fastshare
Zobrazit téma - The Settlers 7 Nejde spustit.
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 15:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 The Settlers 7 Nejde spustit. 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek The Settlers 7 Nejde spustit.

Dobry den, pisi jelikoz mam problem se spoustenim teto hry.
Podle navodu sem udelal vse, co po mne chteli.
Mountnul sem hru
Nainstaloval ji
Nainstaloval update
zkopiroval sem Data + settlers.exe
...
potom tam psali v bode 5 ze mam zalohovat neco v dokumentech... cemuz sem nerozumnel ale v dokumentech sem nic od settleru nenasel... no a posledni bod... start the game... tak kliknu na to exe prekopirovany crackem... a napise to ze : Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast 1911.dll nelze najit. POtize pravdepodobne odtranite opetovnou instalaci aplikace....

a neco v zavorce bylo napsany ze to mam spustit jako Admin... nevim co tim presne mysleji...

Prosim za nejakou odpoved a pomoc.
diky

13 čer 2010, 02:50
Private
Private

Příspěvek Re: The Settlers 7 Nejde spustit.

Pokud máš vin7 tak tu hru musíš spustit jako admin.

Já mám zase jiný problém, všechno v pořádku, ale když to pustím naskočí Razzor a bliká a hraje, ale hra settlers nejde. :o

17 čer 2010, 20:48
Private
Private

Crucible:Nemůžeš to spustiti protože ti antivirus smazal soubor 1911.dll který je součásti cracku. Problém je v tom, že jsem už odzkoušel hodně cracku a ve všech byl virus přesněji v tom souboru 1911.dll. Tudíž jsou dvě možnosti vypneš si ten antivirus a zahraješ si a nebo musíš sehnat crack bez viru.

Zabiak2:Hru spustíš tak že ti naskočí ta obrazovka s razorem kde hraje hudba atd. zmáčkneš alt+tab (nebo prostě okno hodíš do lišty) poté klikneš na takový žlutý trojúhelník na liště a klikneš na něj pravým tlačítkem myši a dáš zavřít. Poté se ti teprve rozjede hra.

Mám pro vás stejně špatnou zprávu: I když hru nakonec rozjedete a zahrajete si kus kariéry nebo cokoli jiného a poté dáte uložit, uložená hra se vám po znovu spuštění hry nenačte, což je velice špatné.

24 čer 2010, 14:07
Private
Private

Návod jak crackout hru aneb aby antivirus nehlásíl vir u cracku:

Takže za prvé VIR TAM NENÍ.Uděljte vše podle instalace a až budete házet crack tak vypněte Nod 32.Jděte do detailního nastavení a najděte Vyjímky no a sem stačí přidat jen celou složku Settlers 7 a už jenom překopírovat crack a hrát.

27 čer 2010, 16:29
Private
Private

Mám trochu jiný problém a i já potřebuji pomoci, nainstaloval jsem hru a updatnul ji na nejnovější verzi, pak jsem přátáhnul crack od razora a nastavil vyjímku v nod32, ale vždy, když kliknu na setters.exe, tak mě to hodí neodesílat, zkoušel jsem spouštěč nastavit jako správce a dát jí jinou kompatibilitu, ale nepomohlo, prostě když chci spustit, tak se nic neděje. Prosim o radu. Děkuji.

01 črc 2010, 21:44
Private
Private

ahoj,mam taky problem hru sem nainstaloval,updatoval,cracknul a ted kdyz spustim hru tak mi to napise ubisoft game launcher error code 1
nevite prosim nekdo co s tim?

13 srp 2010, 23:16
Private
Private

Prosim vas, vzdy kdyz spustim hru tak mi najede akorat ten Razor a bezi to porad dokola a hra nic.. zkousel jsem stahnout od jinych uzivatelu jak hru tak crack ale vzdy to same.. razorr a dal nic..

Nevite nekdo co mam udelat aby se mi hra rozjela ? :-)

02 lis 2010, 10:28
Private
Private

Budeme muset počkat než někdo vytvoří funkční crack, pomoci kterého to bude fungovat.

Ale neříkám, že bychom s tím hledáním měli přestat.

17 bře 2011, 20:35
Private
Private

Me to Vsechno probene v pohode akorat potom tam dam crack dam spusit jak Spravce v poho ale nic se nespusti. prosim o radu

06 črc 2011, 12:39
Private
Private

Zdravím, já už tu hru jednu dobu hrál, dokonce na stejném pc jako teď. Teďkom i mě blbne 1911.dll a když ho kopíruju, tak to hodí hlášku, že potřebuje oprávnění a jde dát jen Opakovat nebo Zrušit...a nic jiného...

13 črc 2011, 08:19
Private
Private

Prominte za spam,aůe muže mi nekdo pomoct jak to mam cracknout,stači když mi napišete do SZ moc dik.Hra už je na Verzi 1.12

24 črc 2011, 18:36
Private
Private

Prosim o radu, koupil jsem si nedavno the settlers 7. Jde mi normalne nainstalovat ,ale kdyz ho chci spustit objevise ,ze se stahuji aktualizace ale tesne pred koncem se mi to sekne a nespusti se mi to. prosim o pomoc! :(

06 lis 2011, 10:28
Private
Private

Mám taky problém s razorem, Zapne se, hraje hudba a nic se neděje, když ale udělám to co už se píše výš, teda to že to hodím na lištu a ukončím ten trojuhelníček, hodí mě to zpátky do windows a nic se nestane.

Mám win 7 64bit a instaloval jsem přesně podle postupu

26 zář 2012, 17:00
Private
Private

Příspěvek Re: The Settlers 7 paths to a kingdom problem s cze

Ahoj. mam problém s CZE( mam Windows vista) pri přepsáni souboru language en na cze mi soubor nejde uložit z důvodu odepření prav. neví někdo co s tím

03 pro 2012, 23:02
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Čau. Zkus vyndat ten originál třeba na plochu a pak tam teprv dej tu češtinu. takhle mi to u většiny her funguje pokud mi to píše to co tobě.

03 pro 2012, 23:16
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]