fastshare
Zobrazit téma - Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 10:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Další
 Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem

tak jsem dal tahat tu verzi od uživatele Mango, tak uvidíme... Ještě že žijeme v době rychlého internetu, pře pár lety stahovat 5 verzí AC3 a teď už třetí FC3 by byl celkem porod:D:D

02 pro 2012, 15:59
Private 2 nd class
Private 2 nd class

satrapa píše:
Jo kazdymu to nejede, ani od slavnych Reloaded ne, asi je ta verze testovana jen na win 7 protoze na XPckach me porad otravuje Chyba aplikace 0xc0000142, a pres nespocet pokusu to vyresit jsem neuspel. Jestli ma nekdo podobny problem a povede se mu to rozchodit, budu rad kdyz sem napise jak.

Myslím, že z toho, že to tu nikomu na XP nefunguje soudím, že to na nich nejede a dokonce to tu bylo myslím řečeno vícekrát, že to asi bude chyba v crack-verzi, protože to tu píše hodně lidí s těma XP...

RAM: Kingston (8GB DDR3 1333 MHz)
Grafika: NVidia GeForce GTX 560Ti (1 GB)
HDD: 1x SSD OCZ-VERTEX2 (55GB-Systém); 2xWD 2TB; 1x WD 1TB

02 pro 2012, 16:35
Private
Private

koudelt píše:
Myslím, že z toho, že to tu nikomu na XP nefunguje soudím, že to na nich nejede a dokonce to tu bylo myslím řečeno vícekrát, že to asi bude chyba v crack-verzi, protože to tu píše hodně lidí s těma XP...

Jj ja vim, asi to bude tim. Njn jedine pockat az se to nekomu povede rozchodit.

02 pro 2012, 17:12
Private
Private

K tem savum, na druhe diskuzi psal nekdo:

thoom píše:
.... Trochu mě štve, že když si hru manualně uložíte (jde jen když nemáte aktivní úkol) stejně se nenačte kde jste skončil (myslím přesně na tom místě) ale v místnosti, kde si můžete koupit zbraně atd.To samí při auto uložení. .. .

Takze mozna takto, ja to radsi nehraju, ptz neverim ez mi to jde, ale treba to fakt deb.lne savuje

Naposledy upravil sens854 dne 02 pro 2012, 17:47, celkově upraveno 1

02 pro 2012, 17:42
Private 1 st class
Private 1 st class

zdravim mam rpoblem s tim že menu mam česky, když zapnu přiběh tak uvodni video v pohodě titulky česky dabing anglicky ale hned po tom videu kdy se přepnete do te klece je pryč zvuk i titulky nevite co to je za fail už sem tu zkusil vše co ste napsali a pořad..... nic trham si tu vlasy :D

02 pro 2012, 17:42
Helper
Helper

sens854 píše:
K tem savum, na druhe diskuzi spal nekdo:

thoom píše:
.... Trochu mě štve, že když si hru manualně uložíte (jde jen když nemáte aktivní úkol) stejně se nenačte kde jste skončil (myslím přesně na tom místě) ale v místnosti, kde si můžete koupit zbraně atd.To samí při auto uložení. .. .

Takze mozna takto, ja to radsi nehraju, ptz neverim ez mi to jde, ale treba to fakt deb.lne savuje

postup se ukládá a jede to ..akorád se ti to načte vždycky v tý místnosti a poznáte to i podle toho co máte zrovna za ukol ..trochu se koukejte a hned nepište že nejde save :D
teď jsem si s jedním dopsal a taky jsme na to přišli že se to ukládá ..ale byl asi línej se podívat co má zrovna za ukol a podle toho se to pozná :D

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

02 pro 2012, 17:45
Private 2 nd class
Private 2 nd class

DuckyM píše:
zdravim mam rpoblem s tim že menu mam česky, když zapnu přiběh tak uvodni video v pohodě titulky česky dabing anglicky ale hned po tom videu kdy se přepnete do te klece je pryč zvuk i titulky nevite co to je za fail už sem tu zkusil vše co ste napsali a pořad..... nic trham si tu vlasy :D

tohle by ti mohlo pomoci, měl jsem totiž stejný problém ;-)

koudelt píše:
Ahoj, mám problém taky s ENG dabingem. Titulky česky mi jsou, menu česky mi taky jde (po tom co jsem měnil registry) ale ENG hlasy proste nejsou :( Ve složce data_win32 mám pouze sound_english.dat a sound_english.fat, tak jak se píše v návodech výše, ale stejně mi ty hlasy prostě nejdou...co s tím prosím? :)

tak už jsem si to vyřešil...pro všechny, kteří měli stejný problém tak zde dávám odkaz na ENG pack, po kterém jede ENG dabing ;)

Přepsat soubory ve hře Ubisoft\Far Cry3\Data_win32, po přepsání hra funguje s anglickym dabingem a českými titulkami
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Upload a návod od uživatele pumikos[/quote]

02 pro 2012, 17:52
Helper
Helper

vždyť tohle je napsaný skoro všude ale stejně se každej furt ptá na to samé ..:D stačí si jen projít Diskusi s Far Cry 3 a nebo pak tu Help, hledám

a před tím čínským patchem si stačí ty dva soubory někam zkopírovat ..protože ten patch je zmrví a pak nejde dabing ..a po tom patche stačí nakopírovat a přepsat a pojede to taky a nemusíte stahovat žádnej fix na dabing

OSWin 11
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

Naposledy upravil Sensor dne 02 pro 2012, 18:02, celkově upraveno 7

02 pro 2012, 17:54
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Já vím, ale třeba ta slečna co se ptala odpoledne a já jsem jí psal tohle, tak jí to pomohlo (psala mi do zpráv) ...jenom jsou ti lidi asi líný se podívat, jestli to tu už někdo vyřešil...

02 pro 2012, 17:57
Private 1 st class
Private 1 st class

koudelt píše:
Já vím, ale třeba ta slečna co se ptala odpoledne a já jsem jí psal tohle, tak jí to pomohlo (psala mi do zpráv) ...jenom jsou ti lidi asi líný se podívat, jestli to tu už někdo vyřešil...

ja už tohle zkoušel ale děkuju za tip tohle mi nepomohlo

02 pro 2012, 17:59
Private
Private

Funguje vám editor map? Mě nejde spustit a docela rád bych ho chtěl vyzkoušet.

02 pro 2012, 18:00
Private 2 nd class
Private 2 nd class

DuckyM píše:
koudelt píše:

ja už tohle zkoušel ale děkuju za tip tohle mi nepomohlo

tak to už v tom případě asi neporadím... :-/

02 pro 2012, 18:01
Private 1 st class
Private 1 st class

[quote="Generation"]vždyť tohle je napsaný skoro všude ale stejně se každej furt ptá na to samé ..:D stačí si jen projít Diskusi s Far Cry 3 a nebo pak tu Help, hledám

a před tím čínským patchem si stačí ty dva soubory někam zkopírovat ..protože ten patch je zmrví a pak nejde dabing ..a po tom patche stačí nakopírovat a přepsat a pojede to taky a nemusíte stahovat žádnej fix na dabing
[/qu

cely sem to tu prolezl ale nikde nebylo nic co by řešilo muj problem proto se ptam a popdavam přesnej popis toho kdy docházi k memu problemu tak prosim nebud hned nervozni z toho že se někdo znovu ptá když tu ta odpověd neni ;]

02 pro 2012, 18:03
Helper
Helper

já nejsem nervozní ale i takový lidi tu jsou a psát si s nima není zrovna příjemný :D

a to co jsem psal tak jsem nemyslel na tebe ale na ty ostatní otázky že jim jde vše ale né EN dabing ve hře

ale to je fuk nebudem řešit :-)

a jak si teda postupoval aby si tam měl cz menu a titulky ? třeba si jen něco poplet ..

OSWin 11
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

02 pro 2012, 18:05
Private 1 st class
Private 1 st class

Generation píše:
já nejsem nervozní ale i takový lidi tu jsou a psát si s nima není zrovna příjemný :D

a to co jsem psal tak jsem nemyslel na tebe ale na ty ostatní otázky že jim jde vše ale né EN dabing ve hře

ale to je fuk nebudem řešit :-)

a jak si teda postupoval aby si tam měl cz menu a titulky ? třeba si jen něco poplet ..

ted už stahuju jinou verzi ale myslim že chyba je vtom že sem si nezálohoval před tim patchem nějaky ten soubor ale nevim jaky :D a když sem se to pak snažil opravit podle toho navodu co je na nějake te 6 cca strance co tady pak kolega postnul znovu tak už to nešlo pro jistotu ani zapnout. evidentně ta verze co sem stahl stala asi za ptáka....( a nebo mam na ho*no ruce :D )

02 pro 2012, 18:36
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]