej patch předělal a proto teď nejde EN dabing a lepší je než stahovat ten fix.. si ty dva soubory zálohovat než dáš ten čínskej patch a pak si je nakopírovat zpátky ty dva soubory :-) počkej ještě najdu odkaz na ty soubory a dám ti ho sem tak jsem ten free server už nenašel ale určitě mě tu zítra (dneska) někdo doplní ..jen napište jaký dva soubory si má schovat a pak dát zpátky a taky cestu aby to našla jo :-) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a nebo jestli někdo najde odkaz ..já našel hellshare :-! a nebo czshare a to jede hodně pomalu free takže to není řešení a nebo pak napiš SZ a pořešíme to
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
02 pro 2012, 01:44 |
|
Henry Proper
Private
|
tak jsem stáhl verzi od reloaded a dělá mi to stále to samý, patchnulo se to v klidu ale když to pustím tak se to jen loaduje a a je ta obrazovka posunutá, celý modrý a v pravu černej pruh, slyšeli jste o tom někdo?
|
02 pro 2012, 05:27 |
|
bosko1984
Private
|
Tak jsem našel radu jak to udělat aby šel zaměřovací kříž v Nvidia panelu zapnout vyhlazovaní hran FXAA bohužel pro karty Ati jsem nic nenašel ale podle mě to může být něco podobného http://www1.picturepush.com/photo/a/11538754/640/Picture-Box/Nepojmenovan%C3%BD-2.jpg
|
02 pro 2012, 07:42 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|